Voor het sterrenbeeld Vissen lees je gratis de horoscopen bij consulenten online

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 15

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden mensen zijn zondag t/m dinsdag erg romantisch. Je partner zal genieten van de aandacht die jij geeft. Er kunnen op zakelijk gebied of in je carrière storingen zijn, waardoor je erg wisselvallig kunt zijn. Je doet er goed aan jezelf onder controle te houden en juist bij je partner te zijn om samen lief en leed te delen. Singles zijn zondag en Maandag ben je heel erg speels en heb je behoefte om te flirten en het avontuur op te zoeken. Toch zijn er ook frustraties, omdat je dit gevoel misschien wel helemaal niet ten uitvoer kunt brengen. Het is een superromantische dag, maar er zijn mensen die hier toch wat storing in kunnen brengen. Dinsdag en woensdag ben je nog steeds erg speels, maar doe je dat meer in contact met vrienden, waarbij je het leuk vindt om actieve dingen te doen. Voor gebonden mensen zijn er minder storingen vanaf het midden van de week. Daardoor heb je veel energie om leuke activiteiten met je partner te plannen. Heb je echter een mindere relatie dan kun je wat chagrijnig worden. Merk je dit, dan doe je er goed aan je eigen activiteiten te plannen om problemen te voorkomen. Donderdag t/m zaterdag zijn gebonden mensen niet zo actief. Je vindt het leuk om met je partner of gezin thuis te zijn en passieve activiteiten te doen. Er kunnen problemen zijn en dit zijn prima dagen om hier eens goed over te praten. Singles kunnen donderdag t/m zaterdag veranderen en een slecht humeur hebben. Je hebt ook geen zin om de liefde in je leven te halen en vindt het fijner om, als je vrij bent, voor jezelf te kiezen. Hoogstens zal je bij goede vrienden of familie zijn. Vanaf zaterdagavond gaat het roer voor alle Vissen om en zal de romantiek boven komen. Je bent niet in voor een vaste relatie, maar als er wat spannends op je pad komt, zal je zeker niet weigeren. Gebonden mensen kunnen hun partner dan ook erg veel liefde bieden, waardoor de relatie flink zal verbeteren.

Carrière en financiën
Deze week doe je er op je werk of op ander zakelijk gebied goed aan te onderzoeken wat je nodig hebt om je tijd en energie beter in te delen. Een betere indeling zorgt voor betere ontwikkeling. Je hebt de neiging om eerst te handelen en dan pas na te denken. Beter kan je dit dus eigenlijk andersom doen. Het scheelt je juist tijd en energie en werkt hierdoor een stuk effectiever. Er wordt aangeraden om uit je dagelijkse routines te stappen en creatiever na te denken. Wees niet bang om dingen te doen die je normaal niet zou doen. Het is belangrijk dat je blijft communiceren en gelukkig word je aan het eind van de week geholpen door de Zon en Mars. Hierdoor kun je jezelf goed verwoorden en ben je ook assertief genoeg dit op de juiste manier te doen. Zakelijk kan dit voor verrassende wendingen zorgen. Sociaal ben je erg sterk, waardoor je je gevoelens en mening goed kunt uiten. Je hebt veel behoefte aan mensen om mee te praten. Als je dit niet in je werk kunt, kan je wel eens teruggetrokken worden en je ongelukkig voelen. In dat geval doe je er goed aan, naast werk, geregeld bij vrienden en familie langs te gaan. Over het algemeen ben je deze week redelijk nuchter en weet je met tegenslagen om te gaan. Ondanks dat je veel fantasie hebt en nadenkt over dingen die niet mogelijk zijn, weet je je over het algemeen toch reëel op te stellen. Doordat je sociaal bent en gericht op doelen die je gesteld hebt, valt het op hoe waardevol het is om met je samen te werken. Je hebt enorm veel zelfvertrouwen en weet precies wat je wel of niet moet doen. Hierdoor kunnen er mensen zijn, die met goede voorstellen komen. De kans bestaat hierdoor dat je nieuwe waardevolle werkzaamheden krijgt.

Mentale en fysieke gesteldheid
Vanaf afgelopen zaterdag beweegt de Maan in de Ram en dit geeft een sterke kracht, die ook nog eens versterkt wordt door andere planeten in dit teken. Dit geeft een mentale en fysieke invloed op mensen en we moeten opletten met vermoeidheid en blessures. In de nacht van zondag of maandag ontstaat de Nieuwe Maan om 4:32. Er is ongemakkelijke energie, waarbij er aan de ene kant intense en passionele kracht is. Aan de andere kant is er ook een rustige energie en zoeken veel mensen de rust. Mensen die zichzelf goed kennen, zullen er geen last van hebben en juiste keuzes maken. Anderen kunnen heen en weer geslingerd worden tussen beide krachten. Daardoor kan er bij sommige mensen vermoeidheid optreden die tot maandagavond door blijven gaan. Merk je dit, zorg dan dat je rust opzoekt of ga juist lekker sporten of bewegen om stress er uit te gooien. Hoofdpijn en problemen met de ogen kunnen optreden en voor ongemak zorgen. Maandagavond reist de Maan naar Stier en ook dit kan gespannen energieën brengen. In dit geval echter meer, omdat veel mensen veranderingen ambiëren en daardoor actief zijn. Sommige mensen kunnen er last van hebben, als ze niet zo goed weten wat ze nou eigenlijk willen. Mensen kunnen t/m woensdag last hebben van hun uitscheidingsorganen en vrouwen ook van menstruatiekwaaltjes. Verkoudheid, griep, maar ook corona kunnen makkelijker toeslaan, wees dus erg voorzichtig. Woensdagochtend verhuist de Maan naar Tweelingen en dit is een verademing na de zware energieën van de Ram en Stier. Mensen kunnen communiceren en tegelijk ook goed naar elkaar luisteren, waardoor er vriendschappen gesloten kunnen worden en huidige contacten versterkt. Fysiek dienen we op te letten, omdat de longen, keel en bloedsysteem kwetsbaar zijn. Tracht geregeld frisse lucht te halen, maar let op wisselende weersomstandigheden en blijf voorzichtig in grote groepen. Je kunt daar beter bij wegblijven. Zaterdagavond verhuist de Maan tot dinsdagochtend naar de Kreeft en dit geeft gevoelige energie, waardoor mensen liefdevolle en warm met elkaar omgaan. Dit heeft een positief effect op vriendschappen, familieleden en andere sociale contacten. Ook kunnen trauma’s, stress en andere emotionele problemen naar boven komen, maar ook makkelijker verwerkt worden. Let wel op met pittige voeding, alcohol en producten, die schadelijk zijn voor bepaalde organen.

Vissen hebben een vriendelijk en geduldig karakter. Ze zijn meestal mededogend en zeer empathisch over verdrietige zaken van andere mensen. Ze trekken dit zichzelf sterk aan. Dit karakter heeft mooie, maar ook minder mooie kanten. Minder mooi is dat je anderen soms teveel over je grenzen laat gaan en dan niet altijd aan durft te geven dat ze te ver gaan. Daarnaast zijn mensen niet gewend dat jij je grenzen aangeeft. Deze week doe je er verstandig aan wel degelijk grenzen te bepalen. Als gevolg van de energie van Venus en de Zon kun je dit op een vriendelijke, maar duidelijke manier heel goed aan. Maak daar gebruik van. Het zal je, mentaal en fysiek, een stuk sterker maken. Je doet er goed aan wat meer rust te nemen door je op kunstzinnig of spiritueel gebied te laten inspireren.

Overzicht voor alle tekens (een snelle energie zal deze week voor flink wat actie zorgen)
Mercurius reist in de vurige Ram en de intense Pluto beweegt in de stabiele Steenbok. Het blijft een zware strijd die mensen moeten voeren tegen alle invloeden die er zijn. Mensen kunnen een onrustige energie ervaren. Net als vorige week moeten we opletten geen misverstanden of problemen te gaan veroorzaken. Mercurius zal t/m de 18de in dit teken verblijven en dit geeft een zeer snelle energie, die voor positieve, maar ook negatieve krachten zorgt. Impulsiviteit en ongeduld zullen sterk aanwezig zijn, waardoor ratio, sympathie en empathie belangrijk zijn om ons er doorheen te slaan. Verder zijn de liefdesplaneten Venus, in de Ram, en Mars, in de Tweeling, erg harmonieus in onderlinge relaties die mensen hebben. Vooral huidige sociale contacten, familie en liefde zijn het toneel voor een prima periode van luchtige gesprekken en leuke activiteiten. De Nieuwe Maan zal van zondag op maandag krachtig zijn en dat is mede door vier planeten in de Ram. Dit is impulsieve energie, waardoor we over het algemeen actief zijn. De Nieuwe Maan en Venus maken deze periode een uitdagend vierkant met de actieve Pluto in de nuchtere Steenbok. Aan de ene kant actie en passie, aan de andere kant sterke drang om grenzen af te bakenen. Er wordt aangeraden actief bezig te zijn, maar wel met beperkingen. Er is een bijzondere energie, die mensen normatief heel sterk maakt. Het is een prima periode om te vasten en meer aandacht aan je fysieke en innerlijke mens te geven. Ook de Zon gaat een verbinding met de Maan aan. Vooral maandag is dan ook een goede tijd om met iets nieuws te beginnen en vooral te bedenken wat je kunt doen om er iets moois van te maken. Het is geen tijd om te plannen, maar om te handelen. Doe wat je al van plan was en ga niet afwachten. In de liefde zal Venus, in de Ram, die een vierkant vormt met Pluto sterke energie geven en er een spannende tijd voor romantische relaties van maken. Mensen ervaren opwindende energie en hebben veel behoefte aan erotiek en romantiek.

Dinsdag zal de Zon, in de Ram, een sextiel vormen met de passionele Mars in de speelse Tweeling. We zijn minder serieus in contact met anderen, maar erotiek en romantiek zullen intens zijn. Op woensdag reist Venus naar de Stier om daar tot circa 9 mei te verblijven. Dit geeft sensuele energie, maar de meeste mensen zijn hierdoor gericht op stabiele en langere relaties en minder op plezier en avontuur. Ook zal Venus meer op financieel en zakelijk gebied werken. We hebben dan een sterke drang om te ontwikkelen en meer materiële bezittingen tot ons te krijgen. Je kunt door deze kosmische kracht veel mogelijkheden creëren. Donderdag vormt de Zon een sextiel met Jupiter in de Waterman en zal de Maan in de speelse Tweeling ook flink wat speelsheid brengen. Het is een dag om even wat rust te zoeken en niet teveel actie te ondernemen. Wel is het een prima periode om lekker de natuur in te gaan. Vrijdag is juist een dag dat de Zon, die een vierkant vormt met Pluto in de Steenbok, zakelijke kracht geeft. Daardoor is deze dag goed om achterstallige taken af te ronden en dagelijkse routines te doen. Ga geen grote activiteiten starten en al helemaal niet als je hier veel tijd kwijt aan bent. Zaterdag is er een sterke kosmische energie, waarbij vooral Mercurius en Mars erg actief zijn. Mercurius vormt een sextiel met Jupiter, Mars en Pluto, terwijl Mars ook nog een driehoek met Jupiter vormt. Zaterdag is dan ook een dag om actief bezig te zijn. Gebruik de energie voor sociale contacten, de liefde, maar ook voor zakelijkheden. Er valt veel te bereiken, maar dat krijgen we niet door passief te blijven.