Wat bieden online paragnosten?

Het 6de zintuig als speciaal hulpmiddel om
gevoelens en energieën te doorgronden

 

Paragnosten worden wel eens gezien als mensen die zweverig in het leven staan. Toch is dit zeker niet waar en staan ze juist stevig met beide benen op de grond. Paragnosten zijn mensen die door ervaring in hun leven, erg veel indrukken doorkrijgen. Zij gebruiken hier hun fysieke zintuigen bij, waarbij zij helder kunnen voelen, proeven, horen, ruiken en zien. Deze vaardigheden worden over het algemeen wel geschaard onder heldervoelend of helderziend. Veel mensen kunnen hun gevoelens en zintuigen gebruiken om dingen te zien, maar bij paragnosten is dat vaak nog veel sterker. Bijzonder hierbij is dat zij het zogenoemde 6de zintuig gebruiken om de fysieke zintuigen te ondersteunen. Ook dit is iets wat gewone mensen onbewust ook wel kunnen, maar paragnosten gebruiken dit zintuig op een sterkere en bewuste manier. Met dit 6de zintuig kunnen paragnosten niet alleen indrukken en energieën voor zichzelf waarnemen, maar ook voor andere mensen, zoals hun klanten. De medewerkers van Consulentenonline zijn dan ook allemaal in staat om dit 6de zintuig te gebruiken om jou te ondersteunen bij vragen en problemen die je hebt.

Zoek je betrouwbare en zeer professionele paragnosten? Klik dan eens hier om de mogelijkheden te onderzoeken.

 • Ben je nieuwsgierig naar onze paragnosten.
 • Heb je een vraag waarbij je mensen zoekt die hun zintuigen op hoog niveau gebruiken en die meer zien dan het materialistische en fysieke.
 • Zoek je paragnosten die hier geschikt voor zijn.
 • Wil je dit via de chat of aan de telefoon doen en vooral niet teveel betalen?
 • Neem dan eens contact op met paragnosten die bij Consulentenonline aangesloten zijn.

Bij Consulentenonline kun je op veel gebieden geholpen worden.

 

 • Readings worden aangeboden door zeer deskundige paragnosten en andere paranormaal begaafde mensen.
 • Zij bieden online readings aan voor kleine en grote vragen of problemen waar je mee rondloopt.
 • Consulentenonline biedt niet alleen hulp op spiritueel gebied. We bieden ook professionele hulpverleners aan, op gebied van psychologie, maatschappelijk werk, diverse therapieën,  pedagogiek, carrière en nog veel meer soorten hulpverleners op veel gebieden.
Betrouwbare Paragnosten vind je bij ConsulentenOnline.nl

Contact met paragnosten is niet alleen gericht op grote problemen. Je kunt ook met kleine vragen bij ons terecht. Je kunt ook, als je nieuwsgierig bent, te weten komen welke emoties en energieën er allemaal in jou zitten. Ook kunnen de paragnosten je ondersteunen als je merkt dat je bepaalde zaken op wilt lossen zoals spijt, verdriet en andere gevoelens die je hebt. Paragnosten kunnen voorwerpen, die je kwijtgeraakt bent, terugvinden. Een paragnost kan energieën van mensen doorgronden, maar ook van de levende, dode of levenloze

Lees de beschrijving van de paragnosten en onze andere medewerkers goed door, zodat je later niet teleurgesteld raakt als iemand niet aan je verwachtingen voldoet. Kijk dus op Consulentenonline wie geschikt is.
Alle paragnosten hebben hun eigen gaven en vaardigheden. Ook hebben ze soms meerdere taken, zoals medium, helderziende, astraal werker of andere taken.  Welke consulent geschikt voor je is, zal je zelf uit moeten vinden. Kijk op onze website welke paragnosten, mediums of andere consulenten jou aanspreken.

Natuurlijk zijn er nog meer vragen, die je aan onze paragnosten en andere consulenten kwijt kunt, zoals over gezondheid. Dit moeten dan wel vragen zijn, waarvoor geen medische oorzaak is gevonden, anders verwijzen we je eerst naar een medische deskundige. Onze consulenten staan je verder graag te woord en geen vraag is ze te gek, zolang je natuurlijk wel netjes blijft. Wacht niet langer en neem eens contact op met één van onze paragnosten of andere consulenten. Ze zijn geselecteerd via strenge kwaliteitseisen. We letten hierbij niet alleen op ervaring en vaardigheden van onze medewerkers, maar ook op hun empathie en sociale kwaliteiten.

 Het omzetten van subjectieve gevoelens en energieën naar objectieve indrukken die paragnosten doorkrijgen

Als mens draag je veel gevoelens en energieën met je mee. Sommigen daarvan heb je zelf door en zal je kunnen verklaren. Er zijn echter verborgen energieën en gevoelens die je wel ervaart, maar die je niet kunt verklaren. Daarnaast zijn er zelfs energieën en gevoelens die je helemaal niet zelf kunt ervaren. De paragnosten van Consulentonline kunnen hierbij helpen, omdat ze deze wel waar kunnen nemen en wellicht ook voor je verklaren. Onze paragnosten zijn dan in staat gevoelens en energieën te vertalen naar hun objectieve mening die ze over jou hebben. Daarbij kunnen de paragnosten informatie halen uit datgene wat zij bij jou kunnen zien en voelen. Ze houden zich daarbij aan datgene wat jij wilt weten en welke vraag of probleem jij hebt. Normaal gesproken zullen paragnosten ook graag gebruik willen maken van voorwerpen of het aanraken van je hand, maar dat is online natuurlijk niet mogelijk. Wel kun je foto’s uploaden van jezelf of andere afbeeldingen die je wilt doorgeven aan de paragnosten. Online gebruiken ze hun heldere vermogens, zoals: heldervoelend, helderwetend, helderhorend, helderruikend, helderziend en het 6de zintuig om jou te doorgronden. Omdat elke paragnost weer zijn eigen vaardigheden en talenten heeft, is het wel belangrijk dat je even bij de beschrijving van onze consulenten kijkt. Er zijn paragnosten die gebruik maken van astrologie, tarotkaarten, pendels en andere methoden. Ook zijn er mediums die gebruik maken van hun gaven als paragnost. Deze kunnen dan contact maken met hogere wezens, iets wat paragnosten zelf niet kunnen. Voorkom dus teleurstelling en doe wat voorwerk.

Welke informatie kunnen de paragnosten van Consulentenonline jou bieden?

Onze paragnosten zijn in staat om je veel informatie te geven. Niet alleen over de toekomst of het heden, maar ook over het verleden. Ze geven dan niet alleen informatie over de levende energie, maar ook over dode of levenloze energieën. Er zijn echter ook paragnosten die in staat zijn informatie te over eerdere levens te verstrekken. Zij kunnen dan meer over een vorig leven vertellen en welke energie je daaruit mee hebt genomen. Let op dat dit over het algemeen paragnosten zijn, die eigenlijk medium zijn. Normaal gesproken kunnen gewone paragnosten dit niet. Kijk dus op de lijn naar de talenten en vaardigheden die onze consulenten hebben. Mediums en paragnosten zijn zeker niet hetzelfde. Mediums gebruiken de energie van paragnosten en kunnen daarnaast contact leggen met hogere wezens, overleden mensen en andere geestelijke entiteiten. Iemand die alleen paragnost is, vangt vooral beelden, emoties, geluiden of andere zaken met zijn fysieke en 6de zintuigen op. Bij Consulentenonline werken dan ook verschillende consulenten die als paragnost werken, maar soms ook andere gaven hebben.

Er zijn veel soorten vragen die je kunt stellen. Dit kunnen vragen zijn over liefde, relaties, carrière, studie, maar ook over overleden mensen als je paragnosten belt, die ook medium zijn. De gebieden, waar we veel vragen over krijgen, zijn:

 • liefde en erotiek
 • carrière en andere zakelijke aangelegenheden, zoals financiën in je werk en privéleven
 • relaties met een partner, kinderen, familie, vrienden of andere mensen\
 • relaties met collega’s, medestudenten en anderen
 • spiritualiteit en overleden personen
 • verleden, heden en toekomst
 • zwangerschap en vruchtbaarheid
 • verhuizingen of vragen over je huis
 • vragen omtrent je levenspatroon
ConsulentenOnline.nl citeert: gelukkig worden volgens Boeddha

Op welke gebieden kunnen onze paragnosten helpen?

Het voornaamste doel van onze spirituele hulplijn is mensen helpen. Natuurlijk moet je wel betalen voor onze service, maar dat is toch niet ons voornaamste doel. De consulenten, die bij ons werken, doen dit vooral uit liefde. Ze staan liefdevol en sympathiek in het leven en willen graag anderen helpen. Daarbij zijn er een aantal gebieden waarop onze paragnosten en andere consulenten kunnen ondersteunen. We kunnen daarbij denken aan:

 • het oplossen van problemen in de liefde, carrière of andere dingen die met jouw leven te maken hebben.
 • het ondersteunen van mensen die graag iets willen weten van overleden mensen of die met bepaalde entiteiten te maken hebben. Je moet dan wel paragnosten opzoeken, die als medium werken en dus met hogere wezens kunnen werken.
 • het helpen bij het oplossen van gevoelens van spijt, verdriet, boosheid of andere emoties die verwerkt dienen te worden.
 • het zoeken van contact met bepaalde energieën als bepaalde dingen niet duidelijk zijn. Je kunt dan denken aan mensen die in de fysieke wereld iets kwijt zijn, waarbij paragnosten met hun fysieke en 6de zintuigen kunnen helpen.
 • het oplossen van misdaden of het opsporen van mensen die vermist worden.

Hoe paragnosten via Consulentenonline ook werken, duidelijk moet zijn dat er altijd een connectie gelegd wordt tussen de spirituele en fysieke wereld. Daarbij kunnen mediums, die ook als paragnost werken, contact zoeken met zielen, gidsen, engelen en andere hogere entiteiten. Mensen die, puur als paragnost werken, zullen dus hun zintuigen gebruiken en via intuïtie veel ervaren. In ieder geval zullen onze medewerkers je ondersteunen om gezamenlijk tot oplossingen te komen.

 Waarom nog wachten? Zoek eens contact met onze paragnosten!

Soms wil je ergens over praten en weet je niet zo goed met wie je hierover moet spreken. Je hebt ook geen zin om naar een hulpverlener te gaan, maar wilt wel je hart luchten of antwoorden vinden. Het kan ook zijn dat je al eerder hebt geprobeerd om iets op te lossen, maar dat dit niet gelukt is. Dan kan een contact met één van onze consulenten nuttig zijn. Bel of chat dan eens met één van onze consulenten. Je bent tot niets verplicht en vaak heb je aan één of enkele gesprekken genoeg om het een en ander op te lossen. Onze paragnosten en andere consulenten zijn juist getraind om je op een snelle en effectieve manier te ondersteunen. Je hoeft geen afspraken te maken en kunt altijd wel geschikte paragnosten vinden, die jou ondersteunen. Wil je een bepaalde paragnost vaker spreken, dan kun je met die persoon persoonlijke afspraken maken. Onze paragnosten, mediums en andere consulenten zijn betrouwbaar en je kunt in principe over alles praten, als je natuurlijk maar wel vriendelijk en netjes met de consulenten omgaat. Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Dit artikel is door Frank Post geschreven. Frank is een ervaren pedagoog, onderwijskundige en sociaal werker, die ook qua ontwikkelingspsychologie en sociologie veel kennis en ervaring heeft. Je kunt Frank bereiken op boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om hem te spreken over dingen waar jij een antwoord op wilt hebben. Frank kan op een zeer goede manier helpen.

©2017 ConsulentenOnline en Frank Post. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze tekst mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgevers (Frank Post en ConsulentenOnline).