Online Counseling

Denk je aan Online counseling?

Tegenwoordig komen er steeds meer online hulpverleners. Online ondersteuning ligt namelijk op hetzelfde gebied als de sociale media waar veel mensen al gebruik van maken. Wij sluiten hier graag bij aan, met onze zeer deskundige en betrouwbare counselors. Wij bieden hen via chats en bellijnen aan, waarbij wij graag aan jouw individuele behoeften tegemoet willen komen. Bij kunt u diverse deskundigen spreken.

Counseling en support van de consulenten van www.consulentenonline.nl

Wat zijn de mogelijkheden?

• Ben je nieuwsgierig?
• Heb je een klein of groot probleem?
• Zoek je een geduldig persoon, die ook nog eens goed kan luisteren?
• Wil je dit via de chat of aan de telefoon doen en vooral niet teveel betalen?
• Wil je dat anoniem, vertrouwelijk en vooral met onze getrainde counselors doen?

Dan zit je zeker goed bij ConsulentenOnline!

  • Counseling wordt over het algemeen aangeboden door zeer deskundige psychotherapeuten.
  • Zij bieden online counseling aan voor het geven van therapie voor mensen die dit nodig hebben.
  • Consulentenonline biedt overigens ook op vele andere gebieden hulpverleners aan, zoals mediums, paragnosten, psychologen, maatschappelijk werkers, therapeuten en nog veel meer soorten hulpverleners.
  • Ben je nieuwsgierig naar onze consulenten klik dan hier

Wat biedt online counseling?

Counseling wordt verricht door deskundige therapeuten, psychologen, trainers, gidsen, coaches, mentoren en andere hulpverleners die de bevoegdheid voor counseling hebben. Zij werken niet alleen met individuen, maar ook met stellen of groepen. Online kun je dus met meerdere mensen tegelijk hulp vragen. Gangbaar is dat mensen individuele hulp vragen. In tegenstelling tot bij psychiaters zal er bij counseling geen gebruik gemaakt worden van medicijnen of het aanbieden hiervan. Daar is de counseling niet voor bedoeld. Online counseling is vooral bedoeld voor mensen met sociale problemen, lichte stress en angst, milde tot matige depressies of trauma’s, relatieconflicten en hulp bij werk- of loopbaanontwikkeling.

Herken je het bovenstaande, neem dan contact met ons op en zoek een die counselor, waarbij je het gevoel hebt dat die het best bij je past.

DIRECt BEGINNEN

Counseling ligt op gebied van normale alledaagse problemen en veel minder op ernstige psychische aandoeningen.

Hoewel begeleidingsprogramma’s binnen de counseling zeker met psychologische aspecten te maken hebben, ligt de nadruk op alledaagse problemen, waar veel mensen geregeld of soms mee te maken krijgen. De vragen, die wij online van onze klanten te horen krijgen en problemen die ze aankaarten, gaan dus over het normale leven. Heb je te maken met ernstige psychische aandoeningen, dan is onder andere een psychiater daar meer geschikt voor. Kijk eens op Consulentenonline voor een geschikte consulent. Je hebt ‘normale’ levensvragen, dan is counseling zeker geschikt.

Kies je eigen counselor

Counselors richten zich dus op problemen waar alle mensen mee te maken krijgen. Je kunt hier kort, maar ook al veel langer mee rondlopen en het gevoel hebben dat je er echt iets aan moet doen. Toch houdt iets je tegen en zie je er tegenop om bij reguliere hulpverleningsorganisaties hulp te vragen. Je moet er dan naar toe en jezelf er elke keer weer toe zetten om er naar toe te gaan. Het kan ook zijn dat je al lang bij een instelling ingeschreven bent, maar dat de wachtlijst lang is, waardoor je niet gelijk geholpen kunt worden. We horen ook vaak van onze online cliënten dat de reguliere hulpverleners toch niet voldoen aan dat wat er eigenlijk verwacht mag worden. Tenslotte kan het ook zo zijn, dat je nu hulp nodig hebt en niet wilt wachten.

Zoek hier bij onze consulenten, welke persoon jou het meest aanspreekt. We weten zeker dat je de juiste en goede online counselor kunt vinden. We hopen dan ook dat jij je prettig bij deze persoon voelt, zodat je op een fijne manier kunt chatten en er natuurlijk ondersteuning bij vindt.

Dit artikel is door Frank Post geschreven.

Frank is een ervaren pedagoog, onderwijskundige en sociaal werker, die ook qua ontwikkelingspsychologie en sociologie veel kennis en ervaring heeft. Je kunt Frank bereiken op boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om hem te spreken over dingen waar jij een antwoord op wilt hebben. Frank kan op een zeer goede manier helpen.

PROFIEL BEKIJKEN