Wat is liefde eigenlijk?  Als we verliefd worden dan gaan er allerlei emoties en gedachten rondtollen en zijn we helemaal uit ons doen.  Daar waar de spanning van een nieuwe liefde om de hoek komt kijken, komt  ons zelfvertrouwen ook direct onder druk te staan. Vind hij of zij mij wel leuk? Kan ik wel of niet wat zeggen van dat vreemde trekje?  Je nieuwe partner reageert niet zoals je graag zou willen, maar hoe ga je daar nou mee om?  Tegelijkertijd ben je tot over je oren verliefd en heeft het onderwerp van jouw liefde een bijna onwaarschijnlijk aureool van aantrekkingskracht om zich heen hangen waardoor je ongelooflijk wordt aangetrokken.  Het is een hele verwarrende periode waarvan je vaak niet weet hoe die zal gaan verlopen en brengt dan ook de nodige onzekerheid met zich mee.  Vaak ook miscommunicatie en ook wel wantrouwen want uiteindelijk ken je elkaar nog niet zo goed dat je precies weet wat je aan die ander hebt.

Die onzekerheid maakt dat je niet goed meer weet hoe te reageren op sommige dingen die je opmerkt of sommige situaties.  Je gevoelens en je verstand krijg je niet meer op een lijn.
Graag help ik je om de zaken weer even op een rijtje te zetten zodat je weer weg weet in je eigen gevoel en duidelijk krijgt wat de situatie is en kijken we samen naar de situatie waarin je zit zodat je weer duidelijk krijgt wat je nu precies wel en niet wil.

Liefs Zeliha, box 130