Vanaf vrijdag 3 januari 2020, 10 weken aaneen:

* Mars: beschermer van de individuele groei *

Onvermijdelijk moeten we allemaal vechten voor wie of wat we zijn en zodoende hebben we strijdlust nodig om ons vroeg of laat te kunnen verdedigen of om ons te kunnen verzetten. Maar linksom of rechtsom deze strijdlust is in het dagelijks leven ook broodnodig om je te kunnen manifesteren en je staande te kunnen houden. Gelukkig beschikken we over die ene rode planeet in onze horoscoop die ons onherroepelijk bij zal staan wanneer we ten strijde moeten trekken, welke strijd dan ook!

Maar wáárom valt het sommigen dan toch zó tegen om deze strijdbijl op te pakken en het varkentje even te wassen? En wáárom trekken anderen juist zó agressief ten strijde? We verschillen zichtbaar en daar is een verklaring voor.

Vanaf vrijdag 3 januari van het nieuwe jaar zal ik je 10 weken achtereen bekend maken met Mars en de connectie met de andere planeten en de invloed daarvan op je strijdlust. Om je zo zuiver mogelijk in je kracht te zetten is natuurlijk een eigen blauwdruk van belang om een persoonlijke analyse te maken maar het helpt je al vooruit om de plaatsing van je individuele Mars te kennen.

Ik ben een absolute voorstander van een ander in z’n kracht te helpen zodat de persoon zich kan manifesteren zoals het bedoeld is. Iedere karaktereigenschap is een gereedschap of wapen wat je in kunt zetten om je staande te houden. Kijk daarom mee en wie weet herken je tenminste één van de tools die op jou van toepassing kan zijn en die je in kunt zetten om goed beslagen te ijs te gaan.

Tot 3 januari 2020!

 

Copyrighthouse  Registration ID 2242021 Search Astroloog-Medium