Medium

Online “Medium” bij Consulentonline

Denk je aan contact met een medium?

Wij bieden online spirituele hulp, zoals via een paragnost, helderziende en medium. Via onze site bieden wij diverse mensen aan, die op één van deze of andere gebieden werken. We doen dit via chats en bellijnen. Hierdoor kunnen wij  betaalbare en zeer professionele hulp bieden. Bij consulentenonline kunt u diverse deskundigen spreken, waaronder mediums.

Wat biedt een online medium?

Een medium maakt contact met entiteiten en bovenaardse krachten. Je kunt een medium zien als intermediair tussen de fysieke en de spirituele wereld. Bij Consulentenline heeft elk medium weer zijn/haar eigen kwaliteiten. Ze hebben wel allemaal gemeen dat ze informatie van overleden mensen of andere geestelijke entiteiten krijgen. Onze mediums kunnen hierbij ook in trance gaan, waarbij ze per telefoon of aan de chat meestal een lichte trance gebruiken, maar daar ook met hun bewustzijn bij zijn, om dit te vertalen naar de klant. Wanneer jij met een medium contact zoekt, is het natuurlijk wel belangrijk dat je weet wat deze doet.  Onze mediums zijn in staat om op een veilige manier met de hogere wereld om te gaan. De energie van de overleden personen of hogere entiteiten blijft volledig bij het medium. Daarbij maken we altijd gebruik van witte energie, waardoor er geen kwade energieën vrijkomen.  Onze mediums zijn hier speciaal op geselecteerd en bieden de klanten dan ook een betrouwbaar en professioneel consult. Ben je geïnteresseerd, lees dan eens verder, omdat we je veel te bieden hebben.

   Zoek je een betrouwbaar en zeer professioneel medium? 

 • Ben je nieuwsgierig?
 • Heb je een vraag waarbij je contact met een overleden persoon wilt hebben of
 • wil je contact maken met hogere entiteiten?
 • Zoek je een medium dat hier zeer geschikt voor is?
 • Wil je dit via de chat of aan de telefoon doen en vooral niet teveel betalen?
 • Neem dan eens contact op met een medium die bij Consulentenonline aangesloten is.

Bij Consulentenonline kun je op vele gebieden geholpen worden. 

 • Readings worden aangeboden door zeer deskundige mediums en andere paranormaal begaafde mensen.
 • Zij bieden online readings aan voor kleine en grote vragen of problemen waar je mee rondloopt.
 • Consulentenonline biedt niet alleen hulp op spiritueel gebied. We bieden ook professionele hulpverleners aan, op gebied van psychologie, maatschappelijk werk, diverse therapieën,  pedagogiek, carrière en nog veel meer soorten hulpverleners op diverse gebieden.
mentaal contact

 

Contact met een medium is niet alleen gericht op grote problemen. Je kunt ook met kleine vragen komen of, als je nieuwsgierig bent, naar hoe het met een overleden geliefde gaat. Ook kunnen we je ondersteunen als je merkt dat je bepaalde zaken op wilt lossen zoals spijt,
verdriet en andere gevoelens die je ten opzichte van een overleden geliefde hebt.

Mentaal contact

Een medium dat bij ons werkt, moet niet alleen in staat zijn contact met hogere entiteiten en overleden mensen te maken. Een medium moet ook geestelijk contact kunnen maken met jou, als cliënt. Het is immers belangrijk om zowel de energie van jou, als die van de hogere wereld te kunnen begrijpen en te doorgronden. Zowel de hogere wereld als de fysieke wereld bestaat uit energie en een medium kan beide energieën opvangen. De energie die er van jou afkomt, kan bestaan uit gedachten die je hebt, maar ook van onbewuste of bewuste gevoelens. Door dit mentale contact heb jij als cliënt dan ook het gevoel dat een medium jou ook echt begrijpt. Daardoor zal een medium van Consulentenonline ook altijd voor een vertrouwensband zorgen.

Op welke gebieden kan een medium helpen?

Het zal duidelijk zijn dat het voornaamste doel van een medium is dat deze cliënten wil helpen. Het financiële aspect geldt wel mee, maar we kunnen stellen dat de mensen die bij ons werken, het voornamelijk doen omdat ze op een liefdevolle en sympathieke manier in het leven staan. De gebieden, waarbij zij jou kunnen helpen, zijn zeer divers. Een medium:

 • kan problemen van mensen oplossen, waarbij je kunt denken aan dingen op liefdesgebied, problemen op het werk of andere dingen die met het leven te maken hebben.
 • kan mensen ondersteunen, die met bepaalde schuldgevoelens rondlopen ten opzichte van overleden geliefden. Een medium kan dan helpen door contact te leggen tussen overleden mensen en de klant, waarbij het schuldgevoel opgelost kan worden. Je kunt denken aan het oplossen van gevoelens van spijt, verdriet of andere emoties die verwerkt moeten worden.
 • kan contact met de hogere wereld zoeken als er bepaalde dingen niet duidelijk zijn en dan vragen om verduidelijking. Ook kan een medium hulp vragen als iemand in de fysieke wereld iets kwijt is, waarbij de hogere wereld kan helpen.
 • kan helpen bij het oplossen van misdaden of het opsporen van mensen die vermist worden.
 • kan gekwelde overleden zielen begeleiden om de oversteek naar de spirituele wereld te maken.

Hoe een medium via Consulentenonline ook werkt, duidelijk moet zijn dat er altijd een connectie wordt gelegd tussen de spirituele en fysieke wereld. Er kan dan contact zijn met overleden dierbaren, spirituele gidsen, engelen en andere hogere entiteiten. Daarbij kunnen mediums cliënten helpen om direct contact te leggen tussen jou en de hogere wereld om gezamenlijk tot oplossingen te komen.

Waar kan een medium je mee helpen?

Je kunt wel eens het gevoel hebben dat je ergens mee zit, waarbij emoties en gedachten zo diep zitten dat je er niet bij kunt komen. Je kunt er dan wel met vrienden of familie over spreken, maar komt er dan ook niet altijd uit. Heb je het gevoel dat je ergens mee zit en heb je al geprobeerd om dit op andere manieren op te lossen en is dit niet of gedeeltelijk gelukt? Neem dan eens contact op met een medium van Consulentenonline. De gesprekken zijn vrijblijvend en je hoeft heus niet vaak te bellen om tot oplossingen te komen. Onze mediums zijn juist getraind om je op een snelle en effectieve manier te ondersteunen. Je kunt dus eenmalig of eens in de zoveel tijd contact zoeken, als je even wat ondersteuning nodig hebt. Voordeel aan het contact met een medium is dat je niet van tevoren een afspraak hoeft te maken. We hebben geen wachtlijst en je kunt gelijk contact met ons opnemen. Daarbij is het werken met een medium van Consulentenonline ook zeer betrouwbaar. Onze mediums zijn eerlijk en je kunt alle intieme zaken met ze bespreken, zonder dat iemand dat te weten komt. Je kunt dus anoniem met ons werken en hoeft niet bang te zijn dat er een dossier bijgehouden wordt, waar je later mee geconfronteerd kunt worden.

 

Waarom nog wachten? Zoek eens contact met onze mediums

Helderzienden

Dit artikel is door Frank Post geschreven.

Frank is een ervaren pedagoog, onderwijskundige en sociaal werker, die ook qua ontwikkelingspsychologie en sociologie veel kennis en ervaring heeft. Je kunt Frank bereiken op boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om hem te spreken over dingen waar jij een antwoord op wilt hebben. Frank kan op een zeer goede manier helpen.

PROFIEL BEKIJKEN