Lees de horoscopen voor de Tweeling bij consulenten online !

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 15

Relaties, singles en sociale contacten
Je hebt aan het begin van de week het gevoel hebben dat dingen moeilijker verlopen. Je voelt stress en bent warrig in het contact met je partner. Op zich is deze gewend dat je de week soms moeilijk opstart, maar je doet er goed aan stress onder controle te houden. Singles kunnen maandag en dinsdag luchtig in het leven staan. Ben je wel gestrest, dan moet je opletten dat je mensen niet helemaal gek maakt met je wisselvallige karakter. Vooral vrienden en familie kunnen zich wel eens storen. Je vindt het leuk om te sjansen en omdat je soms zo speels bent, kun je hier mensen mee aantrekken, maar ook afstoten. Voor gebonden mensen zijn dinsdag en woensdag leuke dagen en hebben jullie leuke contacten met familie en vrienden. Er is ruimte genoeg om elkaar liefde te geven. Donderdag is een ronduit saaie dag waarin er weinig te beleven valt. Singles zijn deze periode wat serieuzer. Trek je mensen aan, dan zijn dit vooral mensen die iets vasts willen. Toch zal er niet veel gebeuren, omdat je met andere dingen bezig bent. Donderdag en vrijdagoverdag ben je veel met familie bezig en heb je weinig tijd voor de liefde en het aantrekken van mensen. Gebonden mensen hebben vanaf vrijdag een vitale energie. Hun libido is sterk als gevolg van Mars, die in je teken reist. Je zit vol passie en hebt behoefte om erotiek en avontuur op te zoeken. Heb je een partner die dit ook wil, dan kunnen jullie in het weekend veel erotische spanning beleven en naar elkaar toetrekken. Hebben jullie een mindere periode, dan kun je wel eens gevoelens voor anderen krijgen. Controleer jezelf hierin. Het weekend is sowieso een tijd vol leuke en ontspannende activiteiten, waardoor er zeker leuke ideeën zijn om jullie te vermaken. Singles worden vanaf vrijdagavond door Mars geprikkeld. Je bent sexy en aantrekkelijk, maar tegelijk ook erg rationeel en nuchter, waardoor je niet snel toehapt als iemand je probeert te versieren.

Carrière en financiën
Vooral de invloed van de Nieuwe Maan in Ram kan veel kracht geven. Vooral een nieuwe activiteit, baan of project kan hierdoor wel eens onder druk staan. Hierbij zal de energie van Mercurius ervoor zorgen dat je manier van denken versnelt zal worden. De vraag is dan wel of je niet te snel wilt gaan met alle nieuwe dingen waar je mee bezig bent. Breng wat rust in bij alles wat je doet en zorg ervoor dat je andere mensen duidelijk uitlegt wat je plannen zijn en wat je wilt doen. Wanneer je het een en ander vereenvoudigt, kunnen andere mensen jou beter begrijpen en zullen ze meer mee willen werken. Dit zal er voor zorgen dat je je plannen en ideeën veel beter ten uitvoer kunt brengen. Rond de 15de zal Venus stabiliteit brengen. Je kunt aan het begin van de week te maken krijgen met een situatie, waarbij je even minder kunt werken dan je normaal doet. Dit kan een lichamelijke beperking zijn, als gevolg van een kwetsuur of iets anders waardoor je niet 100% kunt functioneren. Het kan echter ook komen omdat je minder geconcentreerd bent en hierdoor minder productief bent. In het midden van de week zal dit een stuk beter worden en krijg je weer meer mogelijkheden om te laten zien wat je kunt. Sociaal zal je deze periode op interpersoonlijk gebied veel energie hebben. Mocht je die mogelijkheid hebben, dan kun je aan het begin van de week het best een vrije dag opnemen. Je zult merken dat je hierdoor de rest van de week beter presteert. Doordat je vanaf woensdag sociaal sterk bent, kunnen mensen je wel eens gebruiken om hun problemen te ventileren. Tracht grenzen aan te geven, omdat je er anders zelf mentale problemen door kunt krijgen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Vanaf afgelopen zaterdag beweegt de Maan in de Ram en dit geeft een sterke kracht, die ook nog eens versterkt wordt door andere planeten in dit teken. Dit geeft een mentale en fysieke invloed op mensen en we moeten opletten met vermoeidheid en blessures. In de nacht van zondag of maandag ontstaat de Nieuwe Maan om 4:32. Er is ongemakkelijke energie, waarbij er aan de ene kant intense en passionele kracht is. Aan de andere kant is er ook een rustige energie en zoeken veel mensen de rust. Mensen die zichzelf goed kennen, zullen er geen last van hebben en juiste keuzes maken. Anderen kunnen heen en weer geslingerd worden tussen beide krachten. Daardoor kan er bij sommige mensen vermoeidheid optreden die tot maandagavond door blijven gaan. Merk je dit, zorg dan dat je rust opzoekt of ga juist lekker sporten of bewegen om stress er uit te gooien. Hoofdpijn en problemen met de ogen kunnen optreden en voor ongemak zorgen. Maandagavond reist de Maan naar Stier en ook dit kan gespannen energieën brengen. In dit geval echter meer, omdat veel mensen veranderingen ambiëren en daardoor actief zijn. Sommige mensen kunnen er last van hebben, als ze niet zo goed weten wat ze nou eigenlijk willen. Mensen kunnen t/m woensdag last hebben van hun uitscheidingsorganen en vrouwen ook van menstruatiekwaaltjes. Verkoudheid, griep, maar ook corona kunnen makkelijker toeslaan, wees dus erg voorzichtig. Woensdagochtend verhuist de Maan naar Tweelingen en dit is een verademing na de zware energieën van de Ram en Stier. Mensen kunnen communiceren en tegelijk ook goed naar elkaar luisteren, waardoor er vriendschappen gesloten kunnen worden en huidige contacten versterkt. Fysiek dienen we op te letten, omdat de longen, keel en bloedsysteem kwetsbaar zijn. Tracht geregeld frisse lucht te halen, maar let op wisselende weersomstandigheden en blijf voorzichtig in grote groepen. Je kunt daar beter bij wegblijven. Zaterdagavond verhuist de Maan tot dinsdagochtend naar de Kreeft en dit geeft gevoelige energie, waardoor mensen liefdevolle en warm met elkaar omgaan. Dit heeft een positief effect op vriendschappen, familieleden en andere sociale contacten. Ook kunnen trauma’s, stress en andere emotionele problemen naar boven komen, maar ook makkelijker verwerkt worden. Let wel op met pittige voeding, alcohol en producten, die schadelijk zijn voor bepaalde organen.

Tweelingen lijken wel eens twee persoonlijkheden te hebben. Soms zijn ze spontaan en vriendelijk. Er zijn ook momenten dat ze gesloten en onvriendelijk kunnen zijn. Met name naar mensen waar ze een band mee hebben, kunnen ze nog wel eens kortaf en bazig zijn. Deze week doe je er verstandig aan hier op te letten. Je partner heeft een eigen persoonlijkheid en doet niet altijd dat wat jij wilt en dat hoeft ook niet. Accepteer dit en sta open voor andermans ideeën en meningen. Let op dat je weerstand lager is dan gewoonlijk. Hierdoor heb je minder energie en de neiging anderen weg te duwen. Qua voeding doe je er goed aan meer vlees, eieren en zuivelproducten te eten, zodat je kracht opdoet.

Overzicht voor alle tekens (een snelle energie zal deze week voor flink wat actie zorgen)
Mercurius reist in de vurige Ram en de intense Pluto beweegt in de stabiele Steenbok. Het blijft een zware strijd die mensen moeten voeren tegen alle invloeden die er zijn. Mensen kunnen een onrustige energie ervaren. Net als vorige week moeten we opletten geen misverstanden of problemen te gaan veroorzaken. Mercurius zal t/m de 18de in dit teken verblijven en dit geeft een zeer snelle energie, die voor positieve, maar ook negatieve krachten zorgt. Impulsiviteit en ongeduld zullen sterk aanwezig zijn, waardoor ratio, sympathie en empathie belangrijk zijn om ons er doorheen te slaan. Verder zijn de liefdesplaneten Venus, in de Ram, en Mars, in de Tweeling, erg harmonieus in onderlinge relaties die mensen hebben. Vooral huidige sociale contacten, familie en liefde zijn het toneel voor een prima periode van luchtige gesprekken en leuke activiteiten. De Nieuwe Maan zal van zondag op maandag krachtig zijn en dat is mede door vier planeten in de Ram. Dit is impulsieve energie, waardoor we over het algemeen actief zijn. De Nieuwe Maan en Venus maken deze periode een uitdagend vierkant met de actieve Pluto in de nuchtere Steenbok. Aan de ene kant actie en passie, aan de andere kant sterke drang om grenzen af te bakenen. Er wordt aangeraden actief bezig te zijn, maar wel met beperkingen. Er is een bijzondere energie, die mensen normatief heel sterk maakt. Het is een prima periode om te vasten en meer aandacht aan je fysieke en innerlijke mens te geven. Ook de Zon gaat een verbinding met de Maan aan. Vooral maandag is dan ook een goede tijd om met iets nieuws te beginnen en vooral te bedenken wat je kunt doen om er iets moois van te maken. Het is geen tijd om te plannen, maar om te handelen. Doe wat je al van plan was en ga niet afwachten. In de liefde zal Venus, in de Ram, die een vierkant vormt met Pluto sterke energie geven en er een spannende tijd voor romantische relaties van maken. Mensen ervaren opwindende energie en hebben veel behoefte aan erotiek en romantiek.

Dinsdag zal de Zon, in de Ram, een sextiel vormen met de passionele Mars in de speelse Tweeling. We zijn minder serieus in contact met anderen, maar erotiek en romantiek zullen intens zijn. Op woensdag reist Venus naar de Stier om daar tot circa 9 mei te verblijven. Dit geeft sensuele energie, maar de meeste mensen zijn hierdoor gericht op stabiele en langere relaties en minder op plezier en avontuur. Ook zal Venus meer op financieel en zakelijk gebied werken. We hebben dan een sterke drang om te ontwikkelen en meer materiële bezittingen tot ons te krijgen. Je kunt door deze kosmische kracht veel mogelijkheden creëren. Donderdag vormt de Zon een sextiel met Jupiter in de Waterman en zal de Maan in de speelse Tweeling ook flink wat speelsheid brengen. Het is een dag om even wat rust te zoeken en niet teveel actie te ondernemen. Wel is het een prima periode om lekker de natuur in te gaan. Vrijdag is juist een dag dat de Zon, die een vierkant vormt met Pluto in de Steenbok, zakelijke kracht geeft. Daardoor is deze dag goed om achterstallige taken af te ronden en dagelijkse routines te doen. Ga geen grote activiteiten starten en al helemaal niet als je hier veel tijd kwijt aan bent. Zaterdag is er een sterke kosmische energie, waarbij vooral Mercurius en Mars erg actief zijn. Mercurius vormt een sextiel met Jupiter, Mars en Pluto, terwijl Mars ook nog een driehoek met Jupiter vormt. Zaterdag is dan ook een dag om actief bezig te zijn. Gebruik de energie voor sociale contacten, de liefde, maar ook voor zakelijkheden. Er valt veel te bereiken, maar dat krijgen we niet door passief te blijven.