Chinese maandhoroscoop Hond online bij mediumslive.com

Geboorte jaar: 2006 1994 1982 1970 1958 1946 1934 1922 1910

Chinese 6de maand in het jaar van de Metaal-Os (tot 8 augustus)

De Vliegende Sterren van de Feng Shui voor de Hond
De #7 Ster van de Geweld, Diefstal en Bedrog krijgt deze maand in het noordoosten bezoek van de #1 Ster van Overwinningen. Dit is een positieve energie die ervoor kan zorgen dat de energie van de #7 Ster afgewend kan worden. Wel moet je oppassen voor Tai Sui die indirect in je sector staat. Ook zal Wu Duo naar de San Sha gericht zijn. Deze brengen zeer ongunstige energie, maar de #1 Ster is een zeer krachtige energie, waardoor je toch wel in staat kunt zijn om het geluk aan te trekken. De positieve Kleine Ster van Verwachtingen staat ook gunstig in je sector en deze kan een sterke invloed uitoefenen en versterkt worden door de #1 Ster. Minder goed nieuws is dat de Spirituele Essentie slecht is, waardoor je intuïtie kwetsbaar is, maar uiteindelijk kan je door de #1 Ster in staat zijn om toch wel meer op jouw spirituele vermogens te bouwen. Je kunt dus zeker wel op je voorgevoelens en hart vertrouwen. Je Lung Ta is gemiddeld, maar door de huidige positieve energie alsnog sterker dan vorige maand. Je hebt dus weinig moeite om doelen te behalen. Profiteer van deze gelukkige energie, maar blijf alert dat er dus ook negatieve energieën in de lucht hangen. Positief is dat je Levenskracht dit jaar goed is, waardoor je niet snel ziek wordt. Er wordt aangeraden er geregeld op uit te trekken en te genieten van frisse lucht, sport en beweging om eventuele spanningen er uit te werken. Onmisbare amuletten zijn de Hemelse Waterdraak, de Drie Hemelse Bewakers en ‘Om’ Dakini, die de spiritualiteit alsnog aantrekken. De Ster van Overwinning kan voor een nieuwe start zorgen, waardoor er deze maand heel wat veranderingen kunnen zijn. Er wordt aangeraden niet te bescheiden te zijn en er lekker mee bezig te gaan. Geef aandacht aan ideeën en plannen waar je mee bezig bent en durf het ook aan om buiten je comfortzone te treden en dingen te doen, die je eerst niet aandurfde. Je kunt deze maand op intellectueel gebied erg sterk zijn en zal ook enthousiast zijn in de omgang met mensen. Er wordt aangeraden om steeds in de gaten te houden wat mensen van jou willen. Er kunnen jaloerse mensen zijn, maar ook mensen die erg negatief in het leven staan. Mensen met een eigen bedrijf kunnen deze maand goede zaken doen, maar wel het liefst in samenwerking met anderen. Er zijn aanwijzingen dat je dan meer bereikt dan als je het alleen doet. Je kunt gunstige energie oproepen met een amulet van de Banner van Overwinningen.

Sociale en liefdesrelaties van de Hond
In de liefde zal de Hond veel mogelijkheden krijgen om er een harmonieuze maand van te maken. Je bent zeer sensitiviteit en empathisch. Je kunt hierdoor het leven soms teveel door een roze bril zien. Dit kan leuk zijn en veel liefde meebrengen, maar je dient het dan niet te overdrijven. De #7 Ster zal altijd op de achtergrond aanwezig zijn en kan bij onverantwoord gedrag negatief op jou inwerken. Positief is dat de energie verjongend is, waardoor je een frisse gezonde geest hebt. Je wilt geestelijk verbinding binnen een relatie voelen en zal daardoor ook op erotisch gebied veel liefde en warmte met de ander delen. Negatief is dat je, wanneer je de liefde overdrijft, met teleurstellingen te maken kunt krijgen. Als je dan niet oplet, zal je wel eens moe van de liefde kunnen worden en dat is zonde, omdat je toch veel te bieden hebt. Het is dan ook belangrijk om hier evenwicht in te vinden, zodat je in harmonie met jezelf kunt leven en uiteindelijk ook met een partner. Lukt dit je, dan wordt er voorspeld dat je veel respect van je partner kunt krijgen, waarbij er veel ruimte zal zijn voor romantiek en erotiek. Het is ook een prima periode om eventuele problemen, die jij en je partner hebben, op te lossen. Mensen die een kinderwens hebben, moeten er rekening mee houden dat energie om vruchtbaar te raken deze maand zwakker is. De kans op een zwangerschap is daarom een stuk kleiner dan gewoonlijk. Singles zullen in hun werk wel eens iemand tegen kunnen komen, die hun hart sneller laat kloppen. Ook als je er op uittrekt of als je op vakantie gaat, zal de kans op een nieuwe partner levensgroot aanwezig zijn. Het verleden kan je nog wel eens parten spelen en vooral als je met een traumatische ervaring te maken hebt gehad. Het wordt echt tijd dat je deze ervaringen verwerkt en gaat genieten van een eventuele liefde die er in je leven komt. Bedenk dat een liefdespartner, die je deze maand kunt ontmoeten, voor een langere periode in je leven kan blijven. Er wordt aangeraden diverse sociale activiteiten af te gaan om ervoor te zorgen dat je leven spannender wordt en je meer mogelijkheden krijgt om te genieten van al het moois dat het leven je kan bieden. Een belangrijke waarschuwing wordt gegeven voor het contact met bepaalde familieleden. Er kunnen namelijk wat storingen zijn en dan vooral met familieleden waar je al eerder problemen mee gehad hebt. Er wordt aangeraden om relaxt te blijven. Je kunt negativiteit afwenden door een stel Kleurige Liuli Glazen Mandarijn Eenden in het zuidwesten van je huis te plaatsen.

Persoonlijkheidskenmerken van de Hond en zakelijke mogelijkheden
Deze maand zal een spannend begin kennen en zorgen dat je op een effectieve wijze in het leven kunt staan. Je hebt een bepaalde energie over je, waardoor je anderen aan kunt trekken als bijen naar de nectar. Je kunt ontspannen in het leven staan, maar aan de andere kant ben je toch ook een persoon die hard wil werken. Je bent ambitieus en trouw, waardoor je anderen graag wilt dienen. Daardoor zie je Honden vaak in een beroep waar ze mensen ondersteunen. Je zult ook deze maand betrouwbaar zijn en je volledig op je taken richten. In de omgang met collega’s zal je sympathiek en makkelijk zijn en is geen taak te zwaar. Daardoor voel je je prettig, omdat mensen jou waarderen en geregeld laten merken dat je goed bezig bent. Mensen die leidinggevend zijn, zullen dit prima doen. Ze zijn niet bazig en zullen over het algemeen trachten democratisch samen te werken. Toch kan je deze maand ook wel eigenwijs zijn en kun je mensen moeilijk gelijk geven. Zelf heb je ook erg veel moeite met kritiek en kunt zeer chagrijnig zijn als iemand dit bij jou doet. Je kunt deze maand zeer intuïtief zijn, waarbij je goed kunt beoordelen of jij en anderen op de juiste manier bezig zijn. Je bent diplomatiek, maar zegt waar het op staat. Er wordt gewaarschuwd de lat niet te hoog te leggen en geregeld gas terug te nemen. Je bent perfectionistisch, maar daardoor kun je teleurgesteld raken en dat kan dan stress brengen. Let op dat je nog wel eens naar genotsproducten wilt grijpen. Dit kun je maar beter niet teveel doen, omdat dit je fysieke gestel onder druk kan zetten. De #1 Ster van Overwinning zal voor flinke veranderingen zorgen, wat de Hond over het algemeen veel goeds kan brengen. Het wordt dus een opwindende maand, ook al ben jij juist relaxed. Je voelt je deze maand sterk en enthousiast en kunt alle kansen die je krijgt op een adequate en effectieve wijze aanpakken. Je hebt een zeer goed humeur en dit zal je ook zeker uitstralen, waardoor anderen enthousiaster zullen worden als ze met jou samenwerken of als zij voor jou werken of jij voor hen werkt. Het is ook een prima maand om sociale interacties te versterken. Je zit vol passie en bent in staat zeer actief bezig te zijn om jezelf te ontplooien en vaardigheden te verbeteren. Het wordt dan ook een prima maand om risico’s te nemen, geluk op je af te roepen en succes te behalen, maar het zal wel belangrijk zijn om naar je hart te luisteren en je intuïtie te volgen.

Welzijn en advies voor de Hond
Ondanks dat je iemand bent die met beide benen op de grond staat en in staat is tomeloze energie te laten zien, zal je deze maand toch wat vermoeid beginnen. Je doet er goed aan om hier wel stappen in te ondernemen. Ga wat vroeger naar bed en zorg dat je pauzes voldoende benut. Je zult merken dat het energieniveau dan vanzelf toe zal nemen. Je zult dus niet alleen je fysieke gesteldheid in de gaten moeten houden, maar ook zeker je mentale, omdat je wel eens wat stress via werk of andere zaken kunt krijgen. Je hebt de neiging hier vol mee aan de slag te gaan en vergeet dat je ook andere belangrijke zaken in het leven hebt. Er wordt aangeraden geregeld tijd aan familie en vrienden te besteden, maar dan wel mensen waar je je echt bij kunt ontspannen. Het moet een maand zijn om evenwicht te vinden tussen gezondheid en plezier aan de ene kant en werk en stress aan de andere. Alhoewel de gezondheid verder goed blijft, wordt aangeraden je bij twijfel te laten onderzoeken. Met name sporters, oudere mensen en mensen met een minder goed levenspatroon kunnen beter even langs de dokter gaan. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Er zijn aanwijzingen dat sommige Honden te maken krijgen met maag-gerelateerde klachten. Let op teveel suiker en vet, omdat deze flinke problemen kunnen geven. Ook onregelmatig eten wordt afgeraden. Ouderen dienen extra calcium en multivitaminen te gebruiken, omdat weerstand verlaagt.

Feng Shui voorspelling voor alle tekens in deze 6de Chinese maand
In de Feng Shui hebben we te maken met Vliegende Sterren, die geen fysiek lichaam hebben, maar als energie invloed hebben. Ze bevinden zich in 9 sectoren, waarbij Chinese tekens elk jaar in een bepaalde sector staan. Voorspellingen van geluk en ongeluk hebben invloed op elk teken, gezinsleden, werkplek waar de hoofddeur in die sector staat. Ook zijn de woonkamer, slaapkamer en werkruimte in die sector belangrijk, als je er geregeld of lang bent. De #9 Ster van Toekomstverwachtingen staat deze maand in het centrum. Hierdoor lijkt het tempo van ons leven wat te veranderen. Over het algemeen zal dit positief op ons inwerken. In de wereld kunnen er gunstige situaties ontstaan, waardoor er een nieuwe hoop kan komen. Of deze alleen maar hoop zal geven, is afhankelijk hoe mensen met de energie om zullen gaan.
De Vliegende Sterren brengen veranderingen, waardoor het tempo van ons leven zal veranderen. De ene persoon zal er anders mee omgaan, dan een ander. Zowel langzamer als sneller kan goed uitpakken. Merken we dat het niet goed voelt, dan is dat reden er iets aan te veranderen. Over het algemeen wordt het een prima maand, omdat de Maandelijkse #9 Ster van Toekomstverwachting en Vermenigvuldiging een positieve werking heeft op de Jaarlijkse #6 Ster van Hemels Geluk. Dit duidt op een zeer krachtige spirituele ondersteuning, die het leven op Aarde gunstig gezind is. Dit geldt met name voor mensen die op respectvolle wijze met mensen en het leven op Aarde omgaan. Negatief gedrag kan leiden tot veel ongeluk. Deze combinatie van Sterren zal namelijk streng zijn als jij je niet op de juiste wijze gedraagt. Let wel, dat dit niet gaat over mensen die kleine fouten maken, maar uitsluitend over mensen die op een destructieve wijze in het leven staan. De #9 Ster geeft toekomstige welvaart en nu deze in het middelpunt staat, is er een krachtige intellectuele energie. Hierdoor kunnen we veel ideeën en plannen krijgen, die we nu vorm kunnen gaan geven en welke later of zelfs nu succes opleveren. De geluksectoren zijn deze maand het zuidoosten, noordwesten, zuidwesten, zuiden en westen. Het zuidoosten krijgt bezoek van de #8 Ster van Welvaart en hierdoor kunnen we activiteiten ontplooien om meer financiën of inkomsten te genereren. De noordwestelijke sector, bekend als sector van vaderlijke energie, leidinggevenden en mannelijke energie, krijgt de #1 Ster van Overwinningen op bezoek. Dit is ook een gunstige energie om ambities waar te maken, overwinningen te behalen en een nieuwe positie in te nemen, althans als je dit graag wilt. De zuidwestelijke sector, bekend als sector van moederlijke energie, instinct en liefde, krijgt de Hemelse #6 Ster op bezoek. Gebruik intuïtie en instinct bij de dingen die je doet in het gezins- of familieleven. Ben jij verantwoord en betrouwbaar, dan zal deze energie alleen maar geluk brengen.
Het zuiden kent een gelukkige energie met het bezoek van de Ster van Romantiek en Onderwijs. Het westen krijgt bezoek van de #2 Ster van Ziekte. Dit lijkt ernstig te zijn, maar aangezien de #8 Ster er staat, ontstaat er een zogenaamde Som-van-Tien, waardoor er over het algemeen juist geluk kan heersen. Gevaarlijke sectoren zijn deze maand het oosten, noodoosten en noorden. Het oosten krijgt bezoek van de #7 Ster van Overvallen en Verlies. Om hier tegen bestand te zijn, wordt aangeraden een beeldje van de Blauwe Neushoorn en Olifant te plaatsen of deze als hangertje bij je te dragen. Ook Waterelementen kunnen gunstig zijn om je te beschermen. Zelfs een bakje water in deze sector kan gunstig werken. Een vissenkom of fonteintje zijn nog veel betere ondersteuningen. Het noordoosten dienen we in ons huis of werkplek rustig te houden, omdat hier namelijk de #3 Ster van Vijandigheid komt en de versterkende #9 Ster dit nog eens kan versterken. Plaats er geen harde muziek of felle lichten en ga er vooral geen discussies of conflicten aan. De gemoederen kunnen anders aardig oplopen en de kans op ernstige problemen is niet ondenkbaar als je deze in die sector oploopt. Om negativiteit af te wenden, wordt aangeraden rode Vredeselementen te plaatsen in de vorm van kleedjes, muurkleden, rode Feng Shui artikelen en andere Feng Shui voorwerpen. De noordelijke sector kunnen we deze maand beter mijden, omdat de #5 Ster van Ongeluk daar staat. Mocht je hier een belangrijke kamer hebben: slaapkamer, woonkamer of staat je huisdeur in deze richting, dan wordt aangeraden om de aanwijzingen wat betreft de Feng Shui op te volgen. Het beste is het nog om deze ruimten deze maand even helemaal te mijden.
Deze maand is er sterke energie, die mensen dwingt na te denken over de wereld en ons eigen handelen. Binnen de Chinese leer zijn er drie soorten geluk. Het geluk dat we zelf afdwingen, het geluk dat we op de Aarde van anderen kunnen ontvangen en Hemelse geluk. Deze staan echter niet los van elkaar. Alle drie de vormen van geluk vormen een eenheid en hebben invloed op elkaar. Dat wordt wel eens vergeten. Sommige mensen denken dat ze de wijsheid in pacht hebben en kunnen doen wat ze willen, wat dus uiteindelijk niet zo blijkt te zijn. Anderen vertrouwen weer volledig op de spiritualiteit of hun religie en ook dit kan soms erg naïeve vormen aannemen. We zullen geconfronteerd worden met onszelf en de ons omringende wereld. Het zal hierbij vooral belangrijk zijn positief te blijven reageren. Reageer je namelijk negatief op een vervelende gebeurtenis, als iemand iets slechts doet of andere problemen, dan zal je het menselijke geluk verliezen. Dan heb je alleen het Aardse en het Hemelse geluk, maar ook het Hemelse Geluk kan jou dan wel eens verlaten. Wat betreft Aards geluk wordt aangeraden te zorgen dat je thuissituatie in ieder geval in balans is en er veiligheid heerst. Zo niet, dan dien je duidelijke stappen te nemen en daar zal je deze maand dan zeker mee bezig zijn. Zorg dat je huis schoon is, jij hygiënisch leeft en tracht positief in het leven te staan. Lees bij jouw teken wat je nodig hebt gelukkig te zijn en prettig in het leven te staan. Het is verstandig Feng Shui hulpmiddelen te gebruiken om positieve energie op te roepen en negatieve af te wenden. Zo zal je de maand prima door kunnen komen.