Erotische horoscoop Schorpioen lees je bij www.mediumslive.com

Geboortedatum: 23 oktober t/m 21 november

Het erotische leven van de Schorpioen in 2022 (door Frank Post)

Algemeen wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Schorpioen

Algemeen wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Schorpioen
Je bent in 2022 erg ruimdenkend en actief als het op seks aankomt. Seks is voor jou niet alleen maar klaarkomen, maar het is een zeer belangrijk en serieus gegeven. Je bent altijd bereid met van alles bezig te zijn om erotiek leuk en spannend te houden. Het wordt echter een jaar waarin je met teleurstellingen te maken kunt krijgen als dingen toch net wat anders gaan, dan jij zou willen. In een gezonde relatie ben je in staat je partner gelukkig en tevreden te houden. Het wordt wel een jaar waarin je flink kunt flirten en eigenlijk altijd wel in een opgewonden bui bent. Of je nu wel of geen relatie hebt en of een ander nu wel of geen partner heeft, je kunt op een mysterieuze en bescheiden wijze iemand toch het hoofd op hol brengen. Mensen zullen gefascineerd zijn van de manier hoe jij praat en handelt. Voor de Schorpioen zal seksualiteit het eerste deel van het jaar belangrijk zijn, maar vooral op geestelijk gebied. Het zal een jaar worden waarin fysieke seks ondergeschikt zal zijn aan het mentale plezier dat de Schorpioen aan seks beleeft. Dit betekent niet dat je niet in real life zal vrijen, maar wel dat je partner jou eerst gelukkig dient te maken, voordat het bed gedeeld kan worden. Het is voor jou belangrijk veel en vooral kwalitatief goed te communiceren. Een passionele sekspartij wordt ingeleid met geestelijke verstandhouding tussen jou en je partner. Ervaar je wantrouwen of hou je niet voldoende van de ander, dan zal het voor jou erg moeilijk zijn van seks te genieten. Jij wilt je tijdens de seks niet laten afleiden door allerlei gedachten en jezelf laten gaan en dit kan alleen met echte liefde. De eerste maanden van dit jaar zal je een toename bemerken van de seksuele energie die je ervaart, maar zal je ook veel onrust ervaren, omdat je deze er niet altijd op een goede manier uit kunt gooien. Om een bevredigende seksuele relatie te hebben zal je een verlangen moeten ervaren. Schorpioenen die dit bij iemand kunnen hebben, zullen genieten van de passie en hartstocht die zij van hun partner krijgen. Discipline, betrokkenheid en verlangen zijn dan zeker zeer belangrijk. Je zult ook erg veel hogere energieën ervaren en zal het fijn vinden als jij en je partner niet alleen in de zevende hemel zijn, maar ook de hogere machten tijdens de seks mogen ervaren. Februari is voor singles een zeer goede maand om nieuwe mensen te ontmoeten en zelfs iemand te ontmoeten waar je intense seks mee kunt bedrijven. Er is een krachtige planetaire energie, die ervoor zorgt dat je romantische gevoelens kunt ervaren en deze maken jou zeer aantrekkelijk.

Maart en april wil jij liefde bedrijven door fysiek, mentaal en spiritueel op één lijn met een sekspartner te zitten. Het fysieke niveau kan alleen bereikt worden als het mentale en het spirituele tussen jou en een liefdespartner bereikt kan worden. Oprechtheid en intense communicatie zijn bruikbare hulpmiddelen om een harmonie te bereiken. Je kunt hierbij geholpen worden door Venus en Pluto die liefde en strijd combineren, waardoor er in bed een zeer intense energie is om de seks met elkaar te bedrijven. Daardoor zal het op zich een veel beter jaar worden dan het vorige. Er zal een seksuele chemie zijn en er is meer ruimte om fysieke seks met iemand te delen. Je zult meer controle hebben en seksuele energie er op een beheerste en toch passionele manier uit laten komen. Let wel, Schorpioenen die niet lekker in hun vel zitten, zullen veel minder controle hebben en in de seks extreem gedrag laten zien. Mocht je dit ervaren, dan is het belangrijk hier wel iets mee te doen, omdat je er anders relaties mee stuk kunt maken. Mei en juni kunnen er ongewenste emoties opspelen, die problemen in je leven kunnen veroorzaken. Door deze emoties kan uw partner u verkeerd begrijpen en dat zal uw relatie beïnvloeden. Er zijn dan zelfs flinke ruzies mogelijk. Wees eerlijk, toom impulsieve neigingen in en blijf relaxt communiceren, zodat jij en een partner elkaar begrijpen. In juni en juli zal je fysieke energie toenemen, wat een positieve werking heeft op de wijze hoe jij seks beleeft. Je bent sensueel en sentimenteel en bereikt een uitgebalanceerde emotionele diepte. Heb je een partner dan ben je prima in staat deze die liefde te geven, die deze verdient. Heb je een mindere relatie, dan kun je door je harmonieuze emoties in staat zijn de relatie te verbeteren. Ben je single, dan is deze periode geschikt om een nieuwe persoon aan te trekken. Schorpioenen die niet lekker in hun vel zitten, hebben emoties minder onder controle. Voor hen zal het zaak zijn om niet naar extremen te gaan en ook geen obsessieve houding aan te nemen. Je zult daar weinig mee bereiken.

Van augustus t/m oktober zal er een zeer sensuele en erotische energie aanwezig zijn, waardoor er een onbewust verlangen naar het andere geslacht zal zijn. Ben je single, dan zal dit een aantal heftige en passionele relaties opleveren. Heb je een relatie, dan zal je jezelf moeten controleren om deze niet in gevaar te brengen. Je hebt de neiging tot ontrouw, omdat je deze periode meer behoefte hebt om fysieke seks te hebben en minder om mentaal aan je trekken te komen. Blijf eerlijk tegen jezelf en ga niet over grenzen heen. Je hebt veel verlangens om van alles te doen om romantiek en seks te combineren. Heb je een relatie, die jou fijne emoties geeft, dan is het een prima tijd om bij kaarslicht te dineren en het thuis extra gezellig te maken. Ook is het een tijd voor spannende speeltjes en experimenten. Dit kan wel eens een flinke vonk teweegbrengen, die veel passie en erotiek kan brengen. Singles kunnen zich deze maanden wel eens wat eenzaam voelen als er geen gegadigde is om erotiek mee te delen en spannende dingen te doen. Mocht je deze gevoelens hebben, dan wordt aangeraden om hier toch wel stappen in te ondernemen. De laatste maanden komt er een passionele energie op je af. Hierdoor wil je intens van seks genieten en ben je open en vurig in het tonen van emoties. Hierdoor kan je zeker van je partner houden, maar vind je het ook fijn seksuele lusten voorrang te geven. Je voelt je erg zeker en dat laat je ook goed merken. Je bent liefdevol en loyaal en zal er alles aan doen om je partner voldoende liefde te geven, maar hebt ook nog wel eens de neiging om met anderen te flirten. November is een maand van liefde en seks, maar ook van jaloezie en bezitterig gedrag. Pas dus op dat je dit niet te intens gaat doen, omdat een partner anders gekwetst kan worden of zelf ook conflicten met jou gaat maken. December is een maand van spiritualiteit en diepgang. Singles kunnen nu heel erg veel kans maken op een nieuwe relatie met iemand waar ze al een tijd een oogje op hadden. Voor gebonden mensen is het een periode om een reisje te plannen of een paar dagen weg te gaan om romantische activiteiten te plannen. Je kunt zo even lekker genieten van elkaar en misschien wel oude tijden opnieuw beleven. Er zullen nu veel verlangens en opwinding zijn om de erotiek samen te beleven. Het jaar 2022 zal de Schorpioen erg goed in staat zijn om de liefde met de Kreeft te bedrijven. Er is veel passie en de erotiek is over het algemeen erg warm en liefdevol. Bijzonder is ook dat je een hoge mate van verbintenis met de Leeuw kunt krijgen. Het is geen makkelijke verbinding, maar als het lukt, is het een relatie voor het leven.

Seksualiteit en romantiek voor Watertekens
De Watertekens Kreeft, Schorpioen en Vissen worden het eerste deel van het jaar beïnvloed door Jupiter, die het eerste deel van het jaar in de Vissen staat. Dit geeft veel avontuur en spanning en er zal dan ook veel geluk aanwezig zijn bij de dingen die je plant en met mensen wilt doen. Val je onder dit teken, dan zal je de invloed van Jupiter ervaren. Je moet oppassen dat de energie erg heftig is, maar het waterteken vaak wat timide en teruggetrokken kan zijn als iemand te dominant is. Met name de Schorpioen kan dan afstand nemen en kritisch zijn. Vissen en Kreeften zoeken meer naar sensualiteit en rust, maar zullen niet snel helemaal teruggetrokken worden. De Watertekens worden dit jaar geprikkeld door onder andere Neptunus. Dit betekent dat er gevoelige en dromerige energie kan zijn, waardoor fantasie en sensualiteit heel erg versterkt zullen worden. De watertekens kunnen dan ook sterk op intuïtie vertrouwen en kunnen op een accurate wijze op zoek gaan naar erotiek en avontuur. Ben je waterteken, dan ben je emotioneel op hoog spiritueel niveau. Daardoor denk het waterteken wel heel erg aan anderen en kan die zichzelf nog wel eens wegcijferen. Halverwege het jaar zal Neptunus een negatieve beweging gaan maken en dit tot het eind van het jaar volhouden. Dit geeft een hardere energie en dit kost meer moeite om de seks te waarborgen. Deze periode zal je gericht zijn op Luchttekens, omdat deze jou toch wat zachter kunnen krijgen en jou de spanning op laten zoeken. Tot en met de herfst wordt aangeraden vooral familie om hulp te vragen als je minder lekker in je vel zit. Heb je ondersteuning, dan zal je meer vertrouwen hebben en straal je dit ook zeker uit. Daardoor zal je meer van seks kunnen genieten. Watertekens hebben het nodig vertrouwde mensen in hun omgeving te hebben. Ze zijn emotioneel stabiel en erg evenwichtig in relaties. Bijzonder is dat er in 2022 een lang gekoesterde wens in vervulling kan gaan. Een relatie op vriendschappelijke basis kan naar een liefdes- of seksuele band gaan. Vooral de lente en herfst zijn hier geschikt voor. De zomermaanden zijn meer gericht op erotiek en spanning, waarbij zowel gebonden mensen als singles zoeken om erotiek met anderen te delen. Het kan uiteindelijk een zeer harmonieus jaar worden, waarin een liefdesrelatie kan verbeteren en singles een nieuwe partner vinden.

     
Seksualiteit met de Schorpioen vrouw

De Schorpioen vrouw is sensueel en onweerstaanbaar. Toch is ze ook wel bescheiden, waardoor ze niet snel toenadering zoekt of laat merken dat ze iemand aantrekkelijk vindt. Ze is emotioneel en heeft een sterke passie in zich, die echter pas naar buiten komt als ze iemand werkelijk toelaat. Dan zal ze volledig draaien en kan ze een ongekende erotische kracht laten zien. Haar passie zal ze hierbij niet alleen voor seks gebruiken, maar ook om een partner voldoende steun te geven. Ze gaat voor het vuur voor de ander. Ondanks dat ze sensueel overkomt, zal ze niet snel flirten. Een man, die zelf afstandelijk is, vindt ze veel aantrekkelijker en mysterieuzer. Ze kan daar erg opgewonden van raken. In bed is de Schorpioen- vrouw van alle tekens misschien wel de meest intense. Ze is een engel in bed en heeft een enorme passie om van seks te genieten. Daarbij zal ze steeds meer technieken krijgen om een partner te bespelen en op te winden. Ze heeft zoveel uitstraling dat ze niet onopgemerkt in een groep mensen kan verblijven. Haar ogen spreken boekdelen, maar toch zullen mensen niet doorgronden wat ze nou echt wil. De meeste mensen zullen daar waarschijnlijk nooit achter komen. Een man, die de liefde met haar wil bedrijven, moet mentaal en fysiek krachtig zijn om intense passie aan te kunnen. Een onderdanige of zachtaardige man zal ze afstoten. Seks is voor haar gevoel en als ze ruzie met haar partner heeft, zal ze dit het liefst in bed willen beslechten. Tijdens erotiek zal zij al haar zintuigen gebruiken om de ander te raken, maar ook om zelf aangeraakt te worden. Ze vindt het opwindend om geluiden, trillingen en door middel van haar nagels opwinding te laten merken. Jonge vrouwen zullen overigens moeite hebben om hun intense libido onder controle te houden. Ze hebben veel sekspartners en leren op die manier de seks aan. Ze zijn relatief jong als ze ontmaagd worden. Een persoon die een Schorpioen-vrouw wil, moet in staat zijn op passionele manier met seks bezig te zijn, maar ook verlangt om spiritueel tot haar door te dringen.

  Seksualiteit met de Schorpioen man

De Schorpioen man verbergt zijn passie en emoties achter een koude muur. Heeft hij eenmaal een relatie, dan uit hij zich intens. Hij heeft een sterk verlangen naar liefde en neemt deze serieus. Hij houdt ervan veel over seksualiteit te weten te komen en experimenteert graag. Op die manier weet hij heel erg goed hoe hij een vrouw moet bespelen om haar opgewonden te krijgen. Het is echter ook een zeer bezitterig en jaloers type, waarbij hij de neiging heeft om zijn partner duidelijk te maken wie er wel of niet bij haar mag komen. Hij kan absoluut niet omgaan met mensen, die flirten en erg sociaal zijn. Heeft hij geen controle over zijn partner, dan kan hij de strijd zoeken. Dit geldt overigens meer voor jongeren. De oudere Schorpioen heeft meer controle en is toleranter. Hij is moeilijk te doorgronden en eigenlijk zal er een enkeling zijn die dit wel kan, zolang hij dit zelf wil. Het enige wat je in dat geval kunt doen, is dus wachten tot hij moeite doet om zijn diepste gevoelens te delen. In de slaapkamer is de Schorpioen intens en passioneel en wil hij een diepere spirituele energie voelen. Fantasie en werkelijkheid zullen in perfecte harmonie zijn. In bed wil hij je controleren en beheersen, maar vindt hij het ook erg spannend als je dominant genoeg bent om hem te weerstaan. Hij wil de geest van zijn partner beheersen en al in gedachten opwinden en klaar laten komen. Toch kan een vrijpartij ook zomaar tot een teleurstelling leiden, omdat de realiteit niet kan tippen aan zijn fantasiewereld. Hij is zeer emotioneel en wil volledige trouw. Beschaam je dat, dan zal hij je wegduwen en nooit meer toelaten. Kan je wel zijn vertrouwen winnen, dan zal hij zijn fantasie gebruiken om je op te winden en je te laten genieten van ongekende erotische handelingen. Wil jij de Schorpioen-man, dan zal je moeten accepteren dat hij jou wil bezitten en voor zichzelf houden. Zo niet, ga dan niet met hem om, zijn scherpe angel zal jou anders hard raken.

 

De seksuele energie voor alle tekens in het jaar 2022


We hoeven niet te afwachtend te zijn en kunnen best zelf de eerste stappen nemen. We dienen niet te obsessief op zoek te gaan naar een nieuwe partner of erotiek. Om te daten zijn januari, februari, augustus en december erg gunstig. De kleinste buitenplaneet Pluto heeft dit jaar minder invloed, omdat die relatief gezien ver weg staat en minder vaak energie naar de Aarde stuurt. Dit geeft minder haat en nijd tussen mensen onderling en in relaties. We zien veranderingen bij de grote buitenplaneten Jupiter, Saturnus, Uranus en Neptunus, die dan ook een andere kracht op de Aarde uitoefenen dan vorige jaren. De Zon heeft sterke invloed op Uranus, in de Stier, die vertragend kan werken. We vinden erotiek en romantiek door alle krachten minder belangrijk. Jupiter en Saturnus zullen gedurende het hele haar intense krachten op ons afsturen. Daardoor kunnen we op seksueel gebied actief zijn. Mensen krijgen steeds meer ideeën om het leven spannend en romantisch te houden. We moeten in dit geval opletten dat er meer is dan romantiek, plezier en erotiek en we niet te egocentrisch handelen door ons eigen plezier na te streven. Saturnus is eigenzinnig en brengt het hele jaar ideeën om spanning, passie, energie en nieuwe mensen in het leven te halen. Singles kunnen hierdoor spannende contacten aangaan en zijn soms minder serieus. Gebonden mensen moeten zich niet teveel laten verleiden, omdat er misstappen mogelijk zijn. Er komt vanuit Jupiter, in Vissen, sensuele energie, die voer aan romantiek geeft en seksuele verlangens in ons losmaakt. Daarom zijn mensen, meer dan vorig jaar, met seks bezig. Het kan dat we qua erotiek het een en ander inhalen en de energie zorgt dat mensen seks minder nuchter ervaren. Jupiter dwingt avontuur op te zoeken en seksueel meer actie te nemen, terwijl Neptunus grenzen laat vervagen. Ingrediënten genoeg om ons te laten gaan, maar laten we niet overdrijven. Erotiek kan dan negatief omgezet worden. We moeten in relaties opletten niet te manipulatief te zijn als gevolg van de dominantie van die planeten. Ervaar je dit zelf of is er iemand dominant naar jou, tracht dit dan te mijden. De één kan dit namelijk liefdevolle afdwingen, maar een ander juist agressief. Jupiter en Neptunus zullen half april een sensuele en dromerige verbinding aangaan. Realiteit kan dan minder belangrijk bij mensen zijn dan fantasie en avontuur. Zolang we hier controle over houden, zullen onze dromen en fantasieën deze periode leuke kansen geven. Is de energie te intens, dan kan de drang naar seks zo groot zijn dat sommigen over grenzen gaan. Singles moeten nu oppassen voor gedwongen seks en gebonden mensen dat ze eerder vreemd gaan. Energie van Jupiter verandert als deze half mei tot eind oktober tussen Vis en Ram gaat bewegen. Een soortgelijke energie zal na de 3de week van december ontstaan. Mensen worden heen en weer geslingerd tussen de onzekere en besluiteloze Vis en passionele, Ram. Dit zorgt ervoor dat mensen erotiek belangrijker vinden dan romantiek. Dit kan binnen een relatie ongeluk brengen als er te weinig seks van een partner komt. Tracht dus intimiteiten en seksuele spanning in de relatie te brengen.

De kleinste buitenplaneet Pluto zal dit jaar minder invloed op de mensen hebben, omdat deze relatief gezien ver weg staat. Dit zorgt voor minder haat en nijd tussen mensen onderling en in relaties. Wel is er soms een storende kracht zijn tussen Venus en Pluto. Er kunnen momenten zijn dat mensen rigide en terughoudend in relaties zijn. Het kan op seksgebied voor singles een lastig jaar worden, omdat mensen extra voorzichtig zijn door een vrees voor ziektes. Daarom kunnen nieuwe contacten vooral ontstaan via sociale media. Erotiek via internet neemt toe en mensen zullen de neiging hebben seksuele behoeftes via de telefoon te bevredigen. Er wordt aangeraden hier gebruik van te maken, omdat de vooruitzichten op een nieuwe contact dan ook gunstiger zijn. Bijzonder is dat de eerste 5 dagen van elke maand gunstig zijn voor het vinden van een nieuwe partner. Ben je gebonden, dan kan er die dagen spannende erotische energie hangen, waardoor je geregeld een sterk verlangen ervaart. Mars zal dit jaar sterke passionele energie geven, waardoor er tot eind oktober veel erotiek en romantiek ontstaat. Bijzonder is dat Mercurius dit jaar vier keer retrograde beweegt, wat qua romantiek verstandige energie geeft. Liefde, erotiek en intellect zullen over het algemeen hand in hand gaan. Van half januari tot begin februari, van 10 mei t/m begin juni, 9 september tot begin oktober en het eind van het jaar komen er hierdoor intense erotische energieën. Je zult het ervaren en kunt genieten van de prikkelende, erotiserende spanning in je lichaam. Bijzonder is dat deze energie zorgt dat je nu nog lekkerder tot een orgasme kunt komen. Januari tot begin mei kunnen we makkelijk geluk en passie afdwingen. Binnen contacten tussen mensen is er waardigheid en respect om liefde en erotiek aan te trekken. Jupiter maakt krachten in mensen los en ook Mars versterkt, waardoor passie, avontuur en romantiek dicht bij elkaar liggen. Mercurius geeft positieve energie en er is over het algemeen balans, waardoor de meeste mensen in staat zijn het liefdesleven op fijne wijze te ervaren. Dit jaar zal Jupiter geregeld ondersteuning van Neptunus krijgen. Het hoogtepunt kan de sensuele en dromerige verbinding zijn die beide planeten half april in de Vissen aangaan. Realiteit kan dan minder belangrijk bij mensen zijn dan fantasie en avontuur. Zolang we hier controle over houden, zullen onze dromen en fantasieën het leven leuk houden. Is de energie te intens, dan kan de drang naar seks zo groot zijn dat sommigen over grenzen gaan. Singles moeten dan oppassen voor gedwongen seks en gebonden mensen dat ze vreemd kunnen gaan.

De energie van Jupiter verandert als deze van half mei tot eind oktober tussen Vis en Ram gaat bewegen. Mensen worden nu heen en weer geslingerd tussen de Vissen, die mensen onzeker en besluiteloos maakt, en passionele, actieve Ram, die mensen de neiging geeft erotiek belangrijker te vinden, dan romantiek. Dit kan binnen een relatie ongeluk brengen als er weinig seks van een partner komt. Het zal belangrijk zijn te zorgen dat je intimiteiten en seksuele spanning in de relatie brengt. Een soortgelijke energie zal na de 3de week van december ontstaan. Singles kunnen overigens tot augustus kans maken op erotiek, die je kunt krijgen van iemand waar je een relatie mee krijgt, maar toch ook wel omdat je soms gewoon zin in seks kunt hebben met iemand waar je alleen fysiek toe aangetrokken wordt. Van augustus tot eind oktober is er extra veel passie. Mars zal emoties en hormonen prikkelen, waardoor je geregeld behoefte hebt aan spannende momenten om jezelf en anderen op te winden. Gebonden mensen kunnen door Mars een sterke behoefte hebben om te experimenteren. Er wordt aangeraden hier gebruik van te maken. Het is een prima periode voor het gebruik van speeltjes en een sterke drang naar spannende activiteiten met de partner. Heb je een partner die hierin mee wil gaan, dan zal dit een prima nazomer ten gevolge hebben. Ben je gebonden, maar heb je geen goede band, dan kan je spannende gevoelens voor anderen krijgen. Van augustus tot eind oktober kan je echter een sterk erotisch gevoel ervaren, zonder een relatie te willen. Vanaf november zal Mars minder actief zijn en hebben veel mensen wat minder behoefte aan seks. Gebonden mensen kunnen een spannend jaar meemaken en er alles aandoen om erotische energie te gebruiken om een partner op te winden. De zomermaanden zijn geschikt voor singles om te reizen en zo nieuwe mensen te vinden om seks mee te beleven en wie weet een vaste relatie op te starten. In de herfstmaanden is er een sterke erotische energie wat betreft een studiegenoot, collega of een vriend(in). Met name in de wintermaanden wordt aangeraden vaker op plekken te komen waar evenementen zijn of sociale groepen om anderen te leren kennen. De kans op een nieuwe partner is zeker groot. Dit jaar zijn er twee zonsverduisteringen. Op 30 april zal de verduistering in de sensuele Stier plaatsvinden en 25 oktober in de passionele en spirituele Schorpioen. Je kunt er van uitgaan dat seks rond deze dagen zeer goed kan zijn en orgasmes extra intens zijn. Er is nu veel fantasie en avontuurlijke energieën kunnen ons flink prikkelen. Er zijn maansverduisteringen op 16 mei in de Schorpioen en 8 november in de Stier. Pas bij deze periode op dat je onzeker kunt zijn en moeite hebt je angsten binnen te houden. De een zal zich compleet afzonderen en weinig behoefte hebben om te vrijen, een ander kan juist behoeften en een sterke drang tot seks hebben. Tracht controle te houden en ga niet teveel over grenzen heen.