Chinese maandhoroscoop Varken lees je bij mediumslive.com

Geboorte jaar: 2007 1995 1983 1971 1959 1947 1935 1923 1911

Chinese 6de maand in het jaar van de Metaal-Os (tot 8 augustus)

De Vliegende Sterren van de Feng Shui voor het Varken
In het noordwesten verblijft de #7 Ster van de Geweld, Diefstal en Bedrog, maar deze zal een positieve energie krijgen van de #1 Ster van Overwinningen. De Yi Duo Ster staat ook in je sector en die zal door deze kracht ook erg positief werken. Positief is verder dat de Grote en Kleine Sterren van Verwachting gunstig in je sector staan. Minder gunstig is dat Levenskracht, Spirituele Essentie en Lung Ta minder goed zijn. Je bent hierdoor fysiek niet altijd even sterk en we blijven aangeven dat je voldoende moet slapen en ontspanning zoeken. Ook gezonde voeding en sport zijn belangrijk, ook al is gezondheid over het algemeen prima. Met de #1 Ster van Overwinning in de buurt krijgt je gezondheid namelijk een prima boost. Je spirituele essentie is deze maand ook zeker wel goed en je intuïtie is daardoor erg sterk. Je bent rationeel en nuchter en staat ook zo in het leven. Je hebt veel vertrouwen en weet je talenten en vaardigheden prima te gebruiken. Je dient de hele maand alert te blijven dat de #7 Ster natuurlijk altijd wel voor heel wat negativiteit kan zorgen. Wil je echter met grote doelen of projecten starten, dan doe je er verstandig aan deze nu actief aandacht te geven. Je kunt in maanden met gunstige Sterren efficiënt en adequaat zijn en kan deze energie gebruiken om je volledig te richten op nieuwe plannen en doelen. Onmisbaar zijn de Hemelse Waterdraak, Levenskracht amulet, Lung Ta en ‘Om’ Dakini amulet, omdat die jou op vele gebieden bijstaan en deze de #7 Ster afwenden en de #1 Ster oproepen. De #1 Ster geeft een overvloed aan positieve energieën en je kunt het geluk zeker oproepen. Om meer positieve energie op te roepen, is een beeldje van de Rode Lung Ta in het noordwesten geschikt. Om op zakelijk gebied versterkt te worden, is een Kuan Kung op je bureau aan te raden. Deze zal jou ook versterken door de #7 Ster af te wenden. Je moet namelijk altijd alert zijn op de #7 Ster, omdat die gevaar op kan leveren. Vermijd donkere, stille plekken en pas op met scherpe voorwerpen en gereedschappen, omdat er altijd wel kans is op verwondingen of andere ongelukken. Daarnaast worden er mensen geprikkeld om jou te verraden of andere negatieve dingen te doen. De #1 Ster zal in het noordwesten positief zijn voor mannen en leidinggevenden. Je hebt nieuwe ideeën en oog voor juiste acties om kansen af te dwingen

Sociale en liefdesrelaties van het Varken
Het wordt een plezierige maand, omdat jij in staat bent eigen geluk af te dwingen. Het wordt een maand met veel contact met vrienden en familie. Je vindt het fijn bij geliefden te zijn en kunt ook veel tijd met ze doorbrengen. Het wordt een prima maand om je huis een opknapbeurt te geven en dan mensen uit te nodigen. Een bijzonder energie zal de #1 Ster je schenken, waardoor je dromen kunt hebben, die een voorspellende waarde hebben en een toekomstbeeld geven. Wellicht zal je de eerste stappen maken om dromen te vervullen. Je kunt vooral in het tweede deel van de maand zakelijkheden en spanningen achter je laten en ontspannen. Blijf echter alert op de #7 Ster, die in je privéleven voor wat spanning kan zorgen. Luister naar je hart en blijf empathisch en sensitief met je partner omgaan. Heb je een vaste relatie, dan doe je er goed aan extra tijd aan de ander te besteden en afspraken met anderen uit te stellen. Het zal het zeker waard zijn en je zult merken dat je hierdoor veel liefde terugkrijgt. Je wensen en dromen lijken waarheid te worden. Er is ruimte voor erotiek en je kunt erg vruchtbaar zijn. Mensen met een kinderwens kunnen in blijde verwachting zijn. Overigens kan het op gebied van relaties harmonieus zijn, waarbij er een verdieping van de relatie mogelijk is. Mensen die met de gedachte lopen om te trouwen of samen te gaan wonen, kunnen zich verheugen op de gunstige energie van de # 1 Ster. Je kunt wel eens overmoedig zijn en dan kan je impulsief zijn. Let op dat je geen uitspraken doet, waarmee je mensen kunt kwetsen. Ben je single, dan zal je een zelfverzekerde uitstraling hebben, waardoor je aantrekkelijk bij anderen overkomt. De kans op een nieuwe partner zal dan ook zeker een stuk groter dan gewoonlijk zijn. Je zal ook niet zo aan normen en waarden vastzitten en denkt niet altijd evenveel na over wat goed of slecht is. Er wordt aangeraden hiervan te genieten en speelse energie van de #1 Ster in je op te nemen. Er lijken aanwijzingen te zijn dat je een liefdespartner in het buitenland ontmoet, maar er wordt aangeraden geen serieuze beloftes te doen. Ga dat pas doen als je zeker weet dat je deze persoon serieus in je leven wilt hebben. Tenslotte willen we je wijzen op stress die er kan zijn als jij en je partner problemen hebben. Je passie kan dan wel eens tot agressie leiden. Tracht creatief te zijn en zorg ervoor dat je de spanning er uit kunt werken door middel van een leuke activiteit of iets anders om minder stress te delen.

Persoonlijkheidskenmerken van het Varken en zakelijke mogelijkheden
Het belooft een goede maand te worden, waarbij je te maken kunt krijgen met goede ontwikkelingen en mogelijkheden om veel te bereiken. Het Varken krijgt niet alleen geluk uit het leven, maar dwingt het zelf ook af. In principe loopt alles soepel en zullen minder goed verlopende zaken uiteindelijk zonder moeite goed gaan. Deze maand zal je loopbaan goed verlopen, ook al is het beter geregeld rust te nemen. Bedenk dat een vakantie je op kan laden en dat je er uiteindelijk een stuk sterker uitkomt. De periode dat je wel werkt, zal je creatief en fantasievol zijn, waardoor je veel ideeën hebt. Deze kun je gebruiken, niet alleen om huidige taken af te ronden, maar ook om plannen voor de nabije toekomst te maken. Het zal een maand zijn, waarin je sympathiek en geliefd bent. Het is een prima tijd om je zakelijke netwerk uit te breiden. De mensen die je ontmoet, kunnen in de toekomst nuttig zijn om te ontwikkelen. Er wordt aangeraden je geduld te bewaren en niet te impulsief te reageren, omdat mensen zich anders storen. Je kunt namelijk verwaand overkomen, waarbij mensen denken dat je alleen aan je eigen belangen denkt. Doe ook niet teveel grote uitgaven, maar spaar meer op. Het is belangrijk op te letten dat er mensen zijn, die het niet goed bedoelen. Wees niet te naïef en blijf dit gegeven in de gaten houden. Het zal een tijd zijn om datgene, waar je voor gewerkt hebt, vorm te geven. Er zijn ook aanwijzingen dat je nu ook gaat merken welke resultaten je kunt behalen en daar de vruchten van plukken. Pas wel op voor concurrenten en mensen die jaloers op je zijn. Je kunt dit nog wel eens erg lastig vinden en kan dan ongerust worden of je dit allemaal aankunt. Je kunt jezelf beschermen met een amulet van de Lung Ta van Succes. Over het algemeen zal je echter in staat zijn te genieten van datgene wat je kunt bereiken. Je zal voldoende steun hebben om hiermee om te gaan en zal het geluk aan je zijde hebben. Er wordt aangeraden om een Chakra Levenskracht Amulet te gebruiken om jouw innerlijke chi te verbeteren. Dit heb je nodig omdat het een maand van veranderingen, uitdagingen en opwinding met zich meebrengen. Mensen die dit willen, kunnen gerust met een promotie bezig gaan of een eigen bedrijf oprichten. Je zult ook in staat zijn om te laten zien wat jouw talenten en vaardigheden zijn en ook hoe je leiding kunt geven.

Welzijn en advies voor het Varken
Het Varken is een slim en intelligent teken, maar door de energie van de serieuze Os kun je deze maand moeite hebben je verstand er bij te houden. Je hebt op veel gebieden de neiging te impulsief te handelen en bent soms te perfectionistisch. Dit kan zorgen voor wisselvallige energieën en zelfs ongevallen. Ook kan je erg onvoorzichtig zijn en dan in staat zijn belangrijke dingen kapot te maken. Er wordt aangeraden vooral rationeel te handelen en je niet teveel door emoties te laten leiden. Lukt dit je, dan zal je over het algemeen zowel mentaal als fysiek lekker in je vel zitten en zal je gezondheid fantastisch kunnen zijn. Je hebt een sterk uithoudingsvermogen en je stofwisseling is hoog. Prima maand om overtollige kilootjes kwijt te raken. Er wordt aangeraden vooral naar je intuïtie te luisteren en deze ook zeker niet in de wind te slaan. Het is een prima maand om veel met vertrouwde mensen af te spreken, omdat je dan het gevoel hebt dat je ergens bij kunt horen. Dit zal je mentaal erg sterk maken en uiteindelijk ook fysiek goed doorwerken. Omdat je een hoge stofwisseling hebt, zal je op zich niet op hoeven te letten wat je eet, maar doe je er verstandig aan niet te vet te eten en ook suiker te mijden. Je bent in principe in staat om verleidingen het hoofd te bieden, waardoor je over het algemeen wel gezond kunt eten. Voor mensen die in een warme omgeving zijn, wordt aangeraden om de ogen, mond en neus te beschermen.

Feng Shui voorspelling voor alle tekens in deze 6de Chinese maand
In de Feng Shui hebben we te maken met Vliegende Sterren, die geen fysiek lichaam hebben, maar als energie invloed hebben. Ze bevinden zich in 9 sectoren, waarbij Chinese tekens elk jaar in een bepaalde sector staan. Voorspellingen van geluk en ongeluk hebben invloed op elk teken, gezinsleden, werkplek waar de hoofddeur in die sector staat. Ook zijn de woonkamer, slaapkamer en werkruimte in die sector belangrijk, als je er geregeld of lang bent. De #9 Ster van Toekomstverwachtingen staat deze maand in het centrum. Hierdoor lijkt het tempo van ons leven wat te veranderen. Over het algemeen zal dit positief op ons inwerken. In de wereld kunnen er gunstige situaties ontstaan, waardoor er een nieuwe hoop kan komen. Of deze alleen maar hoop zal geven, is afhankelijk hoe mensen met de energie om zullen gaan.
De Vliegende Sterren brengen veranderingen, waardoor het tempo van ons leven zal veranderen. De ene persoon zal er anders mee omgaan, dan een ander. Zowel langzamer als sneller kan goed uitpakken. Merken we dat het niet goed voelt, dan is dat reden er iets aan te veranderen. Over het algemeen wordt het een prima maand, omdat de Maandelijkse #9 Ster van Toekomstverwachting en Vermenigvuldiging een positieve werking heeft op de Jaarlijkse #6 Ster van Hemels Geluk. Dit duidt op een zeer krachtige spirituele ondersteuning, die het leven op Aarde gunstig gezind is. Dit geldt met name voor mensen die op respectvolle wijze met mensen en het leven op Aarde omgaan. Negatief gedrag kan leiden tot veel ongeluk. Deze combinatie van Sterren zal namelijk streng zijn als jij je niet op de juiste wijze gedraagt. Let wel, dat dit niet gaat over mensen die kleine fouten maken, maar uitsluitend over mensen die op een destructieve wijze in het leven staan. De #9 Ster geeft toekomstige welvaart en nu deze in het middelpunt staat, is er een krachtige intellectuele energie. Hierdoor kunnen we veel ideeën en plannen krijgen, die we nu vorm kunnen gaan geven en welke later of zelfs nu succes opleveren. De geluksectoren zijn deze maand het zuidoosten, noordwesten, zuidwesten, zuiden en westen. Het zuidoosten krijgt bezoek van de #8 Ster van Welvaart en hierdoor kunnen we activiteiten ontplooien om meer financiën of inkomsten te genereren. De noordwestelijke sector, bekend als sector van vaderlijke energie, leidinggevenden en mannelijke energie, krijgt de #1 Ster van Overwinningen op bezoek. Dit is ook een gunstige energie om ambities waar te maken, overwinningen te behalen en een nieuwe positie in te nemen, althans als je dit graag wilt. De zuidwestelijke sector, bekend als sector van moederlijke energie, instinct en liefde, krijgt de Hemelse #6 Ster op bezoek. Gebruik intuïtie en instinct bij de dingen die je doet in het gezins- of familieleven. Ben jij verantwoord en betrouwbaar, dan zal deze energie alleen maar geluk brengen.
Het zuiden kent een gelukkige energie met het bezoek van de Ster van Romantiek en Onderwijs. Het westen krijgt bezoek van de #2 Ster van Ziekte. Dit lijkt ernstig te zijn, maar aangezien de #8 Ster er staat, ontstaat er een zogenaamde Som-van-Tien, waardoor er over het algemeen juist geluk kan heersen. Gevaarlijke sectoren zijn deze maand het oosten, noodoosten en noorden. Het oosten krijgt bezoek van de #7 Ster van Overvallen en Verlies. Om hier tegen bestand te zijn, wordt aangeraden een beeldje van de Blauwe Neushoorn en Olifant te plaatsen of deze als hangertje bij je te dragen. Ook Waterelementen kunnen gunstig zijn om je te beschermen. Zelfs een bakje water in deze sector kan gunstig werken. Een vissenkom of fonteintje zijn nog veel betere ondersteuningen. Het noordoosten dienen we in ons huis of werkplek rustig te houden, omdat hier namelijk de #3 Ster van Vijandigheid komt en de versterkende #9 Ster dit nog eens kan versterken. Plaats er geen harde muziek of felle lichten en ga er vooral geen discussies of conflicten aan. De gemoederen kunnen anders aardig oplopen en de kans op ernstige problemen is niet ondenkbaar als je deze in die sector oploopt. Om negativiteit af te wenden, wordt aangeraden rode Vredeselementen te plaatsen in de vorm van kleedjes, muurkleden, rode Feng Shui artikelen en andere Feng Shui voorwerpen. De noordelijke sector kunnen we deze maand beter mijden, omdat de #5 Ster van Ongeluk daar staat. Mocht je hier een belangrijke kamer hebben: slaapkamer, woonkamer of staat je huisdeur in deze richting, dan wordt aangeraden om de aanwijzingen wat betreft de Feng Shui op te volgen. Het beste is het nog om deze ruimten deze maand even helemaal te mijden.
Deze maand is er sterke energie, die mensen dwingt na te denken over de wereld en ons eigen handelen. Binnen de Chinese leer zijn er drie soorten geluk. Het geluk dat we zelf afdwingen, het geluk dat we op de Aarde van anderen kunnen ontvangen en Hemelse geluk. Deze staan echter niet los van elkaar. Alle drie de vormen van geluk vormen een eenheid en hebben invloed op elkaar. Dat wordt wel eens vergeten. Sommige mensen denken dat ze de wijsheid in pacht hebben en kunnen doen wat ze willen, wat dus uiteindelijk niet zo blijkt te zijn. Anderen vertrouwen weer volledig op de spiritualiteit of hun religie en ook dit kan soms erg naïeve vormen aannemen. We zullen geconfronteerd worden met onszelf en de ons omringende wereld. Het zal hierbij vooral belangrijk zijn positief te blijven reageren. Reageer je namelijk negatief op een vervelende gebeurtenis, als iemand iets slechts doet of andere problemen, dan zal je het menselijke geluk verliezen. Dan heb je alleen het Aardse en het Hemelse geluk, maar ook het Hemelse Geluk kan jou dan wel eens verlaten. Wat betreft Aards geluk wordt aangeraden te zorgen dat je thuissituatie in ieder geval in balans is en er veiligheid heerst. Zo niet, dan dien je duidelijke stappen te nemen en daar zal je deze maand dan zeker mee bezig zijn. Zorg dat je huis schoon is, jij hygiënisch leeft en tracht positief in het leven te staan. Lees bij jouw teken wat je nodig hebt gelukkig te zijn en prettig in het leven te staan. Het is verstandig Feng Shui hulpmiddelen te gebruiken om positieve energie op te roepen en negatieve af te wenden. Zo zal je de maand prima door kunnen komen.