Benieuwd naar jouw Maagd horoscoop? lees ze nu bij www.consulentenonline.nl

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 19

Liefdesrelaties en sociale contacten
Dankzij Mercurius kunnen grote ideeën en ambitieuze plannen in je opkomen, en je zult het leuk vinden om je geest te openen voor nieuwe mogelijkheden en kijkt optimistisch naar de toekomst. De Nieuwe Maan kan kansen bieden voor een nieuwe ervaring of om jezelf op een nieuwe manier te ontwikkelen. Gebonden mensen zijn deze week temperamentvol en liefdevol. Je bent in een erotisch geladen stemming en kunt je partner prikkelen. Wees voorzichtig dat je niet te ongeduldig wordt en te veel van je partner eist. Als je partner niet aan je verwachtingen voldoet, kan je humeur omslaan en kun je onaardig reageren. Het is belangrijk te onthouden dat je kracht ligt in creativiteit en streven naar perfectie, maar dat dit soms ook je zwakte kan zijn. Het is goed om jezelf te herinneren dat niemand perfect is. Een beetje geduld kan wonderen doen. Zondag is een uitstekende tijd voor een romantische activiteit. Maandag en dinsdag moet je opletten voor ongeduld, vooral als dingen niet gaan zoals je hoopt. Humor is prima om stress te verlichten. Woensdag en donderdag ben je optimistisch en ben je ook erg populair. Als je een jaloerse partner hebt, geef die dan extra positieve aandacht om eventuele spanning te verminderen. Woensdag is ideaal voor romantisch uitjes, terwijl donderdag een perfecte dag is om gezellig thuis op de bank te hangen. Vrijdag en zaterdag zijn wellicht minder geschikt voor romantiek, maar voor erotiek juist wel. Als single ben je deze week actief en heb je veel ambities. Hoewel je zakelijkheden nastreeft, ben je gericht op je seksleven. Dit kan een uitdaging zijn omdat je intellectueel sterk bent en vaak hoge verwachtingen hebt. Hierdoor kan het lastig zijn om een serieuze relatie te vinden, en dit zal pas na de 15de meer kans van slagen hebben. Tot die tijd kun je genieten van avontuurtjes en spanning van het moment. Het is prima toe te geven aan lustgevoelens, zolang je eigen grenzen kent en respecteert. Zondag overdag heb je misschien een romantisch gevoel en ben je in de stemming voor intiemer contact. Als je zin hebt uit te gaan, is dit een prima dag om dat te doen. Maandag en dinsdag zijn niet de beste dagen voor romantische avonturen, omdat je wellicht dingen doet waar je later spijt van krijgt. Woensdag en donderdag kunnen uitstekend zijn voor erotiek en romantiek. Vrijdag en zaterdag zijn geschikt voor vrienden, familie en zakelijke activiteiten. Dit is een goed moment om te concentreren op doelen en te genieten van het gezelschap van mensen.

Carrière en financiën
Je intellectuele kant zal flink geprikkeld worden, waardoor je op zakelijk gebied en in je carrière veel kunt bereiken. Het is een prima periode voor educatie, zakelijke reizen, cultuur, media en reclame. Mensen die een hoge opleiding hebben, zijn temperamentvol en moeten opletten niet te ongeduldig te worden als dingen anders verlopen. Lager opgeleiden moeten juist opletten dat ze fysiek niet te hard werken. Plan in dat geval wat meer rust in. Het is een prima week voor financiële ontwikkeling en ook je levensstijl kan een verandering meemaken. Er is een spirituele kracht, waardoor je zeer creatief bent, maar wel geneigd bent naar perfectionisme. Overdrijf dit niet teveel, omdat dit stress met zich mee kan brengen. Bedenk verder dat je privé- en je zakelijke leven dichter bij elkaar liggen dan je denkt. Hoe prettiger je je op het ene gebied voelt, hoe lekkerder je op het andere bent. Je kunt dan in je werk ook beter presteren. Zondag ben je op communicatief gebied erg sterk, maar moet je opletten dat je dit niet overdrijft. Mensen kunnen dan soms afstand van je nemen. Tracht deze dag werk niet mee naar huis te nemen, vooral niet mentaal. Zondagavond t/m dinsdag kun je erg ongeduldig zijn, op zich houdt dit je scherp, maar wees voorzichtig. Krijg je dinsdagmiddag een verzoek of aanbieding zeg hier dan ja op, het zal je geen windeieren opleveren. Woensdag en donderdag ben je zeer sociaal, maar dan wel op relaxte wijze, waardoor mensen graag samenwerken. Er is veel geluk. Vrijdag en zaterdag zijn rustige dagen, waarbij je meestal efficiënt en adequaat bent en het geluk aan jouw zijde staat.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Nieuwe Maan kan nieuwe kansen brengen, dus het is een goed moment om te overwegen welke richting je wilt inslaan. Wees open voor nieuwe ervaringen en wees bereid om te veranderen en te groeien. Hoewel je ambitieus bent en veel wilt bereiken, vergeet niet dat geduld en flexibiliteit essentieel zijn voor succes. Gebruik deze week om je creativiteit en energie te benutten, en maak tijd vrij voor de mensen die je steunen. Hierdoor kun je een evenwichtige en bevredigende week hebben. Je bent een sexy en aantrekkelijk persoon en zal in gezelschap zeker opvallen, zonder al te dominant te zijn. Ze zijn meestal bescheiden in hun opvattingen en bemoeien zich niet met beslommeringen van anderen, omdat ze het ook niet fijn vinden als mensen dit wel bij hen zouden doen. Maagden hebben een pessimistische inslag en kunnen sommige dingen nog wel eens opblazen. Herken je dit, dan wordt aangeraden hier controle over te houden en je te richten op de feiten en niet op gevoelens. Maagden zijn over het algemeen perfectionistisch en houden van regelmaat. Ze kunnen hierbij erg kieskeurig zijn en houden er conservatieve gedachten op na. Toch kunnen ze mentaal erg rommelig zijn, wat de reden is van hun sterke drang om orde te houden. Is hun omgeving namelijk niet ordelijk, dan kunnen ze gestrest raken. Hierdoor kunnen lichamelijke en mentale klachten ontstaan, zoals problemen met de spieren, het skelet en zenuwstelsel. Door de Stier, kun je de komende week de rust vinden, waardoor voldoende slaapt, ontspanning vindt en een gezond voedingspatroon gebruikt.

Overzicht van de week voor alle tekens
Mercurius blijft tot 15 mei in Ram en helpt om problemen sneller op te lossen en nieuwe ideeën te genereren. Toch kan deze periode ook zorgen voor moeilijkheden bij concentratie. Gelukkig brengt Uranus positieve invloed door zelfverzekerdheid, energie en overtuigingskracht te stimuleren. Mensen tonen geduld en nemen extra voorzorgsmaatregelen om gezond te blijven. Pluto beweegt retrograde, waardoor transformaties vertragen en we meer tijd krijgen om aanpassingen door te voeren en beter grip te krijgen op veranderingen. Dit is een uitstekende kans om te reflecteren en innerlijke balans te vinden. De Nieuwe Maan in de nacht van dinsdag op woensdag in Stier biedt een ideale gelegenheid om te aarden, middelen te maximaliseren, stabiliteit te verhogen en zelfvertrouwen op te bouwen. Dit is de juiste tijd om plannen te maken voor de lange termijn en praktische stappen te zetten richting veiligheid en zekerheid. Discipline kan begin van de week sterk zijn, maar resultaten kunnen pas later merkbaar worden. Geduld is daarom van essentieel belang. Vanaf 15 mei begint Ceres retrograde, wat uitdagingen kan geven op het gebied van middelen, financiën en zelfvertrouwen. Obstakels kunnen zich dan voordoen en je moet er deze week al beducht op zijn rond doelen en verantwoordelijkheden. Hoewel dit uitdagingen oplevert, is het ook een kans om te groeien en te herzien wat echt belangrijk is. Pluto retrograde zorgt ervoor dat je in een rustig tempo kunt reflecteren op transformaties.

De relatie tussen de Zon en Saturnus kan helpen discipline te behouden, terwijl de Zon in driehoek met Ceres later in de week een gevoel van comfort en zorgzaamheid kan geven. Met de Zon tot 20 mei in Stier kunnen de meeste mensen meer normatieve energie voelen en natuurlijke autoriteit respecteren, hoewel er ook mensen zijn die tegengesteld gedrag vertonen. Venus in Stier tot 23 mei zorgt voor een intense periode, waarin zintuigen scherp zijn, vooral op gebied van relaties en culturele evenementen. Wees voorzichtig met het stellen van te hoge eisen aan mensen om je heen, omdat dit tegen je kan werken. Op het gebied van liefde willen sommige mensen buiten hun comfortzone stappen, maar zorg dat je geen grenzen overschrijdt. Retrograde Pluto in Stier, tot april 2026, biedt de mogelijkheid tot diepgaande zelfreflectie en nieuwe sociale contacten die tot betekenisvolle veranderingen kunnen leiden. Mars in Ram kan tegenslagen veroorzaken, maar vertrouw op je innerlijke kracht om obstakels te overwinnen en sterker uit de strijd te komen. Saturnus, retrograde in Vissen tot februari 2026, kan mensen wat terughoudender maken in situaties waarin ze zich niet op hun gemak voelen. Deze periode kan ook leiden tot emotionele afhankelijkheid, vooral bij onderwerpen die gevoelig liggen. Het is een week om geduldig te blijven, discipline te tonen en open te staan voor nieuwe ideeën. Gebruik deze tijd om te aarden, stabiele keuzes te maken en je energie te richten op wat echt belangrijk is.