Benieuwd naar jouw Maagd horoscoop? lees ze nu bij www.consulentenonline.nl

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 15

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden mensen kunnen de 1ste dagen van de week familiale problemen tegenkomen, die een zeer negatieve invloed op de relatie kan hebben. Je doet er goed aan je goede humeur te bewaren, zodat het de liefde niet in gevaar brengt. Het is al geen zeer romantische week en als er dan ook nog conflicten komen, kan het een zeer negatieve week worden. Over het algemeen zal het je wel lukken om dit te voorkomen. Ook al zal er minder liefde zijn, toch zal je van donderdag tot en met zaterdag wel erg blij zijn, waarbij er ruimte genoeg is om leuke activiteiten met je partner te plannen. Het is hierbij een zeer goede periode voor gezamenlijke toekomstplannen. Je kunt er later profijt van hebben. Zaterdag is een leuke dag om gezamenlijke vrienden uit te nodigen. Jullie zullen hier veel goede energieën uithalen en de romantiek een positieve impuls geven. Zondag is een echte familiedag vol met leuke herinneringen en nostalgische gevoelens, waardoor je merkt dat er een goede band is. Singles kunnen aan het begin van de week een aantrekking op mensen uitoefenen. Je bent misschien niet romantisch, maar speels en avontuurlijk. Je kunt zelfs de neiging hebben om een vriend(in) uit te nodigen waarbij je spannende gevoelens kunt hebben. Let op dat je de vriendschap niet gaat verpesten. Woensdag en donderdag zal je minder tijd voor romantiek hebben, omdat er zakelijke aspecten in je leven zijn, die aandacht nodig hebben. Donderdag t/m zaterdag ben je open en vrolijk en is het een goede periode om leuke dingen te doen. Daarbij is het niet verkeerd plekken op te zoeken waar singles komen. Je hebt een sympathieke en speelse uitstraling en wie weet trek je wel iemand aan. Blijf in het weekend dan ook niet thuis, maar wees actief. Vrienden hebben overigens een goede invloed om een leuke persoon te ontmoeten.

Carrière en financiën
Als gevolg van eventuele conflicten, die je afgelopen week had, moet je nog steeds opletten dat je de juiste woorden kiest. De invloed van Mercurius laat zich nog gelden. Je bent hierdoor provocerend en dit kan anderen wel eens storen. Soms doe je er verstandig aan zaken te laten rusten. Dat is moeilijk voor een Maagd, maar aan te raden. Gaandeweg de week zullen Venus en de Zon, die door de Stier reizen, meer energie geven om geduld op te brengen. Je zult kracht ervaren, maar daardoor zal jij je een stuk zekerder voelen en straal je stabiliteit uit. Grote kans dat deze week een stuk beter wordt, dan de afgelopen week. Als je het goed speelt, kunnen irritaties en conflicten opgelost worden. Je doet er goed aan uit je comfortzone te treden en dingen te doen die je niet eerder gedaan hebt. Blijf nadenken en bedenk dat iedere verandering voor problemen kan zorgen. Denk je te weinig na, dan kun je in het midden van de week verstrikt raken in zaken, waar je beter overzicht over dient te houden. Denk je wel na, dan kun je energie voelen om je vleugels zelfs over de grens uit te slaan. Sociaal ben je erg sterk in interpersoonlijke contacten, waarbij je de ideeën van andere mensen goed aan kunt nemen en open staat voor zaken die je zelf niet snel zou doen. Je moet oppassen dat je niet te snel gaat, omdat je anders gefrustreerd raakt als mensen of dingen niet snel genoeg gaan. Het eind van de week is er meer ruimte voor rust en is het verstandig misschien wel een verlengd weekend te nemen om te ontspannen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Vanaf afgelopen zaterdag beweegt de Maan in de Ram en dit geeft een sterke kracht, die ook nog eens versterkt wordt door andere planeten in dit teken. Dit geeft een mentale en fysieke invloed op mensen en we moeten opletten met vermoeidheid en blessures. In de nacht van zondag of maandag ontstaat de Nieuwe Maan om 4:32. Er is ongemakkelijke energie, waarbij er aan de ene kant intense en passionele kracht is. Aan de andere kant is er ook een rustige energie en zoeken veel mensen de rust. Mensen die zichzelf goed kennen, zullen er geen last van hebben en juiste keuzes maken. Anderen kunnen heen en weer geslingerd worden tussen beide krachten. Daardoor kan er bij sommige mensen vermoeidheid optreden die tot maandagavond door blijven gaan. Merk je dit, zorg dan dat je rust opzoekt of ga juist lekker sporten of bewegen om stress er uit te gooien. Hoofdpijn en problemen met de ogen kunnen optreden en voor ongemak zorgen. Maandagavond reist de Maan naar Stier en ook dit kan gespannen energieën brengen. In dit geval echter meer, omdat veel mensen veranderingen ambiëren en daardoor actief zijn. Sommige mensen kunnen er last van hebben, als ze niet zo goed weten wat ze nou eigenlijk willen. Mensen kunnen t/m woensdag last hebben van hun uitscheidingsorganen en vrouwen ook van menstruatiekwaaltjes. Verkoudheid, griep, maar ook corona kunnen makkelijker toeslaan, wees dus erg voorzichtig. Woensdagochtend verhuist de Maan naar Tweelingen en dit is een verademing na de zware energieën van de Ram en Stier. Mensen kunnen communiceren en tegelijk ook goed naar elkaar luisteren, waardoor er vriendschappen gesloten kunnen worden en huidige contacten versterkt. Fysiek dienen we op te letten, omdat de longen, keel en bloedsysteem kwetsbaar zijn. Tracht geregeld frisse lucht te halen, maar let op wisselende weersomstandigheden en blijf voorzichtig in grote groepen. Je kunt daar beter bij wegblijven. Zaterdagavond verhuist de Maan tot dinsdagochtend naar de Kreeft en dit geeft gevoelige energie, waardoor mensen liefdevolle en warm met elkaar omgaan. Dit heeft een positief effect op vriendschappen, familieleden en andere sociale contacten. Ook kunnen trauma’s, stress en andere emotionele problemen naar boven komen, maar ook makkelijker verwerkt worden. Let wel op met pittige voeding, alcohol en producten, die schadelijk zijn voor bepaalde organen.

De Maagd wordt vaak gezien als een lief onschuldig, maar ook als eigenwijs en moeilijk persoon. Je wilt alles tot in de puntjes geregeld hebben. Schoonheid, reinheid en gereserveerdheid zijn voor jou erg belangrijk. Analytisch als Maagden zijn, kunnen ze sluw en kritisch zijn, waarbij niets hen ontgaat. Deze week kun je dit echter beter achterwege laten. Het kost je zoveel energie om alles te beredeneren dat je jezelf fysiek en mentaal op kunt branden. Hierdoor duw je soms mensen weg en accepteer je geen hulp. Laat je emoties zien en geef mensen aan dat je ze nodig hebt. Wanneer je geestelijk in je kracht staat, zal je lichamelijk sterk zijn. Je magnetisme zal toenemen, waardoor je mensen aantrekt.

Overzicht voor alle tekens (een snelle energie zal deze week voor flink wat actie zorgen)
Mercurius reist in de vurige Ram en de intense Pluto beweegt in de stabiele Steenbok. Het blijft een zware strijd die mensen moeten voeren tegen alle invloeden die er zijn. Mensen kunnen een onrustige energie ervaren. Net als vorige week moeten we opletten geen misverstanden of problemen te gaan veroorzaken. Mercurius zal t/m de 18de in dit teken verblijven en dit geeft een zeer snelle energie, die voor positieve, maar ook negatieve krachten zorgt. Impulsiviteit en ongeduld zullen sterk aanwezig zijn, waardoor ratio, sympathie en empathie belangrijk zijn om ons er doorheen te slaan. Verder zijn de liefdesplaneten Venus, in de Ram, en Mars, in de Tweeling, erg harmonieus in onderlinge relaties die mensen hebben. Vooral huidige sociale contacten, familie en liefde zijn het toneel voor een prima periode van luchtige gesprekken en leuke activiteiten. De Nieuwe Maan zal van zondag op maandag krachtig zijn en dat is mede door vier planeten in de Ram. Dit is impulsieve energie, waardoor we over het algemeen actief zijn. De Nieuwe Maan en Venus maken deze periode een uitdagend vierkant met de actieve Pluto in de nuchtere Steenbok. Aan de ene kant actie en passie, aan de andere kant sterke drang om grenzen af te bakenen. Er wordt aangeraden actief bezig te zijn, maar wel met beperkingen. Er is een bijzondere energie, die mensen normatief heel sterk maakt. Het is een prima periode om te vasten en meer aandacht aan je fysieke en innerlijke mens te geven. Ook de Zon gaat een verbinding met de Maan aan. Vooral maandag is dan ook een goede tijd om met iets nieuws te beginnen en vooral te bedenken wat je kunt doen om er iets moois van te maken. Het is geen tijd om te plannen, maar om te handelen. Doe wat je al van plan was en ga niet afwachten. In de liefde zal Venus, in de Ram, die een vierkant vormt met Pluto sterke energie geven en er een spannende tijd voor romantische relaties van maken. Mensen ervaren opwindende energie en hebben veel behoefte aan erotiek en romantiek.

Dinsdag zal de Zon, in de Ram, een sextiel vormen met de passionele Mars in de speelse Tweeling. We zijn minder serieus in contact met anderen, maar erotiek en romantiek zullen intens zijn. Op woensdag reist Venus naar de Stier om daar tot circa 9 mei te verblijven. Dit geeft sensuele energie, maar de meeste mensen zijn hierdoor gericht op stabiele en langere relaties en minder op plezier en avontuur. Ook zal Venus meer op financieel en zakelijk gebied werken. We hebben dan een sterke drang om te ontwikkelen en meer materiële bezittingen tot ons te krijgen. Je kunt door deze kosmische kracht veel mogelijkheden creëren. Donderdag vormt de Zon een sextiel met Jupiter in de Waterman en zal de Maan in de speelse Tweeling ook flink wat speelsheid brengen. Het is een dag om even wat rust te zoeken en niet teveel actie te ondernemen. Wel is het een prima periode om lekker de natuur in te gaan. Vrijdag is juist een dag dat de Zon, die een vierkant vormt met Pluto in de Steenbok, zakelijke kracht geeft. Daardoor is deze dag goed om achterstallige taken af te ronden en dagelijkse routines te doen. Ga geen grote activiteiten starten en al helemaal niet als je hier veel tijd kwijt aan bent. Zaterdag is er een sterke kosmische energie, waarbij vooral Mercurius en Mars erg actief zijn. Mercurius vormt een sextiel met Jupiter, Mars en Pluto, terwijl Mars ook nog een driehoek met Jupiter vormt. Zaterdag is dan ook een dag om actief bezig te zijn. Gebruik de energie voor sociale contacten, de liefde, maar ook voor zakelijkheden. Er valt veel te bereiken, maar dat krijgen we niet door passief te blijven.