Chinese maandhoroscoop Varken lees je bij mediumslive.com

Geboorte jaar: 2007 1995 1983 1971 1959 1947 1935 1923 1911

Chinese 4de maand in het jaar van de Groene Houtdraak.
Tot 6 juni

Vliegende Sterren van de Feng Shui voor het Varken in de noordwestelijke sector


In de noordwestelijke sector staat er voor het Varken het hele jaar de liefdevolle en positieve #4 Ster van Romantiek en Onderwijs. Er zijn veel kansen en mogelijkheden tot versterken van je intellectuele vermogen en verbeteren van geluk in liefdes- en sociale relaties. Er staat echter een lastige maand voor de boeg, omdat er aanwezigheid is van de #3 Houtster van Vijandigheid. Die brengt conflicten, ruzies en juridische problemen met zich mee. De energie van deze ster leidt tot misverstanden en verstoringen in zowel persoonlijke als zakelijke relaties, waardoor er dus verhoogde spanningen mogelijk zijn. Het is belangrijk extra aandacht te besteden aan hoe je met anderen omgaat, omdat conflicten sneller kunnen ontstaan. Voor mensen die betrokken zijn bij juridische zaken, kan de invloed van deze ster complicaties en vertragingen veroorzaken. De noordwestelijke omgeving is dus bijzonder kwetsbaar voor de negatieve energieën van de #3 Ster. Dit kan leiden tot een gespannen sfeer op de werkplek en thuis, met een verhoogd risico op ruzies en misverstanden. Om negatieve invloed te verminderen, is het belangrijk om maatregelen te nemen en de vijandige energie te neutraliseren. Je kunt hiervoor een amulet van de Drie Harmonieuze Dieren bij gebruiken, omdat deze kan helpen negatieve chi te transformeren. Voor persoonlijke bescherming kun je een Vredesappel of een Gouden Kuan Kung bij je dragen. Deze kan negatieve energie afwenden. Wees voorzichtig bij het aangaan van nieuwe zakelijke partnerschappen of het starten van projecten in deze periode. Vermijd juridische geschillen en lees documenten zorgvuldig voordat je ze ondertekent. Communicatie met collega's, vrienden en familie moet zorgvuldig en met tact worden behandeld om onnodige conflicten te vermijden. Hoewel de aanwezigheid van de #3 Ster uitdagend kan zijn, betekent dit niet dat de maand verloren is. Met juiste voorzorgsmaatregelen en Feng Shui-aanpassingen kun je de negatieve energie verminderen en een harmonieuze sfeer behouden. Neem de tijd om te ontspannen, mediteer en zoek naar activiteiten die vrede en balans brengen. Blijf kalm en geduldig en je zult in staat zijn uitdagingen van de #3 Ster te overwinnen. Verder kan de #4 Ster natuurlijk ondersteunen om negatieve energie te absorberen.

De Groene #4 Houtster staat voor romantiek, creativiteit en academisch succes. Deze ster is niet alleen gunstig voor studie, examens en administratief werk, maar brengt positieve energie naar liefdesrelaties en creatieve ondernemingen. Door de invloed van de #4 Ster te versterken, kun je de negatieve impact van de #3 Ster verminderen. Een manier om dit te doen, is door objecten en decoraties te gebruiken die de energie van de #4 Ster activeren. Denk hierbij aan symbolen van liefde en onderwijs, zoals boeken, harten en vleermuizen. Door deze symbolen te plaatsen in de ruimtes waar je tijd doorbrengt, kun je de energie van de #4 Ster vergroten en zo vijandige energie van de #3 Ster neutraliseren. Het is ook nuttig om dagelijkse routinematige activiteiten op te nemen die de energie van de #4 Ster stimuleren. Besteed meer tijd aan studie, creativiteit of romantische momenten met je partner. Door je te richten op deze positieve aspecten, help je de invloed van de #3 Ster te verminderen. Levenskracht en Geestelijke Essentie zijn dit jaar laag, waardoor je innerlijk niet altijd even sterk bent. Een amulet van de Hamsa Hand is gunstig om levenskracht te versterken. Om Geestelijke Essentie te versterken wordt aangeraden een Luchteenhoorn te dragen. Jouw energie straalt krachtig uit, waardoor succes als vanzelf lijkt te komen. Het is een goede tijd om succesgeluk te versterken. Gebruik de Lung Ta van de 9de Periode of een Vlag van Succes. Draag de Talisman van het Hemelse Zegel of Gui Ren Talisman om kansen af te dwingen. Plaats de Rijzende Gouden Draak met Parel in het Noordwesten en laat Gui Ren stralen. Plaats de Gouden Pagode van 9 Niveaus op je studeertafel voor focus en succes op educatief en persoonlijk vlak. Om negatieve effecten te bestrijden, plaats je de Witte Paraplu Godin Pagode of een 6-inch Vijf Elementen Pagode in het noordwesten of draag je ze als amulet. Het dragen van gouden of zilveren sieraden, zoals de Stupa Hanger met Leng Yan Zhou of de Bejeweled Vijf Elementen Pagode Hanger.


Overzicht van de maand voor het Varken


Als Varken ben je van nature kalm en charmant. Deze maand biedt kansen om die kwaliteiten naar voren te brengen en conflicten te vermijden. Zo kun je de maand zonder grote conflicten doorkomen en je richten op het verbeteren van relaties met vrienden en familie. Als Varken heb je het in je om de sfeer om je heen te kalmeren, zelfs wanneer anderen gestrest zijn. Er zijn veel goede kansen bieden op het gebied van carrière en werk. Het is belangrijk geduldig te blijven en geen overhaaste beslissingen te nemen. Hoewel de #3 Ster conflicten kan veroorzaken, kun je door te concentreren op positieve energie van de #4 Ster, het beste uit de maand halen. Met name op het gebied van teamwork en communicatie kan deze je helpen om conflicten te vermijden en een stabiele werkomgeving te creëren. Je zult merken dat je in staat bent om nieuwe projecten en zakelijke partnerschappen te benaderen met een open geest, zolang je geduld en evenwicht behoudt. Draag de genoemde amuletten om jezelf te beschermen tegen negatieve invloeden. Er zijn uitdagingen te overwinnen, maar dat zal jou over het algemeen prima afgaan. Je kunt je carrière prima ontwikkelen zonder in conflicten te verzeilen. Op het gebied van liefde kan het Varken deze maand veel warmte en romantiek ervaren. De invloed van de #4 Ster brengt positiviteit in relaties, waardoor je de kans hebt om je liefde te versterken.

Communicatie en begrip zijn essentieel, vooral als je merkt dat de negatieve energie van de #3 Ster voor spanningen zorgt. Draag de Liefdesamuletten om je liefdesbanden te versterken en conflicten in relaties te vermijden. Als je single bent, kun je jouw aantrekkingskracht benutten om nieuwe mensen te ontmoeten. Je vriendelijke en warme uitstraling zal mensen aantrekken, waardoor de kans op een leuke relatie groot is. Het is belangrijk je te richten op mensen die dezelfde doelen en waarden hebben, zodat je een duurzame relatie kunt opbouwen. Het is een maand waarin zuurstofinname en frisse lucht belangrijk zijn voor het Varken. Het is een goed moment om tijd in de natuur door te brengen en ademhalingsoefeningen te doen om zowel fysiek als mentaal in balans te blijven. Door te wandelen, te mediteren en yoga te beoefenen, kun je stress en negatieve energie van de #3 Ster tegengaan. De invloed van de #4 Ster kan je helpen om een dieper bewustzijn te ontwikkelen om te genieten van de eenvoud van de natuur. Hierdoor kun je een sterkere band met jezelf opbouwen, wat zowel mentaal als fysiek gunstig is. Het zorgt ook voor een positieve levensstijl die nieuwe mensen aantrekt die werkelijk waardevol zijn. Door te focussen op romantiek, educatie en creativiteit, kun je negatieve energie ombuigen naar iets positiefs. Gebruik Feng Shui-accessoires om harmonie en balans te creëren, en geniet van kansen die er deze maand kunnen zijn.

De invloed van de Vliegende Sterren op het algemene leven van de Chinese tekens


In deze maand is het van essentieel belang op te merken dat de combinatie van de Ziekte- en Ruziesterren in het centrum invloed heeft op alle leden van een gezin. Het is aan te raden passende geneesmiddelen of remedies te implementeren. We worden geconfronteerd met de dualiteit van strijd en harmonie. Maar vrees niet, want te midden van deze uitdagingen schijnt het licht van eenheid en vrede. Bescherm jezelf met de krachtige Drievoudige Appels, terwijl je de vreugde van liefde en samenhorigheid koestert met hulp van de Dubbele Gelukvazen met Lelies. Je kunt groei en veranderingen versterken met de Wu Lou van Welvaart, die veel harmonie brengt. Het oosten kent de Som-van-Tien combinatie met maandelijkse Vergrotingsster dansend in perfecte harmonie met de jaarlijkse Overwinningsster. Hier worden dromen werkelijkheid en zullen aspiraties in je carrière meer succes geven. Energieën van succes en voorspoed komen samen om te zorgen dat mensen veel ambitieuzer zijn, waardoor er meer mogelijkheden zijn om goed te presteren. Je kunt deze energie nog eens extra oproepen met de amulet van de #9 Draak in Koningsblauw en de Kikker van Financiën in de Lelievijver. Ook een Som-van-Tien Amulet kan zorgen dat je diepste wensen vervuld kunnen worden. In het zuidoosten staat ook de #1 Overwinningsster als kracht van triomf en verlichting. Hier vinden de zoekers van kennis en dappere zielen een oase van succes te midden van wervelende energieën van vooruitgang. De Kleurrijke Liuli Overwinningsbanier wappert in de wind van triomf, terwijl de Haan Met Draaksschildpad wacht als beschermende schildwacht tegen elke vorm van tegenspoed. Wees bedachtzaam en zorg dat jij het amulet van de Medicijnboeddha draagt. Die zal beschermen bij tegenslagen. Richt je blik geregeld op het Noordwesten waar passie en spanning elkaar ontmoeten in een betoverende dans van het lot. Om vredige energie van deze sector op te vangen, wordt aangeraden een amulet van de Drie harmonieuze Dieren bij je te dragen.

Ook kan je een Paar Rozenkwarts Appels gebruiken op zoektocht naar wijsheid en inzicht. Het Westen kan vooral op gebied van creativiteit inspiratie brengen. Om die energie volledig te benutten, wordt er aangeraden een amulet van de Geleerde met Adelaar en de Kleurige Liuli Pagode van de 9 Niveaus bij je te dragen, omdat dit symbolen van verlichting zijn. Deze amuletten zijn gericht op het ontdekken van kennis en vlammen van passie die in deze sector aan wordt gewakkerd. In het Noordoosten laat de zeer negatieve Gele #5 Ster zijn aanwezigheid gelden en het is dan ook verstandig voorzichtig te zijn als je veel in deze sector bent. Er wordt aangeraden je in die sector te beschermen met de krachtige zegeningen van de Pagode van de Witte Paraplu Godin en Wu Lou met Messing Kruiden. Deze zullen ook vrede en verlichting brengen. In het zuiden is er sprake van de warme energie van de Hemelse #6 Ster als baken van welvaart en overvloed. Je kunt dit zien als vruchtbare velden van kans, die je kunt versterken met de Opstijgende Draak van Overwinning en Tai Kat Tai Ley. Laat deze je begeleiden om succes te behalen. Ook het noorden kan negativiteit brengen als gevolg van de #7 Verliesster, die zijn schaduw over het land brengt. Je kunt er de Heilige Deurbewakers bij gebruiken om waarheid en deugdzaamheid te versterken. Laat het Slot van Welvaart je beschermen tegen verwoesting van fortuin of breng meer tijd door in het Zuidwesten, waar financiële voordelen op je wachten. Om hier volledig gebruik van te maken, wordt aangeraden een amulet met de Azuurblauwe Draak met Golven bij te gebruiken om te zorgen dat je meer succes kunt behalen. Laat een amulet van de Cash Flow Kameel je gids zijn op je reis naar welvaart en succes en brenger van overvloed en geluk. Deze 4de Chinese maand zal doordrenkt zijn met goddelijke zegeningen. Moge je reis vervuld zijn van vreugde, wijsheid en voorspoed, terwijl je navigeert door de stromingen van het leven naar de kusten van je bestemming.