Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 15

Relaties, singles en sociale contacten
Het is aan het begin van de week niet zo dat jij en je partner slecht met elkaar omgaan, maar er hangt maandag wel een storende energie. Hierdoor matchen jullie energieën even niet. Het is verstandig om deze dag te gebruiken om extra te werken of bij vrienden langs te gaan. Dinsdag en woensdag zal dit anders zijn en kunnen jullie prima met elkaar omgaan. In principe zal er bij alles wat jullie doen veel plezier en liefde zijn. Singles hebben maandag erg veel energie en zijn daardoor zeer vitaal. Je bent creatief en speels en het is zeker geen saaie periode. Toch heb je het gevoel dat je wat stilstaat en mis je liefde in je leven. Misschien doe je er verstandig aan er op uit te trekken en je tijd niet alleen maar te besteden aan werk en sport, maar ook aan daten en stappen. Je zult merken dat dit veel opwinding kan bieden, waardoor er dinsdag en woensdag veel spannende momenten zijn. Trek er dus op uit en beleef dat wat elke Boogschutter in zijn leven nodig heeft, avontuur. Gebonden mensen kunnen donderdag t/m zaterdag een zeer goede energie met elkaar delen. Let op dat er mensen zijn, die voor negatieve storing zorgen. Laat jullie niet gek maken en zoek de steun bij elkaar. Singles kunnen donderdag een soort tussenfase meemaken, waarbij romantiek naar de achtergrond geschoven wordt en je met heel andere dingen bezig bent. Vanaf vrijdag zal Mars veel energie brengen, waardoor er flink wat passie, opwinding en erotiek kan brengen. Heb je een partner die hier open voorstaat, dan kunnen er heel wat spannende momenten zijn, die het weekend kleuren. Ook singles krijgen veel energie van Mars en je hebt dan ook tot in mei veel behoefte om liefde in je leven te krijgen. Ben je jonger dan zal dit voor avontuur en vluchtige relaties zijn. Ben je ouder, dan krijg je veel kansen op een vaste relatie.

Carrière en financiën
Aan het begin van de week heb je veel passie in je om te presteren. Venus geeft je veel energie en op een zodanige manier dat je er voor wilt gaan. Mensen om je heen vinden het fijn om met je samen te werken en dat motiveert jou om met veel ideeën en plannen te komen. Wanneer vervolgens de energie van de Zon en Mars er bijkomen, kun je op een regelmatige en prettige manier werken. Je hebt veel kracht en uithoudingsvermogen. Er zijn aanwijzingen dat het een prima periode is om wat nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Bedenk wat je wilt leren en of er een geschikte cursus of opleiding is. Grote kans dat je deze op een zeer goede manier zult voltooien. Let op dat je niet al teveel geld uit gaat geven. Handel dus met beleid en werk ordelijk. Pas op dat je deze week je krachtige persoonlijkheid niet te intens gebruikt. Je hebt flink wat vuur in je vanuit het sterrenbeeld Ram. Hierdoor kun je heftig van je afbijten, waardoor er conflicten zijn, die je maar beter niet kunt hebben. Tel dus even tot tien als je bepaalde spanningen. Wanneer je controle opbrengt, zal je merken dat het juist een goede week kan worden, waarbij de Zon zorgt voor flink wat ambities. Je voelt dat je door hard te werken veel kunt bereiken. Je kunt doelstellingen zo plannen dat je in staat bent adequaat en efficiënt te werken. Let op dat er in het midden van de week zakelijke spanningen optreden. Zorg voor voldoende ontspanning en slaap voldoende. Wanneer je uitgerust bent, kun je veel beter met kritiek en spanning omgaan.

Mentale en fysieke gesteldheid
Vanaf afgelopen zaterdag beweegt de Maan in de Ram en dit geeft een sterke kracht, die ook nog eens versterkt wordt door andere planeten in dit teken. Dit geeft een mentale en fysieke invloed op mensen en we moeten opletten met vermoeidheid en blessures. In de nacht van zondag of maandag ontstaat de Nieuwe Maan om 4:32. Er is ongemakkelijke energie, waarbij er aan de ene kant intense en passionele kracht is. Aan de andere kant is er ook een rustige energie en zoeken veel mensen de rust. Mensen die zichzelf goed kennen, zullen er geen last van hebben en juiste keuzes maken. Anderen kunnen heen en weer geslingerd worden tussen beide krachten. Daardoor kan er bij sommige mensen vermoeidheid optreden die tot maandagavond door blijven gaan. Merk je dit, zorg dan dat je rust opzoekt of ga juist lekker sporten of bewegen om stress er uit te gooien. Hoofdpijn en problemen met de ogen kunnen optreden en voor ongemak zorgen. Maandagavond reist de Maan naar Stier en ook dit kan gespannen energieën brengen. In dit geval echter meer, omdat veel mensen veranderingen ambiëren en daardoor actief zijn. Sommige mensen kunnen er last van hebben, als ze niet zo goed weten wat ze nou eigenlijk willen. Mensen kunnen t/m woensdag last hebben van hun uitscheidingsorganen en vrouwen ook van menstruatiekwaaltjes. Verkoudheid, griep, maar ook corona kunnen makkelijker toeslaan, wees dus erg voorzichtig. Woensdagochtend verhuist de Maan naar Tweelingen en dit is een verademing na de zware energieën van de Ram en Stier. Mensen kunnen communiceren en tegelijk ook goed naar elkaar luisteren, waardoor er vriendschappen gesloten kunnen worden en huidige contacten versterkt. Fysiek dienen we op te letten, omdat de longen, keel en bloedsysteem kwetsbaar zijn. Tracht geregeld frisse lucht te halen, maar let op wisselende weersomstandigheden en blijf voorzichtig in grote groepen. Je kunt daar beter bij wegblijven. Zaterdagavond verhuist de Maan tot dinsdagochtend naar de Kreeft en dit geeft gevoelige energie, waardoor mensen liefdevolle en warm met elkaar omgaan. Dit heeft een positief effect op vriendschappen, familieleden en andere sociale contacten. Ook kunnen trauma’s, stress en andere emotionele problemen naar boven komen, maar ook makkelijker verwerkt worden. Let wel op met pittige voeding, alcohol en producten, die schadelijk zijn voor bepaalde organen.

Boogschutters zijn mensen met een positieve instelling, ze zijn levenslustig en avontuurlijk. Ze hebben het in zich om veel aan te kunnen. Het zijn goede allrounders, maar ze kunnen zich ook prima op één vaardigheid richten. Niet zelden zien we onder topsporters Boogschutters. Omdat ze idealistisch van aard zijn, zoeken ze naar perfectionisme. Omdat dit geregeld niet mogelijk is, kunnen ze teleurgesteld raken. Deze week doe je er, vooral het begin van de week, verstandig aan om niet te perfectionistisch te zijn. Je bent lichamelijk gezien erg kwetsbaar als gevolg van de lange, koude en natte periode. Plan veel rustperiodes in en zorg dat je stevige maaltijden tot je neemt om weer even bij te tanken.

Overzicht voor alle tekens (een snelle energie zal deze week voor flink wat actie zorgen)
Mercurius reist in de vurige Ram en de intense Pluto beweegt in de stabiele Steenbok. Het blijft een zware strijd die mensen moeten voeren tegen alle invloeden die er zijn. Mensen kunnen een onrustige energie ervaren. Net als vorige week moeten we opletten geen misverstanden of problemen te gaan veroorzaken. Mercurius zal t/m de 18de in dit teken verblijven en dit geeft een zeer snelle energie, die voor positieve, maar ook negatieve krachten zorgt. Impulsiviteit en ongeduld zullen sterk aanwezig zijn, waardoor ratio, sympathie en empathie belangrijk zijn om ons er doorheen te slaan. Verder zijn de liefdesplaneten Venus, in de Ram, en Mars, in de Tweeling, erg harmonieus in onderlinge relaties die mensen hebben. Vooral huidige sociale contacten, familie en liefde zijn het toneel voor een prima periode van luchtige gesprekken en leuke activiteiten. De Nieuwe Maan zal van zondag op maandag krachtig zijn en dat is mede door vier planeten in de Ram. Dit is impulsieve energie, waardoor we over het algemeen actief zijn. De Nieuwe Maan en Venus maken deze periode een uitdagend vierkant met de actieve Pluto in de nuchtere Steenbok. Aan de ene kant actie en passie, aan de andere kant sterke drang om grenzen af te bakenen. Er wordt aangeraden actief bezig te zijn, maar wel met beperkingen. Er is een bijzondere energie, die mensen normatief heel sterk maakt. Het is een prima periode om te vasten en meer aandacht aan je fysieke en innerlijke mens te geven. Ook de Zon gaat een verbinding met de Maan aan. Vooral maandag is dan ook een goede tijd om met iets nieuws te beginnen en vooral te bedenken wat je kunt doen om er iets moois van te maken. Het is geen tijd om te plannen, maar om te handelen. Doe wat je al van plan was en ga niet afwachten. In de liefde zal Venus, in de Ram, die een vierkant vormt met Pluto sterke energie geven en er een spannende tijd voor romantische relaties van maken. Mensen ervaren opwindende energie en hebben veel behoefte aan erotiek en romantiek.

Dinsdag zal de Zon, in de Ram, een sextiel vormen met de passionele Mars in de speelse Tweeling. We zijn minder serieus in contact met anderen, maar erotiek en romantiek zullen intens zijn. Op woensdag reist Venus naar de Stier om daar tot circa 9 mei te verblijven. Dit geeft sensuele energie, maar de meeste mensen zijn hierdoor gericht op stabiele en langere relaties en minder op plezier en avontuur. Ook zal Venus meer op financieel en zakelijk gebied werken. We hebben dan een sterke drang om te ontwikkelen en meer materiële bezittingen tot ons te krijgen. Je kunt door deze kosmische kracht veel mogelijkheden creëren. Donderdag vormt de Zon een sextiel met Jupiter in de Waterman en zal de Maan in de speelse Tweeling ook flink wat speelsheid brengen. Het is een dag om even wat rust te zoeken en niet teveel actie te ondernemen. Wel is het een prima periode om lekker de natuur in te gaan. Vrijdag is juist een dag dat de Zon, die een vierkant vormt met Pluto in de Steenbok, zakelijke kracht geeft. Daardoor is deze dag goed om achterstallige taken af te ronden en dagelijkse routines te doen. Ga geen grote activiteiten starten en al helemaal niet als je hier veel tijd kwijt aan bent. Zaterdag is er een sterke kosmische energie, waarbij vooral Mercurius en Mars erg actief zijn. Mercurius vormt een sextiel met Jupiter, Mars en Pluto, terwijl Mars ook nog een driehoek met Jupiter vormt. Zaterdag is dan ook een dag om actief bezig te zijn. Gebruik de energie voor sociale contacten, de liefde, maar ook voor zakelijkheden. Er valt veel te bereiken, maar dat krijgen we niet door passief te blijven.