Elke week gratis te lezen de weekhoroscoop Kreeft bij www.MediumsLive.nl

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 15

Relaties, singles en sociale contacten
De week begint voor gebonden mensen erg goed, waarbij er dingen kunnen gebeuren, die positief bij kunnen dragen om de liefde te vergroten. Geniet ervan en plan deze dagen activiteiten om er samen op uit te trekken. Met name dinsdag en woensdag zijn prima dagen om weg te gaan. Je wilt leuke dingen kopen en zelfs grote aankopen doen. Singles zijn deze week niet erg romantisch. De energie die er op je afkomt, zal je prikkelen en zorgen voor een onderbuikgevoel. Maandag is bijzonder, omdat je wilt flirten en niet voor romantiek, maar voor seks. Je bent assertief en bijdehand en dat vinden sommige mensen wel erg spannend. Dinsdag en woensdag neem je gas terug. Je denkt na over het verleden, het heden en de toekomst en vraagt je af wat er moet gebeuren om de liefde in je leven te halen. Misschien is het deze dagen beter om met vrienden en familie af te spreken en gezellig te kletsen over dingen die je bezig houden. Zij kunnen je het gevoel geven dat je niet eenzaam hoeft te zijn. Gebonden mensen zijn donderdag en vrijdagavond meer gericht op dingen die nu eenmaal moeten gebeuren, zoals het schoonmaken van het huis, boodschappen en andere noodzakelijke activiteiten. Vanaf vrijdagavond zal de passie toenemen en vind je het leuk om veel erotiek met je partner te hebben. Je daagt graag uit en het is een goede periode niet alleen fysiek tot elkaar aangetrokken te worden, maar ook spiritueel. Voor singles geldt dat ze zich donderdag vooral op zakelijkheden richten. Vrijdag zal de energie heftig worden en kunnen erotische en avontuurlijke gevoelens bij je bovenkomen. Tot en met zaterdag is een prima periode om te daten, maak daar dus gebruik van. Het zal zondag een minder romantische tijd zijn, dus ga zaterdag genieten van de energie die nog erg spannend is.

Carrière en financiën
Je bent het begin van de week onrustig en weet niet altijd wat je wilt. Hierdoor kun je niet altijd tot de juiste beslissing komen en dit zorgt voor stagnatie bij werkzaamheden die je uitvoert. Gaandeweg de week zal dit veranderen en word je rustiger. Vooral Venus zorgt voor openheid, waardoor positiviteit versterkt. Net als in je privéleven ben je veel toegankelijker voor anderen en dit zorgt voor een betere sfeer tussen jou en collega’s. Mensen zullen het fijn vinden met je samen te werken. Let op dat je niet te snel gaat. Energie van de Nieuwe Maan, die door Ram reist, kan namelijk voor impulsiviteit zorgen. Toom deze in en blijf nadenken bij wat je doet. Zakelijk sta je er deze week voor open om het een en ander op gang te brengen. Het is zeker geen moment om stil thuis te gaan zitten en beter kan je ideeën openbaar maken. Hierdoor kunnen mensen je ideeën positief of negatief bejegenen, maar in beide gevallen kun je er van leren. Je hebt voldoende zelfvertrouwen om toe te geven als mensen minder goed reageren. Hierdoor kun je je ideeën zelfs aanpassen. Let op dat er in het midden van de week knelpunten kunnen zijn, waardoor je minder actief bent en je erg je best moet doen aan het werk te kunnen gaan. Misschien doe je er goed aan deze periode een vrije dag te nemen. Na woensdag kun je meer vooruitgang boeken en weet je op een creatieve manier met je ideeën om te gaan. Sociaal kun je aan het eind van de week soms wat opstandig zijn en minder van anderen aannemen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Vanaf afgelopen zaterdag beweegt de Maan in de Ram en dit geeft een sterke kracht, die ook nog eens versterkt wordt door andere planeten in dit teken. Dit geeft een mentale en fysieke invloed op mensen en we moeten opletten met vermoeidheid en blessures. In de nacht van zondag of maandag ontstaat de Nieuwe Maan om 4:32. Er is ongemakkelijke energie, waarbij er aan de ene kant intense en passionele kracht is. Aan de andere kant is er ook een rustige energie en zoeken veel mensen de rust. Mensen die zichzelf goed kennen, zullen er geen last van hebben en juiste keuzes maken. Anderen kunnen heen en weer geslingerd worden tussen beide krachten. Daardoor kan er bij sommige mensen vermoeidheid optreden die tot maandagavond door blijven gaan. Merk je dit, zorg dan dat je rust opzoekt of ga juist lekker sporten of bewegen om stress er uit te gooien. Hoofdpijn en problemen met de ogen kunnen optreden en voor ongemak zorgen. Maandagavond reist de Maan naar Stier en ook dit kan gespannen energieën brengen. In dit geval echter meer, omdat veel mensen veranderingen ambiëren en daardoor actief zijn. Sommige mensen kunnen er last van hebben, als ze niet zo goed weten wat ze nou eigenlijk willen. Mensen kunnen t/m woensdag last hebben van hun uitscheidingsorganen en vrouwen ook van menstruatiekwaaltjes. Verkoudheid, griep, maar ook corona kunnen makkelijker toeslaan, wees dus erg voorzichtig. Woensdagochtend verhuist de Maan naar Tweelingen en dit is een verademing na de zware energieën van de Ram en Stier. Mensen kunnen communiceren en tegelijk ook goed naar elkaar luisteren, waardoor er vriendschappen gesloten kunnen worden en huidige contacten versterkt. Fysiek dienen we op te letten, omdat de longen, keel en bloedsysteem kwetsbaar zijn. Tracht geregeld frisse lucht te halen, maar let op wisselende weersomstandigheden en blijf voorzichtig in grote groepen. Je kunt daar beter bij wegblijven. Zaterdagavond verhuist de Maan tot dinsdagochtend naar de Kreeft en dit geeft gevoelige energie, waardoor mensen liefdevolle en warm met elkaar omgaan. Dit heeft een positief effect op vriendschappen, familieleden en andere sociale contacten. Ook kunnen trauma’s, stress en andere emotionele problemen naar boven komen, maar ook makkelijker verwerkt worden. Let wel op met pittige voeding, alcohol en producten, die schadelijk zijn voor bepaalde organen.

Kreeften zijn soms erg timide en teruggetrokken. Ze worden wel eens als saai betiteld. Dit is echter alleen voor mensen die de Kreeft niet goed kennen. Kreeften hebben ten aanzien van mensen, waar ze vertrouwen in schenken, juist een krachtige geest. Ze kunnen verrassend uit de hoek komen en weten wel degelijk leven in de brouwerij te brengen. Deze week doe je er goed aan om dit ook te doen. Je hebt het nodig om je energie er uit te gooien. Krop je teveel energie op, dan kunnen je organen en dan met name je spijsverteringsorganen problemen geven. Drink veel water en laat roken, alcohol, koffie en vette producten links liggen. Beter kun je wat meer brood, eieren en vitamine B en D tot je nemen om je weerstand te versterken.

Overzicht voor alle tekens (een snelle energie zal deze week voor flink wat actie zorgen)
Mercurius reist in de vurige Ram en de intense Pluto beweegt in de stabiele Steenbok. Het blijft een zware strijd die mensen moeten voeren tegen alle invloeden die er zijn. Mensen kunnen een onrustige energie ervaren. Net als vorige week moeten we opletten geen misverstanden of problemen te gaan veroorzaken. Mercurius zal t/m de 18de in dit teken verblijven en dit geeft een zeer snelle energie, die voor positieve, maar ook negatieve krachten zorgt. Impulsiviteit en ongeduld zullen sterk aanwezig zijn, waardoor ratio, sympathie en empathie belangrijk zijn om ons er doorheen te slaan. Verder zijn de liefdesplaneten Venus, in de Ram, en Mars, in de Tweeling, erg harmonieus in onderlinge relaties die mensen hebben. Vooral huidige sociale contacten, familie en liefde zijn het toneel voor een prima periode van luchtige gesprekken en leuke activiteiten. De Nieuwe Maan zal van zondag op maandag krachtig zijn en dat is mede door vier planeten in de Ram. Dit is impulsieve energie, waardoor we over het algemeen actief zijn. De Nieuwe Maan en Venus maken deze periode een uitdagend vierkant met de actieve Pluto in de nuchtere Steenbok. Aan de ene kant actie en passie, aan de andere kant sterke drang om grenzen af te bakenen. Er wordt aangeraden actief bezig te zijn, maar wel met beperkingen. Er is een bijzondere energie, die mensen normatief heel sterk maakt. Het is een prima periode om te vasten en meer aandacht aan je fysieke en innerlijke mens te geven. Ook de Zon gaat een verbinding met de Maan aan. Vooral maandag is dan ook een goede tijd om met iets nieuws te beginnen en vooral te bedenken wat je kunt doen om er iets moois van te maken. Het is geen tijd om te plannen, maar om te handelen. Doe wat je al van plan was en ga niet afwachten. In de liefde zal Venus, in de Ram, die een vierkant vormt met Pluto sterke energie geven en er een spannende tijd voor romantische relaties van maken. Mensen ervaren opwindende energie en hebben veel behoefte aan erotiek en romantiek.

Dinsdag zal de Zon, in de Ram, een sextiel vormen met de passionele Mars in de speelse Tweeling. We zijn minder serieus in contact met anderen, maar erotiek en romantiek zullen intens zijn. Op woensdag reist Venus naar de Stier om daar tot circa 9 mei te verblijven. Dit geeft sensuele energie, maar de meeste mensen zijn hierdoor gericht op stabiele en langere relaties en minder op plezier en avontuur. Ook zal Venus meer op financieel en zakelijk gebied werken. We hebben dan een sterke drang om te ontwikkelen en meer materiële bezittingen tot ons te krijgen. Je kunt door deze kosmische kracht veel mogelijkheden creëren. Donderdag vormt de Zon een sextiel met Jupiter in de Waterman en zal de Maan in de speelse Tweeling ook flink wat speelsheid brengen. Het is een dag om even wat rust te zoeken en niet teveel actie te ondernemen. Wel is het een prima periode om lekker de natuur in te gaan. Vrijdag is juist een dag dat de Zon, die een vierkant vormt met Pluto in de Steenbok, zakelijke kracht geeft. Daardoor is deze dag goed om achterstallige taken af te ronden en dagelijkse routines te doen. Ga geen grote activiteiten starten en al helemaal niet als je hier veel tijd kwijt aan bent. Zaterdag is er een sterke kosmische energie, waarbij vooral Mercurius en Mars erg actief zijn. Mercurius vormt een sextiel met Jupiter, Mars en Pluto, terwijl Mars ook nog een driehoek met Jupiter vormt. Zaterdag is dan ook een dag om actief bezig te zijn. Gebruik de energie voor sociale contacten, de liefde, maar ook voor zakelijkheden. Er valt veel te bereiken, maar dat krijgen we niet door passief te blijven.