Chinese maandhoroscoop Aap online bij mediumslive.com

Geboorte jaar: 2016 2004 1992 1980 1968 1956 1944 1932 1920

Chinese 6de maand in het jaar van de Metaal-Os (tot 8 augustus)

De Vliegende Sterren van de Feng Shui voor de Aap
In het zuidwesten krijgt de #3 Ster van Vijandigheid, Conflicten en Juridische Problemen bezoek van de #6 Ster van Hemels Geluk. Dit geeft op vele gebieden een zeer krachtige energie, omdat de #6 Ster zorgt dat jij lekker in je vel zit en dit ook uit kan stralen. Met deze energie kan je andere mensen positief stemmen en ben je in staat om op een fijne wijze samen te werken of met sociale en liefdescontacten om te gaan. Pas op dat de San Sha en Yin-Huisster in je sector staan. Deze brengen ongunstige energie en zullen afhankelijk van jouw gedrag handelen. Positief is hierbij dat de #6 Ster een Hemelse kracht in jou los kan maken. Daardoor kan het een prima maand worden om er iets moois van te maken. Het hele jaar kunnen Levenskracht, Spirituele Essentie en Lung Ta goed zijn. Je fysieke gestel, je band met de hogere wereld en het behalen van doelen die je stelt zijn deze maand zeker prima. Dit komt dan weer door de #6 Ster en jouw gunstige primaire krachten. Je hebt op veel gebieden kracht om te bereiken wat je wilt en kunt eventuele tegenwerkingen afwenden. Je intuïtie is zeer goed en daar kan je gerust gebruik van maken door grote doelen te stellen en niet te bescheiden te blijven. Je mag dus best wat risico nemen, zolang je maar verantwoord in het leven staat. Onverantwoord of ander negatief gedrag kan alsnog de #3 Ster, de San Sha en de Yin-Huisster activeren en dat betekent dan niet veel goeds. Over het algemeen zal je hier niet mee te maken krijgen, maar blijf wel je eigen gedrag monitoren. Onmisbare amuletten zijn de Hemelse Waterdraak, amulet met Vredesappel en amulet met het Hemelse Zegel. Mensen die vaak in het zuidwesten zijn of belangrijke kamers in deze sector hebben, kunnen erg veel geluk hebben. Ook de Aap kan hiervan profiteren. Om energie van de #6 Ster op te roepen wordt aangeraden een talisman van de Jadekeizer met Gui Ren in het zuidwesten te plaatsen of een sleutelhanger te dragen van de Hemelse Draak. Je dient geduld te hebben en dit is niet het sterkste punt van de Aap. Wees voorzichtig en handel behoedzaam als het om veel geld gaat. Er zijn aanwijzingen dat je levenskracht en spirituele essentie wat kwetsbaar zijn en dit uit zich in problemen met de maag, spieren van de ledematen en een kwetsbare mond. Krijg je er last van, neem dan contact op met een arts. In de carrière is er veel geluk te bespeuren en zijn er zelfs kansen op promotie of opslag. Het is ook een goede tijd voor mensen met een eigen bedrijf. Er kunnen nieuwe projecten zijn en je hebt een zeer goede uitstraling om nieuwe klanten aan te trekken. Een smaragdkleurig Drakenpaard kan op zakelijk gebied erg veel goede kansen geven.

Sociale en liefdesrelaties van de Aap
De Aap is van zichzelf iemand die veel vertrouwen laat zien en krachtig in het leven staat. Je bent speels en zoekt graag het avontuur op. Deze maand is je vertrouwen nog groter als gevolg van de #6 Ster van hemels Geluk. Je kunt er dan ook van uitgaan dat er veel romantiek aanwezig zal zijn. Gebonden mensen vinden het erg belangrijk dat ze op mentaal en intellectueel gebied een goede band hebben. Alleen dan ben je in staat een relatie leuk te houden. Ga jij je eenmaal op die gebieden vervelen, dan zal je seksueel en op romantisch gebied achteruit gaan. Singles doen er goed aan zich deze maand meer te richten op intellect en mentaal gebied bij het zoeken naar een nieuwe partner. De #6 Ster geeft jou een warme en aantrekkelijke uitstraling en er kunnen mogelijkheden komen om een relatie te starten. Dat werkt dus alleen als de ander echt bij je past. Relaties gebaseerd op erotiek zullen waarschijnlijk grote problemen geven. Beter richt jij je dus op serieus contact. Is die er niet, dan wordt aangeraden je vooral te richten op familie en vrienden. Ook hobby’s zijn dan een goede uitlaatklep om je relaxt te houden. Het zal op sociaal gebied een bijzondere maand worden, waarbij er veel fijne spanningen zijn als het om liefde en vriendschappen gaat. Het bijzondere is dat je de eerste week meer geluk hebt en ook veel zelfvertrouwen laat zien, maar dat je innerlijk een ontevreden gevoel kan hebben. De geluksfactor is goed, maar je ervaart energieën, waardoor je vooral de eerste week geregeld geïrriteerd kunt raken als er dingen niet goed gaan. Ook vind je het vervelend als mensen, waar je van houdt, je bekritiseren. Je kunt dan wel opeens onzeker worden en het dan in plaats van met humor met ergernis te beantwoorden. Je moet dit controleren, omdat jij je partner hierdoor van je af kunt duwen. Tracht onzekerheid aan te geven, dat zal een hoop wederzijdse ergernis kunnen schelen. Ben je single dan kun je met deze onzekerheid ook een energie uitstralen, die mensen afstoot. Tracht hier controle over te houden. Vanaf de tweede week zal je lekkerder in je vel zitten. Je bent dan meer in staat conflicten te mijden en zal problemen meestal met humor oplossen. Misschien wel, omdat je fysiek lekkerder in je vel zit en spontaan bent. Zelfvertrouwen wordt steeds sterker en je straalt dit ook uit. Je bent minder wisselvallig en kunt je partner en andere mensen tevreden houden met je avontuurlijke karakter en speelsheid. Je zal weinig ergernissen laten zien en lost nu veel meer moeilijkheden speels op. Er zal veel liefde tussen jou en je partner zijn. Ben je single, dan kan je deze periode liefde aantrekken. Zoals gezegd, wordt aangeraden dit serieus te doen.

Persoonlijkheidskenmerken van de Aap en zakelijke mogelijkheden
Door de #6 Ster is het een maand met grote kansen om er iets moois van te maken. Op vele gebieden is er geluk, zoals financieel, qua samenwerking en ondersteuning die je krijgt van mensen in je naaste omgeving. Er zijn aanwijzingen op plotse contacten met mensen of organisaties, die jou mogelijkheden geven om meer te kunnen bereiken. Er wordt dus aangeraden om naar adviezen en ideeën van anderen te luisteren en hier iets mee te doen, als dit mogelijk is. Sla geen aanbiedingen af, die er op je pad komen. Je doet er ook goed aan om in jezelf te blijven geloven. je hebt een sterke uitstraling, waardoor mensen jou waarderen en respecteren in de dingen die jij naar voren brengt, maar soms twijfel je wel eens aan jezelf. Dit is niet nodig. Het is geen maand om bescheiden te blijven. Laat dus zien wie je bent en wat je kunt. Je kunt je nog wel eens afvragen of je werkelijk bepaalde dingen aankunt. Wees reëel en kijk naar je vaardigheden en bepaal dan wat je wel of niet kunt. Het is ook een prima periode om je talenten en vaardigheden uit te breiden. Je neemt makkelijk kennis op en zal ook fysiek lekker in je vel zitten als het om je carrière gaat. Soms kan het dus goed zijn om er gewoon voor te gaan en de sprong te wagen. Het elementaire geluk is uitstekend, waardoor het een maand is om je kansen zelf af te dwingen. Houd deze in dit geval niet voor jezelf, maar deel ze met mensen en netwerken, die jij vertrouwt. Als je dan ook naar hun gedachten luistert, is er veel mogelijk om hier gezamenlijk iets mee te doen. Apen die al een tijdje bezig zijn om nieuwe verantwoordelijkheden te krijgen, kunnen die deze maand zeker afdwingen. Er zijn aanwijzingen voor promotie of verhoging van je inkomsten. Er wordt verder aangeraden om niet alles alleen te doen, maar mensen om ondersteuning te vragen als jij het zelf moeilijk hebt. Hierbij kan je ook een amulet bij je dragen van de Draak met het Hemelse Zegel. Ook de eerder genoemde Jadekeizer kan jou ondersteunen om een sterke uitstraling te hebben en mensen aan te trekken, die jou helpen. Moet je solliciteren of iets anders belangrijks doen om je in je carrière te ontwikkelen, dan wordt aangeraden om kleding aan te trekken in aardekleuren of wit. Het wordt dus zeker wel een prima maand, maar laat je niet door onzekerheden of angsten tegenhouden en ga ervoor.

Welzijn en advies voor de Aap
De Aap kan deze maand geconfronteerd worden met gespannen invloeden. De kans dat je geïrriteerd kunt raken als dingen niet gaan zoals jij wilt, kan groot zijn. Je voelt je snel aangevallen en hebt moeite om je frustraties te beheersen. Het zal belangrijk zijn om hier duidelijk afstand van te nemen en je op een gecontroleerde en empathische manier te gedragen. Je zult zien dat er dan veel meer rust zal zijn. Ondanks de minder goede energieën zal de maand voor de Aap uiteindelijk goed uitpakken. Vooral de laatste tien dagen van de maand geniet je van je leven en ben je over het algemeen tolerant naar anderen. Je bent zorgzaam en staat over het algemeen voor ze klaar. Je hebt een schoon geweten en kunt hierdoor ook lekker in je vel zitten. Mentaal is er dan niets aan de hand, waardoor dit ook positief doorwerkt naar je fysieke gesteldheid. Fysiek zal je de eerste twee weken op je gezondheid moeten letten, waarbij vooral je voedingspatroon en de hoeveelheid beweging erg belangrijk zijn. Tracht hier duidelijke stappen in te maken en eet vooral producten die licht verteerbaar zijn. In het tweede deel van de maand merk je dat je steeds sterker wordt en krijg je meer weerstand. Let op dat het eerste deel meer mogelijkheden zijn om ziek te worden, doordat je weerstand laag is. Met name mensen die last van hun huid hebben of problemen met de luchtwegen dienen op te passen. In het tweede deel zal dit minder aan de orde zijn en kun je over het algemeen veel slapen, lekker ontspannen en zal de stress buiten de deur blijven.

Feng Shui voorspelling voor alle tekens in deze 6de Chinese maand
In de Feng Shui hebben we te maken met Vliegende Sterren, die geen fysiek lichaam hebben, maar als energie invloed hebben. Ze bevinden zich in 9 sectoren, waarbij Chinese tekens elk jaar in een bepaalde sector staan. Voorspellingen van geluk en ongeluk hebben invloed op elk teken, gezinsleden, werkplek waar de hoofddeur in die sector staat. Ook zijn de woonkamer, slaapkamer en werkruimte in die sector belangrijk, als je er geregeld of lang bent. De #9 Ster van Toekomstverwachtingen staat deze maand in het centrum. Hierdoor lijkt het tempo van ons leven wat te veranderen. Over het algemeen zal dit positief op ons inwerken. In de wereld kunnen er gunstige situaties ontstaan, waardoor er een nieuwe hoop kan komen. Of deze alleen maar hoop zal geven, is afhankelijk hoe mensen met de energie om zullen gaan.
De Vliegende Sterren brengen veranderingen, waardoor het tempo van ons leven zal veranderen. De ene persoon zal er anders mee omgaan, dan een ander. Zowel langzamer als sneller kan goed uitpakken. Merken we dat het niet goed voelt, dan is dat reden er iets aan te veranderen. Over het algemeen wordt het een prima maand, omdat de Maandelijkse #9 Ster van Toekomstverwachting en Vermenigvuldiging een positieve werking heeft op de Jaarlijkse #6 Ster van Hemels Geluk. Dit duidt op een zeer krachtige spirituele ondersteuning, die het leven op Aarde gunstig gezind is. Dit geldt met name voor mensen die op respectvolle wijze met mensen en het leven op Aarde omgaan. Negatief gedrag kan leiden tot veel ongeluk. Deze combinatie van Sterren zal namelijk streng zijn als jij je niet op de juiste wijze gedraagt. Let wel, dat dit niet gaat over mensen die kleine fouten maken, maar uitsluitend over mensen die op een destructieve wijze in het leven staan. De #9 Ster geeft toekomstige welvaart en nu deze in het middelpunt staat, is er een krachtige intellectuele energie. Hierdoor kunnen we veel ideeën en plannen krijgen, die we nu vorm kunnen gaan geven en welke later of zelfs nu succes opleveren. De geluksectoren zijn deze maand het zuidoosten, noordwesten, zuidwesten, zuiden en westen. Het zuidoosten krijgt bezoek van de #8 Ster van Welvaart en hierdoor kunnen we activiteiten ontplooien om meer financiën of inkomsten te genereren. De noordwestelijke sector, bekend als sector van vaderlijke energie, leidinggevenden en mannelijke energie, krijgt de #1 Ster van Overwinningen op bezoek. Dit is ook een gunstige energie om ambities waar te maken, overwinningen te behalen en een nieuwe positie in te nemen, althans als je dit graag wilt. De zuidwestelijke sector, bekend als sector van moederlijke energie, instinct en liefde, krijgt de Hemelse #6 Ster op bezoek. Gebruik intuïtie en instinct bij de dingen die je doet in het gezins- of familieleven. Ben jij verantwoord en betrouwbaar, dan zal deze energie alleen maar geluk brengen.
Het zuiden kent een gelukkige energie met het bezoek van de Ster van Romantiek en Onderwijs. Het westen krijgt bezoek van de #2 Ster van Ziekte. Dit lijkt ernstig te zijn, maar aangezien de #8 Ster er staat, ontstaat er een zogenaamde Som-van-Tien, waardoor er over het algemeen juist geluk kan heersen. Gevaarlijke sectoren zijn deze maand het oosten, noodoosten en noorden. Het oosten krijgt bezoek van de #7 Ster van Overvallen en Verlies. Om hier tegen bestand te zijn, wordt aangeraden een beeldje van de Blauwe Neushoorn en Olifant te plaatsen of deze als hangertje bij je te dragen. Ook Waterelementen kunnen gunstig zijn om je te beschermen. Zelfs een bakje water in deze sector kan gunstig werken. Een vissenkom of fonteintje zijn nog veel betere ondersteuningen. Het noordoosten dienen we in ons huis of werkplek rustig te houden, omdat hier namelijk de #3 Ster van Vijandigheid komt en de versterkende #9 Ster dit nog eens kan versterken. Plaats er geen harde muziek of felle lichten en ga er vooral geen discussies of conflicten aan. De gemoederen kunnen anders aardig oplopen en de kans op ernstige problemen is niet ondenkbaar als je deze in die sector oploopt. Om negativiteit af te wenden, wordt aangeraden rode Vredeselementen te plaatsen in de vorm van kleedjes, muurkleden, rode Feng Shui artikelen en andere Feng Shui voorwerpen. De noordelijke sector kunnen we deze maand beter mijden, omdat de #5 Ster van Ongeluk daar staat. Mocht je hier een belangrijke kamer hebben: slaapkamer, woonkamer of staat je huisdeur in deze richting, dan wordt aangeraden om de aanwijzingen wat betreft de Feng Shui op te volgen. Het beste is het nog om deze ruimten deze maand even helemaal te mijden.
Deze maand is er sterke energie, die mensen dwingt na te denken over de wereld en ons eigen handelen. Binnen de Chinese leer zijn er drie soorten geluk. Het geluk dat we zelf afdwingen, het geluk dat we op de Aarde van anderen kunnen ontvangen en Hemelse geluk. Deze staan echter niet los van elkaar. Alle drie de vormen van geluk vormen een eenheid en hebben invloed op elkaar. Dat wordt wel eens vergeten. Sommige mensen denken dat ze de wijsheid in pacht hebben en kunnen doen wat ze willen, wat dus uiteindelijk niet zo blijkt te zijn. Anderen vertrouwen weer volledig op de spiritualiteit of hun religie en ook dit kan soms erg naïeve vormen aannemen. We zullen geconfronteerd worden met onszelf en de ons omringende wereld. Het zal hierbij vooral belangrijk zijn positief te blijven reageren. Reageer je namelijk negatief op een vervelende gebeurtenis, als iemand iets slechts doet of andere problemen, dan zal je het menselijke geluk verliezen. Dan heb je alleen het Aardse en het Hemelse geluk, maar ook het Hemelse Geluk kan jou dan wel eens verlaten. Wat betreft Aards geluk wordt aangeraden te zorgen dat je thuissituatie in ieder geval in balans is en er veiligheid heerst. Zo niet, dan dien je duidelijke stappen te nemen en daar zal je deze maand dan zeker mee bezig zijn. Zorg dat je huis schoon is, jij hygiënisch leeft en tracht positief in het leven te staan. Lees bij jouw teken wat je nodig hebt gelukkig te zijn en prettig in het leven te staan. Het is verstandig Feng Shui hulpmiddelen te gebruiken om positieve energie op te roepen en negatieve af te wenden. Zo zal je de maand prima door kunnen komen.