Lees de horoscopen voor de Tweeling bij consulenten online !

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 47

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Mercurius reist positief door de Schorpioen en dit is voor de Tweeling een zeer gunstige energie en al helemaal omdat Mars hier ook naar toe gaat. Voor jou en je partner komt er dan ook een goede week als het om de liefde gaat. Daarnaast is het ook voor financiën een intense week en zijn er veel kansen op geluk en leuke aankopen. Dit kan gaan om een auto, een huis of een andere investering, maar wat jullie ook doen, er zijn positieve gevolgen. Omdat jullie ook op intiem gebied naar elkaar toegroeien zijn er ook mooie toekomstplannen. Van zondag t/m dinsdag communiceren jullie veel, waarbij jullie aan de ene kant met serieuze zaken bezig zijn, terwijl er aan de andere kant ruimte is voor passie. Op woensdag en donderdag kunnen jullie spijkers met koppen slaan en brengen jullie nog meer geluk in jullie leven. Deze kunnen later voor veel mooie gevoelens zorgen. Overigens ben je de hele week zeer verleidelijk voor je partner en wordt het dan ook zeker een superweek.

Singles
Er is op zich wel een gunstige energie van Mercurius, maar Mars kan hier wel wat storend in werken. Daardoor ben je zondag en maandag minder open dan normaal. Je flirt een stuk minder en je normaal zo vrolijke glimlach zal iets minder zijn. Ook richt jij je meer op zakelijkheden en je carrière. Je bent op dinsdag ook nog niet zo romantisch, maar je geeft dan wel veel aandacht aan geliefde mensen. Je bent vrolijk en enthousiast, maar zal ook het werk nog steeds veel aandacht geven. Je bent van jezelf wel eens verbaast dat je doet, omdat je normaal gesproken sociaal en flirterig bent. Woensdag en donderdag ben je veel romantischer en passioneler. Vanaf die periode zal je het gevoel krijgen dat het prettig is om de liefde in je leven te vinden. Ook kun je nog wel eens denken aan een ex, waar je nog van houdt. Vrijdag en zaterdag ervaar je een krachtige energie. Hierdoor ben je zeer positief en kun je mensen aantrekken met je uitstraling en je vlotte babbel. Er is een grote kans op een nieuwe liefde.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan reist zondag door de Kreeft, waardoor je gevoelig en onzeker bent. Er zijn echter ook mooie energieën aanwezig, waardoor het heus een mooie dag kan worden. Let overdag op de maag en lever. Je kunt maagzuur krijgen bij het eten van zuivelproducten, suiker en te vet vlees. Ook citrusvruchten die je in de avond eet, kunnen voor opkomend maagzuur zorgen. Laat op de avond trekt de Maan naar de Leeuw. Er is een afnemende Maan en deze zal vooral kalmerend en reinigend werken. Je kunt je erg sterk voelen, omdat je lichaam een grote weerstand heeft. Het zal bij de meeste mensen wel goed zitten met emoties. Mensen die al last van hun hart hebben, mensen die te weinig sporten of mensen die te zwaar zijn, moeten deze periode extra opletten. Anderen moeten in de gaten houden dat de bloedsuikerspiegel wisselvallig kan zijn en vooral bij spanning en stress. Dinsdagnacht reist de Maan naar de Maagd. Deze energie wil er nog wel eens voor zorgen dat mensen zichzelf in de slachtofferrol plaatsen. Merk je dit aan jezelf, dan wordt aangeraden dit af te leren. Het brengt je niet heel erg veel. De buik, lever en nieren kunnen kwetsbaar zijn. Je doet er goed aan wat extra water te drinken om te zorgen dat je metabolisme krachtig blijft.

Ook doe je er goed aan extra vezels te eten, zodat de darmen soepel blijven. Vrijdagochtend vroeg reist de Maan naar de Weegschaal. Er is nu vooral een energie die zorgt dat mensen meer empathie en sympathie voor elkaar hebben. Hierdoor is er rustige energie en dit heeft een positieve werking op het fysieke lichaam van mensen. Wel wordt aangeraden om ook nu voldoende water te drinken, omdat de uitscheidingsorganen kwetsbaar zijn. Let op dat er deze tijd wisselende weersomstandigheden kunnen zijn. Deze kunnen je weerstand verlagen. De Zon kan voor de Tweeling deze week erg gunstig zijn een flinke passie in je bovenbrengen. Door de energie van Mercurius ben je daarnaast levendig van aard en zal je intellectueel versterkt worden. Je dient wel een balans te vinden in de energie die er in je omgaat. Doordat je wisselvallig kunt zijn, zijn er soms wel eens wat momenten dat je depressief kunt zijn, maar ook momenten dat je uitermate vrolijk bent. Je doet er goed aan dit niet te overdrijven. Vind je balans dan zal je dit merken aan de fysieke energie. Je bent dan veel evenwichtiger en zal ook minder last hebben van stress of klachten met je longen.

Carrière en financiën
De energie van de diverse planeten zijn zondag t/m dinsdag minder gunstig en daardoor loopt het een en ander niet altijd even goed. Je kunt maandag wat frustraties voelen. Toch hoef je je niet veel zorgen te maken, omdat het vanzelf beter zal gaan, omdat vooral Mercurius je wel zal beschermen door zijn krachtige en intellectuele energie. Dinsdag en woensdag kun je belangrijke beslissingen nemen, die een positieve invloed hebben. Je kunt dingen doen, die voor de toekomst veel kunnen brengen. Er zijn ook mensen in je omgeving, die een zeer goede bijdragen hebben. Daarbij zijn niet alleen mensen die je al kent, maar is het ook een prima periode voor het ontmoeten van nieuwe zakelijke contacten. Deze dagen zijn geschikt om initiatief te nemen en problemen en conflicten op te lossen. Donderdag kun je met ideeën komen, die bijzonder zijn en waar veel mensen enthousiast door kunnen worden. Vooral de Zon en Mars kunnen veel kracht geven, waarbij Mercurius natuurlijk voor een vleugje intellect zorgt. Of je er werkelijk iets mee doet, is de vraag, omdat je er niet altijd even verstandig mee omgaat. Het is vrijdag nogal saai, omdat de verwachtingen zijn, dat je dan met zaken te maken krijgt die je minder leuk vindt. Zaterdag ben je intellectueel op je hoogtepunt en kun je op een prima kennis opnemen. Het is een goede periode om met studie bezig te zijn of op een andere manier informatie te verkrijgen.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van kosmische overgangen)
De Zon zal t/m donderdag in de Schorpioen reizen, waardoor de gezondheid onder druk staat. Vooral stress kan dan zorgen voor ziektes. Mercurius beweegt t/m maandag retrograde in de Schorpioen. Je doet er goed aan het verleden te overdenken. Er is veel mogelijk en zondag en maandag kan je bezig zijn met het oplossen van problemen uit het verleden. Vanaf dinsdag zal Mercurius voorwaarts in dit teken bewegen en dit brengt erotische en spirituele energie. Deze energie zorgt ervoor dat mensen niet altijd geconcentreerd zijn. Vooral maandag en dinsdag doe je er goed aan je niet te haasten als je naar afspraken gaat, omdat er in het verkeer nog wel eens gevaren kunnen zijn. Ook moet je opletten met gereedschap, intensieve sport en andere zaken waar problemen mogelijk zijn. Dezelfde tijd zal Mars van de Weegschaal naar de Schorpioen reizen. Zondag en maandag ben je afstandelijk, maar vanaf dinsdag zullen Mars en Mercurius samen een krachtige invloed hebben. Deze combinatie is goed voor onderzoek en analyse en mensen die in de zorg, onderwijs, dienstverlening of hulpverlening werken.

Doe je rationeel of fysiek zwaar werk, let dan op stress en depressie. Er kunnen namelijk flinke intense krachten zijn en er zijn mensen die deze op de verkeerde wijze gebruiken. Met Pluto en Saturnus in de Steenbok vallen interne emotionele controles weg en zijn mensen bezig na te denken over verlangen en obsessie. Positief ingestelde mensen zullen die energie goed gebruiken. Voor negatief ingestelde mensen dienen we op te passen, omdat agressie, geweld en andere negatieve gedragingen zeker aan de orde zijn. Jupiter en Venus in de Boogschutter zullen overigens beschermende energieën geven. Deze twee planeten bieden niet alleen kracht en liefde, maar ook plezier en avontuur. Daarbij zal Uranus ook een versterkende werking hebben. Vanaf vrijdag reist de Zon naar Boogschutter en dit geeft een relatieve rust. Mensen zijn meer in evenwicht en er zijn minder problemen tussen mensen onderling. Ook de gezondheid van mensen zal minder te leiden hebben. Vrijdag en zaterdag zijn daarom prima dagen voor feestjes en leuke activiteiten. De Zon, in de enthousiaste Boogschutter, gaat dan een zeer krachtige verbinding aan met de Maan in de sociale Weegschaal. Daarnaast zal er van zaterdag op zondag een positieve verbinding tussen Venus en Jupiter zijn. Bijzonder zal zijn dat Venus Jupiter zal passeren en relatief gezien zullen ze dicht bij elkaar zijn. Dit kan een indrukwekkende verschijning in het westen van de kosmos zijn net na zonsondergang. Deze energie geeft energie aan vriendschap, liefde en sociale aangelegenheden. Je kunt ook financieel geluk ervaren en een investering, gokje of belegging zijn dan ook zeker aan te raden. Het geluk kan aan jouw kant zijn.