Chinese maandhoroscoop Paard bij www.mediumslive.com

Geboorte jaar: 2014 2002 1990 1978 1966 1954 1942 1930 1918

Chinese 6de maand in het jaar van de Metaal-Os (tot 8 augustus)

De Vliegende Sterren van de Feng Shui voor het Paard
Het kan voor het Paard een fantastische maand zijn. De Jaarlijkse #1 Ster van Overwinning krijgt in je zuidelijke sector bezoek van de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs. Hierdoor heb je in de basis al een zeer grote positieve kracht, maar krijg je er nog meer bij. Daarnaast zal de jaarlijkse Grote Bergster van Positieve Verwachting en de komst van de Gouden Godheid dit hele jaar mooie energieën geven. Je moet opletten dat jouw Lung Ta, Spirituele Energie en Levenskracht gemiddeld zijn. Alleen in maanden dat je de positieve Sterren in je sector krijgt, kun je gerust doelen stellen en ze bereiken. Dat is nu zeker zo, waardoor je op vele gebieden deze maand heel wat kunt bereiken. Je hebt zeer sterke voorgevoelens, waardoor je intuïtie en instinct zeer betrouwbaar zijn. Ditzelfde geldt voor fysieke gesteldheid, maar dan moet je wel blijven onthouden dat je de positieve krachten op moet roepen. Onmisbaar zijn dit jaar de Hemelse Waterdraak, Levenskracht amulet met Rode Lung Ta, ‘Om’ Dakini Spiritualiteit Versterker en een amulet met Overwinningsbanner. Het wordt een gelukkige maand voor het Paard. Allerlei relaties zullen goed verlopen, zowel zakelijk als in de liefde. Het is ook een periode voor nieuwe contacten, maar ook zeker voor het aanhalen van oude contacten. De perfecte combinatie van Sterren zorgt ervoor dat jij zee charmant en charismatisch bent en de meeste mensen zullen dit waarderen. Je bent op gebied van communicatie erg sterk en daarmee kan jij je ideeën en mening prima opperen, zonder dat men hier tegenin zal gaan. Let op dat je hier verstandig mee om blijft gaan en niet naast je schoenen gaat lopen. Er zijn altijd mensen die dan toch in het verweer komen. Het is een goede maand om vrienden te maken en in de romantiek kan je ook goede kansen hebben op leuke nieuwe contacten of het versterken van een huidige relatie. Zowel singles als gebonden mensen kunnen dan ook een prima tijd meemaken en hoeven zich geen zorgen te maken op dingen die nu fout zullen lopen. Het is wel een maand die meer geschikt is voor erotiek en spanning, dan voor intellect en rust, maar dat vindt het Paard zeker niet erg. Studenten kunnen ook van deze energie genieten, omdat intellect en ratio ook versterkt worden. Je hebt weliswaar vakantie, maar je hebt ambities genoeg om alsnog zelfstandig nieuwe kennis op te doen.

Sociale en liefdesrelaties van het Paard
Romantiek zal deze maand zeer opwindend en positief zijn als gevolg van de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs. Het is dan ook een prima maand om je liefdesleven de juiste kant op te sturen. Je ervaart een krachtige energie, zowel mentaal als fysiek en kunt deze gebruiken om contacten met mensen gezond te houden. In een relatie zal je veel liefde bieden en vind je het ook erg leuk om gezellige activiteiten te ondernemen. Daardoor zal je partner zich gewaardeerd voelen en hangt er over het algemeen een goede sfeer. Omdat je financieel veel voorspoed kan hebben, zal je lekker in je vel zitten. Je bent nu eenmaal iemand die succes in de carrière belangrijk vindt. Daarbij vind je het erg fijn activiteiten te plannen om je partner eens flink in het zonnetje te zetten. Dat kan wat meer geld kosten en dat vind je zeker niet erg. Je weet heel goed hoe een relatie te laten slagen en zal deze maand dan ook alles uit de kast halen om je partner blij en tevreden te houden. Een Zilveren hangertje met Toermalijnen Lotusbloem kan hier zeer behulpzaam bij zijn. Deze zorgt dat je een sterke romantische energie ervaart, waardoor je deze ook weer uit kan stralen. Gebonden mensen kunnen dan nog meer liefde van hun partner terugkrijgen. Let wel op dat er ook anderen kunnen zijn, die dit opmerken. Laat je niet verleiden, als jij je partner ermee kwetst. Ook singles kunnen de Lotusbloem gebruiken om liefde uit te stralen. Je doet er verstandig aan er geregeld op uit te trekken of zelfs een vakantie te plannen. Doordat je een krachtige en aantrekkelijke uitstraling hebt, ben je geliefd en krijg je kansen op nieuwe liefde. Toch is er een kritisch aandachtspunt. Je gezondheid zal niet altijd op en top zijn, waardoor je niet elk moment zin hebt in actieve zaken. Je kunt je dan van mensen afzetten. Omdat jij dat zelf ook niet fijn vindt, kun je depressieve gevoelens krijgen. Het is verstandig deze de kop in te drukken door gezonde voeding te gebruiken en voldoende te bewegen. Daarbij is een optimistische houding altijd de beste wijze om je lekker te voelen. Een ander aandachtspunt is deze maand dat er afgunst kan zijn, waarbij bepaalde mensen jou dingen niet gunnen, vooral als je een aantrekkelijke partner hebt. Vertrouw op je partner, dan kan niets jullie scheiden. Ben je single, let dan op dat iemand niet aan de haal gaat met een persoon waar jij niet op af durft te stappen.

Persoonlijkheidskenmerken van het Paard en zakelijke mogelijkheden
Als gevolg van de #1 en de #4 Ster is er een zeer goede energie om nieuwe zakelijke netwerken en nieuwe bondgenoten te maken. Je bent communicatief erg sterk, waardoor je goed voor de dag kunt komen in vergaderingen, zakelijke besprekingen en als mensen advies van jou nodig hebben. Daardoor kan je een prima maand meemaken om te ontwikkelen. Je doet er verstandig aan wel samen te werken, omdat de vooruitzichten hier een positieve richting laten zien. Met hulp van teamleden is het zeker mogelijk nieuwe projecten aan te nemen en kansen te krijgen om veel te bereiken. Je hebt deze maand energie om talenten en vaardigheden te verbeteren of nieuwe aan te leren. Je vaardigheid om netwerken te verbeteren kan nog eens versterkt worden door een beeldje op je bureau te plaatsen of een afbeelding van de Drakenkarper op te hangen. Grote kans dat je prestaties daardoor nog meer zullen verbeteren. Mensen die studeren of op een andere wijze kennis op willen doen, kunnen deze vakantiemaanden intellectueel erg sterk zijn en daardoor nemen ze makkelijker informatie op. Je kunt deze periode dan ook zeker dingen doen om meer kennis op te doen. Je zult deze maand ook erg veel inspiratie hebben. Dat komt ook wel, omdat je zeer vitaal bent en je niet alleen intellectueel erg sterk bent, maar ook efficiënter en adequater bij de dingen die je doet en de plannen en doelen die je maakt. De #4 Ster zal niet alleen in de romantiek goed doorwerken, maar ook in je zakelijke leven kan je er veel energie door krijgen. Het is een relatiester en dat kan ook positief zijn in jouw houding naar anderen. Je komt zeer vriendelijk over, maar zal ook zeker laten zien wat je allemaal in petto hebt. Omdat je zelf zo ambitieus bent, zullen mensen naar jou toe ander gedrag laten zien en meestal dus erg goed. Dat roep je zelf op door je positieve en warme uitstraling. Ze zullen zich aangetrokken voelen tot jouw goede humeur en de enthousiaste wijze hoe jij met mensen omgaat. Het fijne hieraan is dat zij dan ook op een prettige en leuke wijze in het leven kunnen staan en daardoor veel meer bereiken. Je enthousiasmeert mensen en zal hun ambities aanmoedigen, maar kan ze ook van dienst zijn door je professionele en nuchtere houding. Het wordt dus zeker een prima maand, waarin er veel te bereiken valt. Je bent zeer creatief en daarmee kan je van alles bereiken. Gebruik de goede energieën dus om productief te zijn en nieuwe mogelijkheden te creëren. Dan kan je de maand ook zeker goed doorkomen.

Welzijn en advies voor het Paard
Het zal een maand worden, waarbij het Metaal van de Os veel in je losmaakt. Hierdoor ervaar je veel innerlijke energieën, maar je dient deze niet op te kroppen. Het zal dus een belangrijke maand zijn om gevoelens er uit te gooien, maar ook om fysiek bezig te zijn en actie te ondernemen. Je kunt echter wel eens bang zijn, omdat je denkt dat je gezondheid achteruit gaat. Bedenk echter dat je wat moeier bent, omdat je minder goed slaapt. Het is niet zo verwonderlijk dat je soms uitgeput bent. Je zult hier wel aandacht aan moeten besteden en als het nodig is een arts om raad te vragen. Eventueel kun je zelfs om inslapers verzoeken, zodat je meer kunt slapen. Het is qua voedsel raadzaam licht voedsel te gebruiken, omdat je spijsvertering deze maand zwakker lijkt te zijn. Alleen als je zwaar werk doet of sport kun je dan wat zwaarder eten. Het zal een maand zijn om er op uit te trekken en een leuke reis te boeken. Het zal je algehele gezondheid enorm ten goede komen. Kies wel voor een reis waar je ook geregeld kunt rusten, zonder dat je er op uit hoeft te trekken. Een speciale waarschuwing krijg je als je teveel risico wilt nemen. Je gezondheid kan dan in het geding komen, vooral als je het avontuur opzoekt of naar landen gaat waar het niet altijd even veilig is. Spreek jezelf toe als je merkt dat je iets beter niet kunt doen. Wat betreft gezondheid doe je er goed aan om geregeld buitenactiviteiten te plannen, omdat je longen soms wat kwetsbaar kunnen zijn en je een stuk gezonder wordt als je gezonde lucht tot je neemt.

Feng Shui voorspelling voor alle tekens in deze 6de Chinese maand
In de Feng Shui hebben we te maken met Vliegende Sterren, die geen fysiek lichaam hebben, maar als energie invloed hebben. Ze bevinden zich in 9 sectoren, waarbij Chinese tekens elk jaar in een bepaalde sector staan. Voorspellingen van geluk en ongeluk hebben invloed op elk teken, gezinsleden, werkplek waar de hoofddeur in die sector staat. Ook zijn de woonkamer, slaapkamer en werkruimte in die sector belangrijk, als je er geregeld of lang bent. De #9 Ster van Toekomstverwachtingen staat deze maand in het centrum. Hierdoor lijkt het tempo van ons leven wat te veranderen. Over het algemeen zal dit positief op ons inwerken. In de wereld kunnen er gunstige situaties ontstaan, waardoor er een nieuwe hoop kan komen. Of deze alleen maar hoop zal geven, is afhankelijk hoe mensen met de energie om zullen gaan.
De Vliegende Sterren brengen veranderingen, waardoor het tempo van ons leven zal veranderen. De ene persoon zal er anders mee omgaan, dan een ander. Zowel langzamer als sneller kan goed uitpakken. Merken we dat het niet goed voelt, dan is dat reden er iets aan te veranderen. Over het algemeen wordt het een prima maand, omdat de Maandelijkse #9 Ster van Toekomstverwachting en Vermenigvuldiging een positieve werking heeft op de Jaarlijkse #6 Ster van Hemels Geluk. Dit duidt op een zeer krachtige spirituele ondersteuning, die het leven op Aarde gunstig gezind is. Dit geldt met name voor mensen die op respectvolle wijze met mensen en het leven op Aarde omgaan. Negatief gedrag kan leiden tot veel ongeluk. Deze combinatie van Sterren zal namelijk streng zijn als jij je niet op de juiste wijze gedraagt. Let wel, dat dit niet gaat over mensen die kleine fouten maken, maar uitsluitend over mensen die op een destructieve wijze in het leven staan. De #9 Ster geeft toekomstige welvaart en nu deze in het middelpunt staat, is er een krachtige intellectuele energie. Hierdoor kunnen we veel ideeën en plannen krijgen, die we nu vorm kunnen gaan geven en welke later of zelfs nu succes opleveren. De geluksectoren zijn deze maand het zuidoosten, noordwesten, zuidwesten, zuiden en westen. Het zuidoosten krijgt bezoek van de #8 Ster van Welvaart en hierdoor kunnen we activiteiten ontplooien om meer financiën of inkomsten te genereren. De noordwestelijke sector, bekend als sector van vaderlijke energie, leidinggevenden en mannelijke energie, krijgt de #1 Ster van Overwinningen op bezoek. Dit is ook een gunstige energie om ambities waar te maken, overwinningen te behalen en een nieuwe positie in te nemen, althans als je dit graag wilt. De zuidwestelijke sector, bekend als sector van moederlijke energie, instinct en liefde, krijgt de Hemelse #6 Ster op bezoek. Gebruik intuïtie en instinct bij de dingen die je doet in het gezins- of familieleven. Ben jij verantwoord en betrouwbaar, dan zal deze energie alleen maar geluk brengen.
Het zuiden kent een gelukkige energie met het bezoek van de Ster van Romantiek en Onderwijs. Het westen krijgt bezoek van de #2 Ster van Ziekte. Dit lijkt ernstig te zijn, maar aangezien de #8 Ster er staat, ontstaat er een zogenaamde Som-van-Tien, waardoor er over het algemeen juist geluk kan heersen. Gevaarlijke sectoren zijn deze maand het oosten, noodoosten en noorden. Het oosten krijgt bezoek van de #7 Ster van Overvallen en Verlies. Om hier tegen bestand te zijn, wordt aangeraden een beeldje van de Blauwe Neushoorn en Olifant te plaatsen of deze als hangertje bij je te dragen. Ook Waterelementen kunnen gunstig zijn om je te beschermen. Zelfs een bakje water in deze sector kan gunstig werken. Een vissenkom of fonteintje zijn nog veel betere ondersteuningen. Het noordoosten dienen we in ons huis of werkplek rustig te houden, omdat hier namelijk de #3 Ster van Vijandigheid komt en de versterkende #9 Ster dit nog eens kan versterken. Plaats er geen harde muziek of felle lichten en ga er vooral geen discussies of conflicten aan. De gemoederen kunnen anders aardig oplopen en de kans op ernstige problemen is niet ondenkbaar als je deze in die sector oploopt. Om negativiteit af te wenden, wordt aangeraden rode Vredeselementen te plaatsen in de vorm van kleedjes, muurkleden, rode Feng Shui artikelen en andere Feng Shui voorwerpen. De noordelijke sector kunnen we deze maand beter mijden, omdat de #5 Ster van Ongeluk daar staat. Mocht je hier een belangrijke kamer hebben: slaapkamer, woonkamer of staat je huisdeur in deze richting, dan wordt aangeraden om de aanwijzingen wat betreft de Feng Shui op te volgen. Het beste is het nog om deze ruimten deze maand even helemaal te mijden.
Deze maand is er sterke energie, die mensen dwingt na te denken over de wereld en ons eigen handelen. Binnen de Chinese leer zijn er drie soorten geluk. Het geluk dat we zelf afdwingen, het geluk dat we op de Aarde van anderen kunnen ontvangen en Hemelse geluk. Deze staan echter niet los van elkaar. Alle drie de vormen van geluk vormen een eenheid en hebben invloed op elkaar. Dat wordt wel eens vergeten. Sommige mensen denken dat ze de wijsheid in pacht hebben en kunnen doen wat ze willen, wat dus uiteindelijk niet zo blijkt te zijn. Anderen vertrouwen weer volledig op de spiritualiteit of hun religie en ook dit kan soms erg naïeve vormen aannemen. We zullen geconfronteerd worden met onszelf en de ons omringende wereld. Het zal hierbij vooral belangrijk zijn positief te blijven reageren. Reageer je namelijk negatief op een vervelende gebeurtenis, als iemand iets slechts doet of andere problemen, dan zal je het menselijke geluk verliezen. Dan heb je alleen het Aardse en het Hemelse geluk, maar ook het Hemelse Geluk kan jou dan wel eens verlaten. Wat betreft Aards geluk wordt aangeraden te zorgen dat je thuissituatie in ieder geval in balans is en er veiligheid heerst. Zo niet, dan dien je duidelijke stappen te nemen en daar zal je deze maand dan zeker mee bezig zijn. Zorg dat je huis schoon is, jij hygiënisch leeft en tracht positief in het leven te staan. Lees bij jouw teken wat je nodig hebt gelukkig te zijn en prettig in het leven te staan. Het is verstandig Feng Shui hulpmiddelen te gebruiken om positieve energie op te roepen en negatieve af te wenden. Zo zal je de maand prima door kunnen komen.