De Tarot van het Goede

Wanneer je gewend bent om met een bepaald deck te werken, zal je eerder hiernaar grijpen. Voor mij is het de Lenormand, maar de Tarot daarentegen is ook heel interessant om te leren.

Ik ga hier een drielegging uitvoeren en zal dit regelmatig herhalen. Waarom de Tarot van het goede? Omdat dit een deck is dat alleen opwaarts gelezen wordt.

Mijn vraagstelling is; wat kan de tarot vertellen over hetgeen dat nu belangrijk is om te weten?

De eerste kaart vertelt iets over het verleden.

Kracht; betekenis volhouden

ik kan het tot het einde volhouden en weet dat alles gebeurt volgens een goddelijke geschikte timing. Ik ben moedig wanneer ik wonderen verricht. Wanneer ik de spirituele macht via mij zijn werk laat doen., ben ik sterk genoeg om bergen te verzetten en elk obstakel te overwinnen, in de binnenwereld of in de buitenwereld1

De tweede kaart vertelt iets over het heden.

7  van Water; verbeelding, fantasie, artistieke inspanningen, onbekende cocreatieve vaardigheden

Nu is het tijd om me open te stellen voor de eindeloze mogelijkheden die bestaan en om ermee te gaan spelen. Alles in de wereld van de verbeelding en ik grijp de kans aan om te dromen. Ik laat mijn intuïtie en verlangen zich op de alchimedische wijze versmelten tot iets nieuws. Luchtkastelen kunnen echte kastelen worden wanneer ik starheid loslaat, de regels ombuig en flexibel en open blijf. Beperkingen en grenzen verdwijnen. De spirituele macht twijfelt nooit aan de kracht van de mogelijkheden, en ik evenmin!

De derde kaart vertelt iets over de toekomst, de verwachtingen daarin

Boodschapper van Vuur

Vastberaden voor het nieuw avontuur, innovatie, onafhankelijke creatieve actie, vurig, eigenzinnig

Ik heb de onstuitbare geest en kan alles wat ik verlang cocreeeren”. Omringt door de spirituele macht, verlicht door de wijsheid die in mij opkomt, zet ik koers op weg naar innovatie.” Ik heb vertrouwen in mijn visie en handel dienovereenkomstig. Ik blijf trouw aan datgene wat ik het meest waardeer en verlang, wat zich in vele vormen kan manifesteren”.

Wauw wat een mooie boodschappen.

 

Benieuwd geraakt naar meer? over een poosje zal ik een nieuwe legging doen. Mocht je vragen hebben? dan staat het je vrij deze te stellen.

 

Liefde en licht, Esther