Jouw weekhoroscoop Schorpioen altijd gratis online bij www.consulentenonline.nl

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 15

Relaties, singles en sociale contacten
In de liefde kunnen gebonden mensen door Venus en Saturnus verstoord worden. De Schorpioen kan daardoor onrustig zijn en dit heeft een negatieve invloed op een relatie aangaan. Je kunt in een relatie zelfs gefrustreerd raken en dat kan je gemoedstoestand danig onder druk zetten. Heb je een partner die jou ruimte geeft om je eigen dingen te doen, dan zal er niet veel aan de hand zijn. Heb je een partner die veel van je eist, dan kan het een ander verhaal worden en zijn er conflicten mogelijk. Je kunt dan minder op je liefdesleven vertrouwen en hebt het gevoel dat je partner jou in het geheel niet waardeert. Tracht dit zoveel mogelijk in te tomen en bedenk dat de ander veel dingen wel leuk vindt. Je voelt dit t/m woensdag erg sterk en kunt daardoor minder vertrouwen hebben. Donderdag t/m zaterdag zal je sterker zijn en is er ruimte voor activiteiten met je partner. Voor romantiek is het echter niet de juiste tijd. Singles kunnen de week met onderbewuste gevoelens starten. Deze weet je niet altijd even goed thuis te brengen. Je kunt dromen over mysterieuze personen of gebeurtenissen en vraagt jezelf af of dit met je liefdesleven te maken heeft. Daar zal je waarschijnlijk doordeweeks weinig antwoord op gaan vinden. Maandag voel je frustraties als gevolg van de storende band die Venus en Saturnus aangaan. Dinsdag en woensdag kun je bezig zijn met zakelijke problemen of conflicten. Donderdag en vrijdag ben je wel sympathiek en zacht, maar heb je weinig zin om naar een nieuwe partner op zoek te gaan. Deze dagen zijn geschikt om alleen te zijn of bij heel goede vrienden langs te gaan. Zaterdag zal je romantische energie ervaren en kun je besluiten om een date te maken. Er is het gehele weekend een zeer romantische energie. Daardoor is het zowel voor gebonden mensen als singles een geschikte periode om veel warmte en liefde te delen met mensen waar je veel energie mee deelt.

Carrière en financiën
De Nieuwe Maan geeft veel energie, waardoor jij je onrustig voelt om meer te willen bereiken. Je bent niet helemaal tevreden en hebt het idee dat je meer kunt, dan wat je laat zien. Je kunt vanaf de helft van de week beïnvloed worden door de verleidelijke Venus. Hierdoor heb je het vermogen om anderen te laten zien dat je een betrouwbaar en vertrouwelijk persoon bent. Mensen zullen graag met je werken of zaken met je doen. Zorg ervoor dat je jezelf laat zien en promoot dat wat je te bieden hebt. Het zal niet allemaal vanzelf gaan. Vanaf de 15de zal de creatieve Zon voor heel wat wilskrachtig zorgen en je hebt hierdoor oog voor innovatieve ideeën. Je week komt wat langzaam op gang, maar dit hoeft zeker niet fout te zijn. Je kunt dan even tot rust komen en tijd aan ontspannende zaken besteden. Dit kan wel eens tot woensdag door blijven gaan. Daarna kun je jezelf weer oprichten en ga je vol aan het werk. Ondanks dat je minder tijd hebt, kun je zeer effectief en adequaat werken en het meeste werk alsnog afronden. Let op dat je het 1ste deel van de week niet teveel risico neemt, omdat er anders kans is op conflicten, maar ook op financiële tegenvallers. Aan het eind van de week kunnen er situaties op je werk zijn, die je zeker niet gepland hebt en als verrassing kunnen komen. Dit komt vooral, omdat je charmant en sensitief overkomt. Hierdoor kan er iemand zijn, die niet alleen het zakelijk aspect in het oog houdt, maar ook gevoelens voor je krijgt. Let op dat je balans blijft houden en doe geen dingen zonder er over na te denken. Houd vooral werk en liefde gescheiden om problemen te voorkomen

Mentale en fysieke gesteldheid
Vanaf afgelopen zaterdag beweegt de Maan in de Ram en dit geeft een sterke kracht, die ook nog eens versterkt wordt door andere planeten in dit teken. Dit geeft een mentale en fysieke invloed op mensen en we moeten opletten met vermoeidheid en blessures. In de nacht van zondag of maandag ontstaat de Nieuwe Maan om 4:32. Er is ongemakkelijke energie, waarbij er aan de ene kant intense en passionele kracht is. Aan de andere kant is er ook een rustige energie en zoeken veel mensen de rust. Mensen die zichzelf goed kennen, zullen er geen last van hebben en juiste keuzes maken. Anderen kunnen heen en weer geslingerd worden tussen beide krachten. Daardoor kan er bij sommige mensen vermoeidheid optreden die tot maandagavond door blijven gaan. Merk je dit, zorg dan dat je rust opzoekt of ga juist lekker sporten of bewegen om stress er uit te gooien. Hoofdpijn en problemen met de ogen kunnen optreden en voor ongemak zorgen. Maandagavond reist de Maan naar Stier en ook dit kan gespannen energieën brengen. In dit geval echter meer, omdat veel mensen veranderingen ambiëren en daardoor actief zijn. Sommige mensen kunnen er last van hebben, als ze niet zo goed weten wat ze nou eigenlijk willen. Mensen kunnen t/m woensdag last hebben van hun uitscheidingsorganen en vrouwen ook van menstruatiekwaaltjes. Verkoudheid, griep, maar ook corona kunnen makkelijker toeslaan, wees dus erg voorzichtig. Woensdagochtend verhuist de Maan naar Tweelingen en dit is een verademing na de zware energieën van de Ram en Stier. Mensen kunnen communiceren en tegelijk ook goed naar elkaar luisteren, waardoor er vriendschappen gesloten kunnen worden en huidige contacten versterkt. Fysiek dienen we op te letten, omdat de longen, keel en bloedsysteem kwetsbaar zijn. Tracht geregeld frisse lucht te halen, maar let op wisselende weersomstandigheden en blijf voorzichtig in grote groepen. Je kunt daar beter bij wegblijven. Zaterdagavond verhuist de Maan tot dinsdagochtend naar de Kreeft en dit geeft gevoelige energie, waardoor mensen liefdevolle en warm met elkaar omgaan. Dit heeft een positief effect op vriendschappen, familieleden en andere sociale contacten. Ook kunnen trauma’s, stress en andere emotionele problemen naar boven komen, maar ook makkelijker verwerkt worden. Let wel op met pittige voeding, alcohol en producten, die schadelijk zijn voor bepaalde organen.

Schorpioenen zijn diepzinnig, intens en krachtig. Mensen voelen, zelfs ten tijde van rustige uitingen van de schorpioen, de sidderende energie. Hierdoor kan je van gemoedstoestand wisselen, waardoor er elk moment een storm op kan steken. Toch zal je deze week rustig zijn en kun je jezelf goed beheersen als gevolg van de positieve energie van Venus en de Zon. De energie in je lichaam begint toe te nemen en je hebt het gevoel dat je langzamerhand weer op kunt laden. Je dient wel goed op te letten dat je je spieren en botten niet teveel overbelast. Nek- en rugpijnen kun je het best aanpakken door niet te zwaar te tillen en een goede houding aan te nemen als je zittend werk doet.

Overzicht voor alle tekens (een snelle energie zal deze week voor flink wat actie zorgen)
Mercurius reist in de vurige Ram en de intense Pluto beweegt in de stabiele Steenbok. Het blijft een zware strijd die mensen moeten voeren tegen alle invloeden die er zijn. Mensen kunnen een onrustige energie ervaren. Net als vorige week moeten we opletten geen misverstanden of problemen te gaan veroorzaken. Mercurius zal t/m de 18de in dit teken verblijven en dit geeft een zeer snelle energie, die voor positieve, maar ook negatieve krachten zorgt. Impulsiviteit en ongeduld zullen sterk aanwezig zijn, waardoor ratio, sympathie en empathie belangrijk zijn om ons er doorheen te slaan. Verder zijn de liefdesplaneten Venus, in de Ram, en Mars, in de Tweeling, erg harmonieus in onderlinge relaties die mensen hebben. Vooral huidige sociale contacten, familie en liefde zijn het toneel voor een prima periode van luchtige gesprekken en leuke activiteiten. De Nieuwe Maan zal van zondag op maandag krachtig zijn en dat is mede door vier planeten in de Ram. Dit is impulsieve energie, waardoor we over het algemeen actief zijn. De Nieuwe Maan en Venus maken deze periode een uitdagend vierkant met de actieve Pluto in de nuchtere Steenbok. Aan de ene kant actie en passie, aan de andere kant sterke drang om grenzen af te bakenen. Er wordt aangeraden actief bezig te zijn, maar wel met beperkingen. Er is een bijzondere energie, die mensen normatief heel sterk maakt. Het is een prima periode om te vasten en meer aandacht aan je fysieke en innerlijke mens te geven. Ook de Zon gaat een verbinding met de Maan aan. Vooral maandag is dan ook een goede tijd om met iets nieuws te beginnen en vooral te bedenken wat je kunt doen om er iets moois van te maken. Het is geen tijd om te plannen, maar om te handelen. Doe wat je al van plan was en ga niet afwachten. In de liefde zal Venus, in de Ram, die een vierkant vormt met Pluto sterke energie geven en er een spannende tijd voor romantische relaties van maken. Mensen ervaren opwindende energie en hebben veel behoefte aan erotiek en romantiek.

Dinsdag zal de Zon, in de Ram, een sextiel vormen met de passionele Mars in de speelse Tweeling. We zijn minder serieus in contact met anderen, maar erotiek en romantiek zullen intens zijn. Op woensdag reist Venus naar de Stier om daar tot circa 9 mei te verblijven. Dit geeft sensuele energie, maar de meeste mensen zijn hierdoor gericht op stabiele en langere relaties en minder op plezier en avontuur. Ook zal Venus meer op financieel en zakelijk gebied werken. We hebben dan een sterke drang om te ontwikkelen en meer materiële bezittingen tot ons te krijgen. Je kunt door deze kosmische kracht veel mogelijkheden creëren. Donderdag vormt de Zon een sextiel met Jupiter in de Waterman en zal de Maan in de speelse Tweeling ook flink wat speelsheid brengen. Het is een dag om even wat rust te zoeken en niet teveel actie te ondernemen. Wel is het een prima periode om lekker de natuur in te gaan. Vrijdag is juist een dag dat de Zon, die een vierkant vormt met Pluto in de Steenbok, zakelijke kracht geeft. Daardoor is deze dag goed om achterstallige taken af te ronden en dagelijkse routines te doen. Ga geen grote activiteiten starten en al helemaal niet als je hier veel tijd kwijt aan bent. Zaterdag is er een sterke kosmische energie, waarbij vooral Mercurius en Mars erg actief zijn. Mercurius vormt een sextiel met Jupiter, Mars en Pluto, terwijl Mars ook nog een driehoek met Jupiter vormt. Zaterdag is dan ook een dag om actief bezig te zijn. Gebruik de energie voor sociale contacten, de liefde, maar ook voor zakelijkheden. Er valt veel te bereiken, maar dat krijgen we niet door passief te blijven.