Therapeuten

ConsulentenOnline biedt Therapeuten aan

Zoek je een online psychotherapeut? Er zijn veel manieren om online ondersteuning te krijgen, zoals via therapeuten, counselors en coaching. Nieuwe technologieën, zoals de chats en bellijnen die wij aanbieden, geven je een betaalbare, handige, flexibele en toegankelijke mogelijkheid om aan jouw individuele behoeften tegemoet te komen. Bij consulentenonline kun je diverse deskundigen spreken, waaronder dus ook onze zeer deskundige therapeuten.

U kunt met verschillende Therapeuten in contact komen via Consulenten online.nl
 • Heb je een probleem en zoek je een psychotherapeut, waar je eens goed mee kunt praten?
 • Wil je dat deze therapeut geduldig is en bereid om echt naar jou te luisteren?
 • Wil je deze therapeut via de chat of telefoon spreken en vooral tegen relatief lage kosten?
 • Wil je dat op een anonieme, vertrouwelijke manier doen en vooral met getrainde therapeuten?

Dan zit je zeker goed bij ConsulentenOnline. 

 • ConsulentenOnline heeft psychotherapeuten en andere consulenten, die jou vakkundig helpen.
 • Wil je onze therapeuten bereiken, klik dan hier
 • Voor diverse andere consulenten kun je  hier  klikken

Hoe werkt Consulentenonline?

Of je nu door een moeilijke periode gaat of gewoon eens met iemand wil praten? Bij Consulentenonline krijg je de kans om op empathische psychotherapeuten te ontmoeten. Zij zijn gespecialiseerd in het oplossen van problemen en zeer deskundig om jou bij te staan. De therapeuten zijn tevens getraind om niet alleen maar het probleem op te lossen, maar ook om je nieuwe vaardigheden aan te leren, zodat je zelf met je problemen om kunt gaan.  Wil je één van die mensen zijn, die jou voorgegaan zijn en inmiddels in staat om met het probleem om te gaan? Neem dan de stap en bel ons nummer om met de desbetreffende therapeut te chatten of te bellen. Kijk op de site op welke manier je contact kunt opnemen.

Vind directe ondersteuning bij online therapeuten

Wil je nu met een psychotherapeut praten? Dan koppelen wij je gelijk aan de consulent van jouw keuze. Je komt dan in een beveiligde chatruimte, waar je anoniem met onze therapeut kunt spreken. Je kunt ook met de consulent bellen. Je kunt zelf op de website bekijken welke consulenten aanwezig zijn. Klik voor therapeuten hier. Wil je een andere getrainde consulent opzoeken, klik dan hier. Ze zijn online en direct beschikbaar om te chatten of te bellen. Je kunt een therapeut naar keuze uitkiezen voor online therapie.

Begin meteen een gesprek met een beschikbare consulent.

DIRECT BEGINNEN
Een Therapeut vindt je bij Consulentenonline.nl

Kies je eigen psychotherapeut!

Het is belangrijk dat je met de juiste therapeut verbonden wordt. Je kunt dan onder andere kijken naar een consulent, die ervaringsdeskundige is op het gebied waar jij over wilt praten. Je kunt ook kiezen voor een therapeut die op grond van levenservaring kan helpen. We hebben natuurlijk ook geschoolde therapeuten, die deskundig zijn en mensen die een combinatie hebben van dat wat wij hierboven aangaven. Tenslotte is het mogelijk om met iemand te chatten of te bellen, die misschien geen therapeut is, maar jou aanspreekt op grond van datgene wat die persoon aangeeft.

Kijk eens op de website en zoek onder de consulenten, welke persoon jou het meeste aanspreekt. We weten zeker dat je de juiste online raadgever vindt. We hopen dat jij je prettig voelt bij deze persoon, zodat je op een fijne manier kunt chatten of bellen. Het onderwerp bepaalt u zelf en dat kan op vele gebieden liggen als u kiest voor het contact met een of therapeut. Het kan gaan over onder andere:

 • Levensvragen
 • Vragen over de liefde
 • Relatieproblemen
 • Stress, of depressie
 • Diverse andere problemen

Anonieme en betrouwbare chatgesprekken

Je hebt een probleem of wilt met iemand praten, maar hebt er geen behoefte aan dat anderen veel over jou te weten komen. Ga je via de huisarts naar een psychotherapeut dan is er meestal een wachtlijst. Je moet allerlei intieme vragen beantwoorden als je het intakeformulier in moet vullen. Je weet niet wie dit allemaal leest en wat mensen ermee doen!!!!!!!!!

Wat doe je dan?

Bij online therapeuten heb je dit probleem niet. Je kunt gelijk bij ons terecht en we gaan op een zeer betrouwbare en discrete manier met je gegevens om. Je bepaalt hierbij zelf wat je wel of niet wilt vertellen. Onze therapeuten zullen luisteren en zeker niet oordelen. Wat je niet wilt vertellen, die je gewoon niet. Jij bent zelf degene die sturing aan het gesprek geeft.

Onze consulenten zijn echter deskundig genoeg om je wel duidelijk aan te geven wat je kunt doen om het probleem op te lossen. De gesprekken met de therapeuten zijn dus niet alleen anoniem. Ze zijn ook nog eens betrouwbaar, omdat de therapeuten jou waarschijnlijk wel op een zeer goede manier zullen helpen.

Je krijgt online therapie in je eigen anonieme chatkamer of via de telefoonlijn. Consulentenonline respecteert jouw privacy. Door middel van onze technologie kunnen wij je een-op-een met een therapeut naar keuze verbinden. Je blijft dus volledig anoniem. Op het moment dat je de chatkamer binnenkomt, zal je een therapeut in de kamer aantreffen, zodat je direct met de vertrouwelijke chat kunt starten. Je hoeft dus niet eerst te wachten, zodat het jou niet onnodig veel kosten zal geven om met een therapeut te spreken. Dit zelfde geldt als je wilt bellen, je wordt dan direct met de therapeut in contact gebracht, zonder dat je lang hoeft te wachten.

Diverse soorten therapie vind je bij Consulentenonline.nl.Maak gemakkelijk contact.

Wat doet een online psychotherapeut?

Online psychotherapie is simpel gezegd een mentale gezondheidstherapie via internet. Het wordt ook wel counseling genoemd. Onze online therapeuten werken via de telefoon, videochat of gewone chat. Psychotherapeuten zijn uitsluitend gericht op het verstrekken van mentale therapie aan individuen, stellen of zelfs groepen mensen. Veel therapeuten richten zich op problemen zoals stress en angst, milde tot matige depressie, relatieconflicten, en problemen in de carrière. Het begeleidingsprogramma bevat veel psychologie, maar de nadruk ligt op het werken met problemen die in het dagelijkse leven plaatsvinden in plaats van ernstige psychische aandoeningen. We zien in deze tijd van Internet dat mensen steeds meer kiezen voor  online hulp. Dat sluit beter aan bij de huidige technologie die mensen in het dagelijkse leven gebruiken. Mensen praten makkelijker via Internet of bellen graag met iemand. Ze vinden het zelfs steeds ongemakkelijker om tegenover een real life therapeut te zitten. Veilig achter de chat of aan de telefoon is comfortabel en makkelijk. De traditionele hulpverlening heeft er dus een concurrent bij. Steeds meer mensen kiezen voor therapeuten via de chat of via de telefoon.

Waarom kiezen klanten voor therapeuten via de chat of aan de telefoon?

 • Mensen spenderen al veel tijd aan sms’en, appen en andere vormen van texting via Internet of gsm. Mensen hebben daar veel plezier in en de stap naar online therapeuten is voor hen dus niet zo groot. Het past immers al bij hun levensstijl.
 • Klanten geven aan dat het chatten met een therapeut op een soort interactief dagboek lijkt. De gesprekken kunnen namelijk gekopieerd en dus bewaard worden. Klanten hebben hier veel aan, omdat ze later na kunnen lezen wat er besproken is. Er hoeven tijdens het gesprek dus geen notities gemaakt te worden. Dit is natuurlijk wel anders bij het bellen, maar je kunt tijdens het bellen natuurlijk zelf wel makkelijk aantekeningen maken.
 • Zowel therapeuten als klanten kunnen meer de tijd nemen om moeilijke vragen te beantwoorden, omdat dit veiliger is in hun eigen vertrouwde omgeving.
 • Misschien wel de voornaamste reden die mensen aandragen, is dat zij zelf bepalen wanneer ze hulp via de chat of telefoon willen hebben. Natuurlijk zal een bepaalde therapeut niet altijd direct aanwezig zijn, maar het hoeft in ieder geval geen week te duren voordat die weer online is.

Traditionele versus Online therapie

Traditionele therapie versus online therapie bij Consulentenonline.nl

Traditionele therapie versus online therapie

Consulentenonline biedt uitstekende therapeuten aan

Wij werken voor veel klanten en bieden hulp bij uiteenlopende problemen. Daarbij gebruiken wij een persoonsgerichte en oplossingsgerichte aanpak. Wij geloven dat de klant de focus van de therapie zelf bepaalt. De diverse therapeuten gebruiken hierbij diverse methoden en wij staan in principe ook open voor dat wat zij willen gebruiken. We streven er wel naar om een veilige omgeving te creëren, waarin onze therapeuten samen met de klanten trachten om de problemen op te lossen. We doelen hierbij op verschillende klanten: volwassenen, adolescenten en kinderen, waarbij we aanmerken dat mensen onder de 18 toestemming moeten hebben van ouders of opvoeders. Zonder uitdrukkelijke toestemming kunnen wij niet helpen. Verder richten onze therapeuten zich op verschillende problemen zoals: sociale problemen, financiële problemen, relatieproblemen, levensvragen, genderverschillen, seksualiteit en nog meer problemen die onder het vakgebied van de therapeut vallen. De therapeuten van Consulentenonline zijn geselecteerd op grond van vakkennis en ervaring, waarbij wij ook kijken naar de warme en empathische manier die onze consulenten gebruiken.

Neem dus eens contact op en ervaar het zelf!

Voor online therapeuten kun je hier klikken

Heb je behoefte aan een ander type consulent klik dan hier

Dit artikel is door Frank Post geschreven.

Frank is een ervaren pedagoog, onderwijskundige en sociaal werker, die ook qua ontwikkelingspsychologie en sociologie veel kennis en ervaring heeft. Je kunt Frank bereiken op boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om hem te spreken over dingen waar jij een antwoord op wilt hebben. Frank kan op een zeer goede manier helpen.

PROFIEL BEKIJKEN