Jouw erotische horoscoop Maagd online bij MediumsLive.com

Geboortedatum: 23 augustus t/m 22 september

Het erotische leven van de Maagd in 2022 (door Frank Post)  

Algemeen wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Maagd

De Maagd is ondanks een nuchter aards karakter een zeer intense en liefdevolle liefdespartner. Je laat misschien dit jaar nooit zien hoe creatief je in de liefde en met de erotiek bent, maar deel je het bed met iemand, dan zal de ander zien hoeveel fantasieën en stijlen van seks jij in je hebt. Een partner zal zich dan ook niet snel vervelen. Het jaar 2022 is zeker een jaar met vele nieuwe kansen om je seksleven een positieve impuls te geven. Een huidige of een nieuwe partner is verrast door je intense en passionele gedrag. Je hebt veel wilskracht en bent intens in bed en op alle plekken waar jij seks bedrijft. Je zult dit jaar veel actiever zijn in seks dan voorheen. Als je single bent, gaat dit jaar je leven volledig veranderen en komen er kansen met ex-partners, maar ook zeker met nieuwe mensen. Ook bestaat de kans dat een vriendschap uitgroeit tot iets intensers. Het eerste deel van het jaar zal je je bewust zijn van het feit dat seks en emoties onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Je ervaart seksuele gevoelens en aan de andere kant verantwoordelijkheden. Ben je gebonden, dan zal je genegenheid voor je partner op moeten brengen om van erotiek te kunnen genieten. Vertrouwen en respect zullen deze periode van het jaar dan ook bepalen of er werkelijk goede seks mogelijk is. Lukt dit, dan zullen jullie veel intimiteiten met elkaar delen en kan je veel energie gebruiken om de ander te verwennen. Ook zal je open staan voor de aandacht die jouw partner je geeft. Je bent vitaal en waar er in januari soms nog wel eens wat blokkades op kunnen treden, kan je er daarna voor gaan en ben je op erotisch en romantisch gebied fit en ambitieus. Je hebt zelfs het gevoel dat je fitter wordt, van de hoeveelheid seks die jullie elkaar geven. Ben je single, dan moet je oppassen dat je niet te onverantwoordelijk bent en over grenzen gaat, waar je later spijt van kunt krijgen. Het is misschien verstandiger jezelf deze periode beter te leren kennen, voordat je je laat gaan en met meerdere partners naar bed gaat. Die kans zit erin en niet, omdat je dit per definitie wil, maar meer omdat je steeds denkt dat die ene persoon steeds de ware is. Geduld en respect zullen belangrijk zijn en vooral voor jezelf. Ga je dan teveel met seksualiteit aan de gang dan zal erotiek juist zorgen dat je energie flink afneemt. Ben je op dit moment in staat jezelf te controleren, dan zal je de eerste maanden aan het onderzoeken zijn wie er bij je past. Dit zal je dan niet doen door met seks te experimenteren. Je bent dan meer bezig met de psychische en mentale aspecten. Houd steeds in de gaten dat een goede seksuele relatie voor de Maagd altijd hand in hand gaat met emoties en harmonie met een partner.

In februari is er zoveel kosmische energie dat er aangeraden wordt jezelf onder controle te houden. Wees nuchter en denk na wie er wel of niet bij jou past, voordat je er het bed mee induikt. Maart en april zijn intens, maar met controle, waardoor dit een fijne en sensuele periode wordt. Je bent erg liefdevol en een partner zal genieten van de kracht die jij laat zien om er iets moois van te maken. Het wordt voor zowel gebonden mensen als singles een prima tijd om aan behoeften en verlangens te voldoen en veel liefde te delen. Juni en juli zijn passionele en sensuele maanden. Er wordt aangeraden er geregeld op uit te trekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Voor singles kunnen hier spannende nachten uit voortkomen. Gebonden mensen kunnen erotiek met hun partner vooral intens en liefdevol beleven. Je bent deze maanden gepassioneerd en op erotisch niveau zeer gebrand een partner fijne emoties te geven. Het zijn prima tijden om op reis te gaan en spannende plekken uit te zoeken. Een partner zal onder de indruk zijn van je acties en dit zal leiden tot een gezond en actief seksleven. In het tweede deel van het jaar zal je gedreven zijn en wil je van de liefde genieten. Je doet er alles aan om je partner te verwennen en ondanks dat je redelijk nuchter bent, zal je in staat zijn tot wilde en passionele seks. Heb je een goede relatie, dan ben je zeer sensueel en zal je je partner hierin mee kunnen nemen, zodat er veel ruimte is voor harmonie tussen erotiek en liefde. In augustus zal het leven wat minder snel gaan, omdat je erg veel na kunt denken over allerlei zaken waar je mee bezig bent. Het kan een hectische periode zijn, waarbij je minder tijd en energie voor je seksleven hebt. Er zijn conflicten met je partner mogelijk als je te weinig tijd aan de ander geeft. Je zult deze maand moeten proberen evenwicht te vinden tussen je zakelijke leven en tijd die je besteed aan romantiek en erotiek om conflicten te mijden. Over het algemeen kan je hier wel mee omgaan. Je doet er goed aan geregeld je partner te verblijden met romantische nachten. Singles kunnen vooral het eind van deze maand verliefd worden en dan de schade inhalen. Er zijn aanwijzingen dat je deze tijd en ook in september voorstellen krijgt van mensen die je kent of van mensen waar je ooit iets mee gehad hebt. Het zal in de periode van september en oktober belangrijk voor je zijn een seksuele en fysieke relatie te hebben, maar je zult ook zeker de psychische en mentale aspecten mee laten wegen. Voor singles zal dit een moeilijke periode worden om een nieuwe partner te ontmoeten, omdat je het erg belangrijk vindt dat er een harmonie is tussen fysieke lusten, mentale aspecten en spiritualiteit.

De laatste maanden van het jaar ben je bewust dat jullie een goede verstandhouding nodig hebben. Merk je dat er wantrouwen hangt, dan zal je er moeite mee hebben om met de relatie door te gaan. Met name kortlopende relaties zullen dan verbroken worden en vaste relaties zullen wat onder druk staan. Het is belangrijk deze periode rust te bewaren en geduld te hebben tot het moment dat er meer vertrouwen is. Mensen die vertrouwen ervaren, zullen persoonlijk groeien omdat ze liefde voor hun partner ervaren. Er zal een seksuele chemie zijn, waardoor jullie niet van elkaar af kunnen blijven. In dit geval zal er zeker harmonie zijn tussen fysieke seks, mentale seks en hogere energieën die jullie hiermee losmaken. Het jaar 2022 zal voor de Maagd een tijd zijn, waarin je analyseert wat je nodig hebt om de juiste partner in je leven te hebben. Je wilt niet alleen erotiek, maar hebt ook behoefte aan iemand waar je je veilig en vertrouwd bij voelt. December is een maand, waarin je seksleven teder, sensueel en zeer actief is. Het wordt dan ook een relaxt en sensueel eind van het jaar, waarin er vele fantasieën zijn om de spanning in je seksleven te houden. Singles kunnen nieuwe dingen proberen en dit kan betekenen dat je mensen ontmoet, waar je normaal gesproken weinig oog voor hebt. Het wordt in ieder geval voor gebonden mensen en singles een intense en tegelijk liefdevolle periode om het jaar prima af te sluiten. Dit jaar zullen overigens vooral de Stier en Steenbok geschikte partners zijn. Zij zijn nuchter, realistisch en zeer evenwichtig. Daarnaast zijn het liefdevolle tekens, die veel romantiek in jouw leven kunnen brengen.

Seksualiteit en romantiek voor de Aardetekens
De aardetekens Stier, Maagd en Steenbok zijn van alle tekens vaak de meest nuchtere. Ze willen alles met logica beredeneren en gebruiken liever hun verstand als er problemen zijn, dan dat ze dit met seks doen. Vooral Uranus in de sympathieke en geduldige Stier kan dit jaar deze wijze van leven versterken. Deze tekens zullen dan vaak koel en beheerst overkomen, zelfs als ze opgewonden zijn en zin in seks hebben. Ook Pluto, in ambitieuze Steenbok, kan op het nuchtere gericht zijn en dit kan wel eens passie en erotiek in het leven van deze mensen onder druk zetten. Voordeel aan Uranus is dat er veel creativiteit zal zijn en dit geeft dan fantasievolle energie om bepaalde ideeën omtrent seks te versterken. Alhoewel de nuchterheid sterk zal zijn, zullen mensen in dit teken dus zeker ook wel momenten van overgave en seks hebben. Ze kunnen dan moedig en speels zijn en in staat om een sekspartner zeker wel te verwennen en op te winden. Zijn ze namelijk in de stemming, dan zullen ze in staat zijn op een subtiele en tegelijk intense wijze andere te verleiden. Ze hebben dan zelfs de gave om anderen op seksueel gebied op te winden en ze het hoofd op hol te brengen. Wel dienen romantiek en erotiek voor het aardeteken hand in hand te gaan. Lukt dit en heeft het aardeteken een liefdespartner die hier aan voldoet, dan zal deze een zeer effectieve en liefhebbende minnaar/minnares zijn. Dit teken kan dan vooral zeer intuïtief leven en heel goed aanvoelen wat er gebeuren moet om een ander op te winden en te verwennen. Van deze tekens is de Stier misschien wel de meest sensuele en gericht om zich volledig weg te cijferen als de ander maar geniet. De Maagd is de meest perfectionistische en zal soms op een berekende wijze trachten de partner volledig te laten genieten. De Steenbok wil van deze tekens het meeste controle houden en is in de seks zeer serieus. Alle drie zijn het echter geweldige minnaars en over het algemeen zeer aantrekkelijk en sensueel. Dit jaar zullen aardetekens er veel genoegen in schenken om fysiek aan hun trekken te komen. Ze zijn zeer evenwichtig en loyaal en zullen dan ook het liefst een vaste partner hebben om seks mee te hebben. Singles kunnen dit jaar dan ook meer dan anders op zoek zijn naar een serieuze partner om een langdurige relatie mee aan te gaan. De meesten van de aardetekens zullen dan ook niet snel flirten met iemand die ze pas kennen en eerst de kat uit de boom kijken. Uiteindelijk zijn ze zeker onderhoudend. Gaan ze er eenmaal voor dan zijn ze zeer creatief en bedenken ze de spannendste dingen wat betreft seks en spanning. Bijzonder zal dit jaar zijn dat dit teken het spannend zal vinden om iets kinky’s te doen. Wil iemand een aardeteken versieren of behouden, dan is het belangrijk dat deze persoon in staat is buiten de comfortzone van het aarde teken te komen, zonder dat deze het erg zal vinden. Dan wordt waarschijnlijk het hart van het aardeteken flink opgewarmd en opgewonden.

     
Seksualiteit met de Maagd vrouw

De Maagd-vrouw staat bekend om intellect en verleidingskunsten. Haar sprekende ogen en verleidelijke mond zullen opvallen en magnetisch werken. Ze zal zowel bij mannen als vrouwen opvallen en iets erotiserend oproepen. Wil je dieper tot haar doordringen, dan wordt het moeilijker en heeft ze de neiging zich terug te trekken. Het is een complex type dat mensen flink kan bespelen. Zelfs als je haar al jaren kent, zal ze een beschermend laagje om zich heen hebben. Alleen diegene die emotioneel echt tot haar doordringt, zal een kans maken. Op seksueel gebied hunkert de Maagd-vrouw naar puurheid en vindt ze het belangrijk dat haar partner charmant en sympathiek is. Dat vindt ze nog belangrijker dan spanning en sensualiteit. Ze zal zich dus niet snel laten verleiden tot een onenightstand, omdat ze hygiëne erg belangrijk vindt. Heeft ze een partner, dan zal ze een uitgebreid voorspel erg prettig vinden. Lekker samen eten of in bad en elkaar lekker maken zijn voor haar al zeer spannend. Heb je alle ingrediënten om haar het hof te maken, dan zal ze veel aandacht voor je hebben en passioneel in bed zijn. De Maagd-vrouw wil graag dat zij en haar partner diepere gevoelens voor elkaar hebben. Zelfs als ze in een gekke bui een onenightstand heeft, zal ze hygiëne en diepere gevoelens voorop stellen. Ze zal het niet in de bosjes doen, maar in een romantische omgeving, zoals bijvoorbeeld een hotel. Zij heeft dus zeker wel een neiging tot avontuur en zal heus niet altijd braaf zijn, maar haar voorkeur blijft uitgaan naar een verbintenis voor de lange termijn. Qua romantiek vindt zij perfectie erg belangrijk, waardoor ze er alles aandoet om het haar partner volledig naar de zin te maken. Daarbij kan ze erg ver gaan en experimenteert ze ook wel op een avontuurlijke en speelse wijze. Een relatie met een Maagd-vrouw is niet makkelijk, maar heb je haar hart veroverd, dan is ze in staat jou voor het leven zeer veel spanning en seks te geven.

  Seksualiteit met de Maagd man

De Maagd-man zoekt naar iemand om lang bij te blijven. Hij wordt niet snel verliefd, maar is hij het eenmaal, dan gaat hij er volledig voor. Hij zal voor die tijd eerst bekijken of de ander echt wel de juiste is en zich voor die tijd niet geven. Nuchter kan hij dan af gaan wegen, maar dat betekent zeker niet dat hij geen seks met die ander heeft. Hij wil van liefde genieten en dat kan alleen maar met iemand die echt bij hem past, maar soms zal hij zijn lusten wel botvieren. Diner bij kaarslicht en romantische vakanties zijn niet echt aan hem besteed. Hij is echter wel zeer trouw en blijft altijd achter zijn partner staan. Hij is misschien niet erg romantisch, maar wel betrouwbaar en liefdevol. Als het om seks gaat, is de Maagd-man wel in staat om het spannend te houden. Het is meestal een zeer goede minnaar, die veel aandacht besteedt aan de finesse van de seks. Je zult heel wat overredingskracht nodig hebben om de Maagd het bed in te krijgen, maar lukt dit eenmaal, dan zal je er geen spijt van krijgen en kan hij jou volledig aan je trekken laten komen. Hij verwacht dan wel dat jij ook zeer actief en passioneel bent. Je moet dus zeker aan hoge eisen voldoen. Ervaart hij dat het niet klikt, dan zal hij waarschijnlijk snel met een relatie stoppen en aangeven dat jij niet de juiste persoon bent. De Maagd-man wil zijn partner graag verwennen en laten genieten en doet dat meestal op praktische wijze door te vragen wat de ander fijn vindt. Hierbij trachten hij zich aan te passen en zal er alles aandoen om het seksleven steeds prettiger te maken. Het is dan ook zeker een goed jaar voor veranderingen en om buiten de comfortzone te treden. Niet zelden zal de Maagd-man erotische hulpmiddelen gebruiken om zijn partner op te winden, maar ook om te leren van de dingen die hij ziet. Alhoewel hij wat verlegen is en soms bang voor partners die intelligenter dan hij zijn, zal hij het wel spannend vinden een gegadigde te verleiden. De Maagd-man heeft veel fantasie en kan als single een tijd zonder seks. Hij zal fantasieën gebruiken om spanning in zijn leven te houden.


De seksuele energie voor alle tekens in het jaar 2022

We hoeven niet te afwachtend te zijn en kunnen best zelf de eerste stappen nemen. We dienen niet te obsessief op zoek te gaan naar een nieuwe partner of erotiek. Om te daten zijn januari, februari, augustus en december erg gunstig. De kleinste buitenplaneet Pluto heeft dit jaar minder invloed, omdat die relatief gezien ver weg staat en minder vaak energie naar de Aarde stuurt. Dit geeft minder haat en nijd tussen mensen onderling en in relaties. We zien veranderingen bij de grote buitenplaneten Jupiter, Saturnus, Uranus en Neptunus, die dan ook een andere kracht op de Aarde uitoefenen dan vorige jaren. De Zon heeft sterke invloed op Uranus, in de Stier, die vertragend kan werken. We vinden erotiek en romantiek door alle krachten minder belangrijk. Jupiter en Saturnus zullen gedurende het hele haar intense krachten op ons afsturen. Daardoor kunnen we op seksueel gebied actief zijn. Mensen krijgen steeds meer ideeën om het leven spannend en romantisch te houden. We moeten in dit geval opletten dat er meer is dan romantiek, plezier en erotiek en we niet te egocentrisch handelen door ons eigen plezier na te streven. Saturnus is eigenzinnig en brengt het hele jaar ideeën om spanning, passie, energie en nieuwe mensen in het leven te halen. Singles kunnen hierdoor spannende contacten aangaan en zijn soms minder serieus. Gebonden mensen moeten zich niet teveel laten verleiden, omdat er misstappen mogelijk zijn. Er komt vanuit Jupiter, in Vissen, sensuele energie, die voer aan romantiek geeft en seksuele verlangens in ons losmaakt. Daarom zijn mensen, meer dan vorig jaar, met seks bezig. Het kan dat we qua erotiek het een en ander inhalen en de energie zorgt dat mensen seks minder nuchter ervaren. Jupiter dwingt avontuur op te zoeken en seksueel meer actie te nemen, terwijl Neptunus grenzen laat vervagen. Ingrediënten genoeg om ons te laten gaan, maar laten we niet overdrijven. Erotiek kan dan negatief omgezet worden. We moeten in relaties opletten niet te manipulatief te zijn als gevolg van de dominantie van die planeten. Ervaar je dit zelf of is er iemand dominant naar jou, tracht dit dan te mijden. De één kan dit namelijk liefdevolle afdwingen, maar een ander juist agressief. Jupiter en Neptunus zullen half april een sensuele en dromerige verbinding aangaan. Realiteit kan dan minder belangrijk bij mensen zijn dan fantasie en avontuur. Zolang we hier controle over houden, zullen onze dromen en fantasieën deze periode leuke kansen geven. Is de energie te intens, dan kan de drang naar seks zo groot zijn dat sommigen over grenzen gaan. Singles moeten nu oppassen voor gedwongen seks en gebonden mensen dat ze eerder vreemd gaan. Energie van Jupiter verandert als deze half mei tot eind oktober tussen Vis en Ram gaat bewegen. Een soortgelijke energie zal na de 3de week van december ontstaan. Mensen worden heen en weer geslingerd tussen de onzekere en besluiteloze Vis en passionele, Ram. Dit zorgt ervoor dat mensen erotiek belangrijker vinden dan romantiek. Dit kan binnen een relatie ongeluk brengen als er te weinig seks van een partner komt. Tracht dus intimiteiten en seksuele spanning in de relatie te brengen.

De kleinste buitenplaneet Pluto zal dit jaar minder invloed op de mensen hebben, omdat deze relatief gezien ver weg staat. Dit zorgt voor minder haat en nijd tussen mensen onderling en in relaties. Wel is er soms een storende kracht zijn tussen Venus en Pluto. Er kunnen momenten zijn dat mensen rigide en terughoudend in relaties zijn. Het kan op seksgebied voor singles een lastig jaar worden, omdat mensen extra voorzichtig zijn door een vrees voor ziektes. Daarom kunnen nieuwe contacten vooral ontstaan via sociale media. Erotiek via internet neemt toe en mensen zullen de neiging hebben seksuele behoeftes via de telefoon te bevredigen. Er wordt aangeraden hier gebruik van te maken, omdat de vooruitzichten op een nieuwe contact dan ook gunstiger zijn. Bijzonder is dat de eerste 5 dagen van elke maand gunstig zijn voor het vinden van een nieuwe partner. Ben je gebonden, dan kan er die dagen spannende erotische energie hangen, waardoor je geregeld een sterk verlangen ervaart. Mars zal dit jaar sterke passionele energie geven, waardoor er tot eind oktober veel erotiek en romantiek ontstaat. Bijzonder is dat Mercurius dit jaar vier keer retrograde beweegt, wat qua romantiek verstandige energie geeft. Liefde, erotiek en intellect zullen over het algemeen hand in hand gaan. Van half januari tot begin februari, van 10 mei t/m begin juni, 9 september tot begin oktober en het eind van het jaar komen er hierdoor intense erotische energieën. Je zult het ervaren en kunt genieten van de prikkelende, erotiserende spanning in je lichaam. Bijzonder is dat deze energie zorgt dat je nu nog lekkerder tot een orgasme kunt komen. Januari tot begin mei kunnen we makkelijk geluk en passie afdwingen. Binnen contacten tussen mensen is er waardigheid en respect om liefde en erotiek aan te trekken. Jupiter maakt krachten in mensen los en ook Mars versterkt, waardoor passie, avontuur en romantiek dicht bij elkaar liggen. Mercurius geeft positieve energie en er is over het algemeen balans, waardoor de meeste mensen in staat zijn het liefdesleven op fijne wijze te ervaren. Dit jaar zal Jupiter geregeld ondersteuning van Neptunus krijgen. Het hoogtepunt kan de sensuele en dromerige verbinding zijn die beide planeten half april in de Vissen aangaan. Realiteit kan dan minder belangrijk bij mensen zijn dan fantasie en avontuur. Zolang we hier controle over houden, zullen onze dromen en fantasieën het leven leuk houden. Is de energie te intens, dan kan de drang naar seks zo groot zijn dat sommigen over grenzen gaan. Singles moeten dan oppassen voor gedwongen seks en gebonden mensen dat ze vreemd kunnen gaan.

De energie van Jupiter verandert als deze van half mei tot eind oktober tussen Vis en Ram gaat bewegen. Mensen worden nu heen en weer geslingerd tussen de Vissen, die mensen onzeker en besluiteloos maakt, en passionele, actieve Ram, die mensen de neiging geeft erotiek belangrijker te vinden, dan romantiek. Dit kan binnen een relatie ongeluk brengen als er weinig seks van een partner komt. Het zal belangrijk zijn te zorgen dat je intimiteiten en seksuele spanning in de relatie brengt. Een soortgelijke energie zal na de 3de week van december ontstaan. Singles kunnen overigens tot augustus kans maken op erotiek, die je kunt krijgen van iemand waar je een relatie mee krijgt, maar toch ook wel omdat je soms gewoon zin in seks kunt hebben met iemand waar je alleen fysiek toe aangetrokken wordt. Van augustus tot eind oktober is er extra veel passie. Mars zal emoties en hormonen prikkelen, waardoor je geregeld behoefte hebt aan spannende momenten om jezelf en anderen op te winden. Gebonden mensen kunnen door Mars een sterke behoefte hebben om te experimenteren. Er wordt aangeraden hier gebruik van te maken. Het is een prima periode voor het gebruik van speeltjes en een sterke drang naar spannende activiteiten met de partner. Heb je een partner die hierin mee wil gaan, dan zal dit een prima nazomer ten gevolge hebben. Ben je gebonden, maar heb je geen goede band, dan kan je spannende gevoelens voor anderen krijgen. Van augustus tot eind oktober kan je echter een sterk erotisch gevoel ervaren, zonder een relatie te willen. Vanaf november zal Mars minder actief zijn en hebben veel mensen wat minder behoefte aan seks. Gebonden mensen kunnen een spannend jaar meemaken en er alles aandoen om erotische energie te gebruiken om een partner op te winden. De zomermaanden zijn geschikt voor singles om te reizen en zo nieuwe mensen te vinden om seks mee te beleven en wie weet een vaste relatie op te starten. In de herfstmaanden is er een sterke erotische energie wat betreft een studiegenoot, collega of een vriend(in). Met name in de wintermaanden wordt aangeraden vaker op plekken te komen waar evenementen zijn of sociale groepen om anderen te leren kennen. De kans op een nieuwe partner is zeker groot. Dit jaar zijn er twee zonsverduisteringen. Op 30 april zal de verduistering in de sensuele Stier plaatsvinden en 25 oktober in de passionele en spirituele Schorpioen. Je kunt er van uitgaan dat seks rond deze dagen zeer goed kan zijn en orgasmes extra intens zijn. Er is nu veel fantasie en avontuurlijke energieën kunnen ons flink prikkelen. Er zijn maansverduisteringen op 16 mei in de Schorpioen en 8 november in de Stier. Pas bij deze periode op dat je onzeker kunt zijn en moeite hebt je angsten binnen te houden. De een zal zich compleet afzonderen en weinig behoefte hebben om te vrijen, een ander kan juist behoeften en een sterke drang tot seks hebben. Tracht controle te houden en ga niet teveel over grenzen heen.